اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه ولتاژ سینوسی دو سر مقاومت با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه ولتاژ سینوسی دو سر مقاومت با میکرو

سلام
    ببینید من یه ولتاژ سینوسی دارم که از یه مقاومت عبور می کنه
    چه طور می تونم با میکرو ولتاژ دو سر این مقاومت رو محاسبه کنم
    نکته : چون مقدار مقاومت دقیق نیست نمی تونم جریان عبوری حساب کنم نگید یه وقت از V=R*I استفاده کنم

پاسخ : محاسبه ولتاژ سینوسی دو سر مقاومت با میکرو

شما چون ولتاژت سینوسی هست باید اول تبدیل به dc کنی بعدش به adc میکرو بدین و اندازه بگیرید چون شما ولتاژ سینوسیست را دارید جریانش هم که میکرو اندازه میگیره پس مقدار مقاومتت هم داری و ولتاژ سر مقاومت هم به دست میای
    برای اینکه بدون افت ولتاژ سینوسی را به dc تبدیل کنی بهترین آی سی ad736 هست که rms سینوسی را بهت میده و خیلی خیلی کار باهاش آسونه
    فقط تغذیه دوبل مثبت منفی باید بهش وصل کنی خروجیش هم dc هست که rms سینوسیت هست و برای کالیبره کردنش اول با مقاومت خاصی تست کن و تغییراتش را با مقاومتهای مختلفی بررسی کن رابطه اش را به دست بیار
    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
      شما چون ولتاژت سینوسی هست باید اول تبدیل به dc کنی بعدش به adc میکرو بدین و اندازه بگیرید چون شما ولتاژ سینوسیست را دارید جریانش هم که میکرو اندازه میگیره پس مقدار مقاومتت هم داری و ولتاژ سر مقاومت هم به دست میای
      برای اینکه بدون افت ولتاژ سینوسی را به dc تبدیل کنی بهترین آی سی ad736 هست که rms سینوسی را بهت میده و خیلی خیلی کار باهاش آسونه
      فقط تغذیه دوبل مثبت منفی باید بهش وصل کنی خروجیش هم dc هست که rms سینوسیت هست و برای کالیبره کردنش اول با مقاومت خاصی تست کن و تغییراتش را با مقاومتهای مختلفی بررسی کن رابطه اش را به دست بیار
      ad736 خیلی گرونه شما فرض کن با این گرونی اصلا صرفه نداره
      بعد توضیح دادم من نمی تونم جریانش رو حساب کنم و از روس رابطه مقدار ولتاژ رو بدست بیارم چون مقدار مقاومت معلوم نیست و مثلا بهتون بگم دما یک عاملیه که روش تاثیر می زاره و چون خیلی برام اهمیت داره مقدار دقیق باشه نمی تونم از حاصلضرب جریان در مقاومت استفاده کنم
      به غیر از این ad736 که 16 هزار تومان قیمتش هست روش دیگه ای نیست
      بعنی هیچ ورشی نیست با میکرو بشه این مقدار رو خوند ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
        شما چون ولتاژت سینوسی هست باید اول تبدیل به dc کنی بعدش به adc میکرو بدین
        چرا ؟

چون ولتاژت سینوسی هست باید ازش نمونه برداری کنی . اول باید تناوبش رو در بیاری - فاصله بین دو لبه بالا رونده -
        بعد این دوره تناوب را مثلا به 32 قسمت تقسیم کنی و برا هر قسمت یک نمونه بگیری
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

باید از ولتاژت نمونه های زیادی بگیری بعد همه اونهارو تو یه آرایه بریزی و مقایسه کنی ببینی که کدوم مقدار بیشتره بعدش اون مقدار که همون مقدار پیکت هستو تقسیم بر رادیکال 2 کنی تا ولتاژ موثر رو بهت بده.
          انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

بزرگواران من ولتاژ دوسر اون مقاومت رو می خوام ؟ شما دارید یه ولتاژ رو نسبت به Gnd می سنجید مشکل من اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

خوب باید تغذیه میکرو رو از ولتاژ مورد نظر ایزوله کنی و یه سر مقاومت رو به زمین میکرو وصل کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X