اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از پورت سریال در avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از پورت سریال در avr

سلام به همه اساتید محترم
    میخواستم در مورد استفاده از پورت سریال سخت افزاری بدونم
    اگه ممکنه میخوام مفصلا در مورد برنامه نویسیش با بسکام و ارتباط سخت افزاریش بدونم
    یعنی برای برنامه نویسی (اینکه بخوام فقط یک داده رو بفرستم) باید دقیقا چطوری باشه چه دستورات و چه راه اندازی هایی میخواد؟ کریستال باید خارجی باشد یا داخلی؟باود مناسب رو چطوری باید اندازه بگیرم ؟ آیا دومگاهرتز فرکانس و باود 9600 خوبه ؟ و اگه خوبه چرا ؟ اگه خوب نیست چرا؟
    از نظر سخت افزاری باید چه پایه هایی رو وصل کنم؟ آیا فقط وصل txd و rxd کفایت میکنه؟؟؟
    درضمن باید بگم که من میخوام میکرو مگا 32 مو به ماژول vincolom وصل کنم تا یه سری اطلاعات رو براش بفرسته و از طریق وارد کردن فلش یه فایل txt روی فلشم ذخیره کنه اگه در مورد این هم اطلاعاتی دارید بهم بگید خیلی ممنون میشم.
    راستی در مورد وقفه پورت سریال هم میخواستم بدونم
    یه دنبا ممنون

پاسخ : استفاده از پورت سریال در avr

سلام
    یعنی کسی در مورد پورت سریال این سوالایی که دارمو نمیتونه جواب بده
    اگه کسی میدونه لطفف کنه کمکم کنه
    ممنون میش

دیدگاه

خواهشا کسی کمک کنه

دیدگاه

کسی واقعا نیست به هم در این مورد کمک کنه
        خیلی واجبه
        خواهشا دریغ نکنید
        منتظرم

دیدگاه

سلام به همه اساتید محترم
          میخواستم در مورد استفاده از پورت سریال سخت افزاری بدونم
          اگه ممکنه میخوام مفصلا در مورد برنامه نویسیش با بسکام و ارتباط سخت افزاریش بدونم
          یعنی برای برنامه نویسی (اینکه بخوام فقط یک داده رو بفرستم) باید دقیقا چطوری باشه چه دستورات و چه راه اندازی هایی میخواد؟ کریستال باید خارجی باشد یا داخلی؟باود مناسب رو چطوری باید اندازه بگیرم ؟ آیا دومگاهرتز فرکانس و باود 9600 خوبه ؟ و اگه خوبه چرا ؟ اگه خوب نیست چرا؟
          از نظر سخت افزاری باید چه پایه هایی رو وصل کنم؟ آیا فقط وصل txd و rxd کفایت میکنه؟؟؟
          درضمن باید بگم که من میخوام میکرو مگا 32 مو به ماژول vincolom وصل کنم تا یه سری اطلاعات رو براش بفرسته و از طریق وارد کردن فلش یه فایل txt روی فلشم ذخیره کنه اگه در مورد این هم اطلاعاتی دارید بهم بگید خیلی ممنون میشم.
          راستی در مورد وقفه پورت سریال هم میخواستم بدونم
          یه دنبا ممنون
          سلام
          شرمنده منم زیاد وقت ندارم اما تا جایی که بتونم توضیح می دم
          شیوه برنامه نویسش بسیار ساده هست و تنها باید با دستور baud نرخ سرعتتون رو تعیین کنین و بقیه دستورات هم در راهنمای بسکام یا کتابهای AVR به زبان bascom و یا حتی در سایت بسیار توضیح داده شده است
          تنها پایه های RX و TX و زمین مدار بین فرستنده و گیرنده برای یک ارتباط دو طرفه احتیاج هست
          از لحاظ کریستال داخلی و خارجی فرقی نمی کند تنها باید مد نظر داشت برای سرعتهای بالاتر از 9600 باید فرکانس نوسان سازتون بالاتر از 4 مگاهرتز باشد
          اگر برای ارتباط با کامپیوتر هست مدار زیر را باید برای اتصال به پورت com ببندین

اگر ارتباط سریالتون به صورت بین تراشه ای و سطح TTL هست باید پایه RX فرستنده به گیرنده و بلعکس وصل گردد
          برا نوشتن بر روی فلش از کتابخانه dos که برای bascom تهیه شده است استفاده کنین توضیحات هم در سایت موجود است سرچ کنین ان شالله به جوابتون برسین
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
            من هر چی سرج میکنم این جا چیزی در مورد کتابخانه داس پیدا نمیکنم
            اگه میشه راهنمایی کنید؟؟؟

دیدگاه

سلام
              من کتابخانه شو دانلود کردم گذاشتم توی پوشه کتابخانه بیسکام
              و از قبل اصلا اونا بود روی خود بسکام
              حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
              چجوری باید ازش استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

تا اونجایی که فهمیدم این کتابخانه برای ارتباط با کارتهای حافظه هستش نه فلش
                آیا درست فهمیدم
                لطف میکنی اگه توضیح بیشتری بدین

دیدگاه

سلام
                  راحتترین شیوه برای ذخیره فایل ها استفاده از مموری هست چون اگر بخواین از فلش مموریها که رابط usb دارن استفاده کنین باید با کنترلر های usb کار کنین یا این کنترلرها را به صورت نرم افزاری پیاده سازی کنین

عبارت avr-dos را در قسمت جستجوی سایت سرچ کنین تا تاپیکهای مورد نظر را به دست بیارین
                  هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X