پاسخ : کمک به ساخت دماسنج و رطوبت سنج با AVR
وحید جان و میلاد جان درود به شرفتون.بازم معرفت شما.دست مریزاد
میلاد جان خیلی کمکم کردی.دستت درست
با اون کاری که گفتی ارور ها حذف شد ولی یه ارور دیگه اومده برای این دستور:
$include The Picture Data
البته در برنامه دوستمون این خط با علامت توضیحات ('
شروع شده.ولی من فکر میکنم در حالت کپی پیتس اینجوری شده.وتصحیحش کردم.
علامت ( $ ) رو گزاشتم.به جایه ('
در خیلی از خطوط برنامه همینجوری شده بود.
در رابطه با دستور { $eeprom }که گفتین.من قبلاً یه برنامه نوشتم که با 2 دستور
READEEPROM var , address
و
WRITEEEPROM var , address
و اول برنامه هم از اون دستور برای معرفی eeprom استفاده نکردم.ولی برنامه کار خودش رو درست انجام میداد.حالا چه جوریاست؟
دستور
$LIB "libname1" [, "libname2"] فقط برای معرفی lcd گرافیکی هستش یا اینکه برای لوازم جانبی دیگه هم به کار میره؟
دستور
LCDAT y , x , var [ , inv] آیا میشه گفت که یه جورایی همون کار دستور:
LOCATE y , x رو انجام میده؟
توضیحات این دستورات فکر کنم از قلم افتاده باشه:
Shiftout Dataout , Sck , Command , 1
Shiftin Datain , Sck , Databyte , 1
Restore Crc_table
Read Crc
منظورتون رو از مفهوم دستور
Else متوجه نشدم.
در چه مواقعی باید از دستور data استفاده کنیم؟آیا برای معرفی کدهای سگمنت هم میشه از این دستور استفاده کرد؟
واینکه این کدهایی که دوستمون جلوی data نوشتن کارشون چیه.من فکر میکنم مربوط به خود سنسور باشه چون من تویه یه دیتا شیت
این سنسور دقیقاً همین کدهارو دیدم.
وسوال آخرم مربوط میشه به آقای پشه 007
شما اگه این برنامه رو از جایه دیگه نوشتین که هیچی.ولی اگر خودتون نوشتین آیا لزومی داره که توضیحاتش رو هم انگلیسی نوشتین؟
کسی که انگلیسی بلد باشه خوب میره از تویه help کامپایلر میخونه که دستور به کار برده شده اساساً چه عملی انجام میده.
اگه کسی هم انگلیسی بلد نباشه مثل من دیگه این به اصطلاح توضیحات به چه کارش میاد؟!
نمیدونم شایدم من زیادی توقع دارم.
البته منکر این نمیشم که آدم باید بره دنبال یاد گیری زبان اول جهان.انگلیسی(البته تا چند وقت دیگه بیشتر دوام نمیاره)
ولی میخواهم بدونم شما اگه 10 تا زبان هم بلد باشی و با یکی مثل خودت بخوای رابطه کلامی برقرار کنی آیا زبان دیگه ای رو ترجیح میدی به
زبان مادری؟
تنها رشته کشتی اصالتش رو حفظ کرده.وبقیه تا چیزی میسازن نمونش(دارو) سریع یه اسم خارجکی روش میزارن که...
من اگه 300 تا زبون هم بلد باشم اگه چیزی هم بسازم یا... اسمش رو از تو فرهنگ خودم انتخاب میکنم تا فرهنگ بیگانه.(تا کی دنباله روی؟)
همین حالاشم بعضی از مردم دنیا حتی نمیدونن ایران کجا هست.یه عده خیلی زیادی شون هم که اسم ایران رو شنیدند به لطف آقای بوش ورسانه هایه غربی بوده
که انگ تروریسم،وحشی،و... را روی ما گذاشتند و به خورد جهانیان دادند.
ببخشید اگه حقیقت تلخه اینارو گفتم که غیرت ایرانی بودنتون رو بیدار تر کرده باشم.وقصد جسارت به شخص خاصی رو نداشتم.
به امید درخشش نام ایران بر قله افتخارات جهانی.
یا حق
وحید جان و میلاد جان درود به شرفتون.بازم معرفت شما.دست مریزاد
میلاد جان خیلی کمکم کردی.دستت درست
با اون کاری که گفتی ارور ها حذف شد ولی یه ارور دیگه اومده برای این دستور:
$include The Picture Data
البته در برنامه دوستمون این خط با علامت توضیحات ('

علامت ( $ ) رو گزاشتم.به جایه ('

در خیلی از خطوط برنامه همینجوری شده بود.
در رابطه با دستور { $eeprom }که گفتین.من قبلاً یه برنامه نوشتم که با 2 دستور
READEEPROM var , address
و
WRITEEEPROM var , address
و اول برنامه هم از اون دستور برای معرفی eeprom استفاده نکردم.ولی برنامه کار خودش رو درست انجام میداد.حالا چه جوریاست؟
دستور
$LIB "libname1" [, "libname2"] فقط برای معرفی lcd گرافیکی هستش یا اینکه برای لوازم جانبی دیگه هم به کار میره؟
دستور
LCDAT y , x , var [ , inv] آیا میشه گفت که یه جورایی همون کار دستور:
LOCATE y , x رو انجام میده؟
توضیحات این دستورات فکر کنم از قلم افتاده باشه:
Shiftout Dataout , Sck , Command , 1
Shiftin Datain , Sck , Databyte , 1
Restore Crc_table
Read Crc
منظورتون رو از مفهوم دستور
Else متوجه نشدم.
در چه مواقعی باید از دستور data استفاده کنیم؟آیا برای معرفی کدهای سگمنت هم میشه از این دستور استفاده کرد؟
واینکه این کدهایی که دوستمون جلوی data نوشتن کارشون چیه.من فکر میکنم مربوط به خود سنسور باشه چون من تویه یه دیتا شیت
این سنسور دقیقاً همین کدهارو دیدم.
وسوال آخرم مربوط میشه به آقای پشه 007
شما اگه این برنامه رو از جایه دیگه نوشتین که هیچی.ولی اگر خودتون نوشتین آیا لزومی داره که توضیحاتش رو هم انگلیسی نوشتین؟
کسی که انگلیسی بلد باشه خوب میره از تویه help کامپایلر میخونه که دستور به کار برده شده اساساً چه عملی انجام میده.
اگه کسی هم انگلیسی بلد نباشه مثل من دیگه این به اصطلاح توضیحات به چه کارش میاد؟!
نمیدونم شایدم من زیادی توقع دارم.
البته منکر این نمیشم که آدم باید بره دنبال یاد گیری زبان اول جهان.انگلیسی(البته تا چند وقت دیگه بیشتر دوام نمیاره)
ولی میخواهم بدونم شما اگه 10 تا زبان هم بلد باشی و با یکی مثل خودت بخوای رابطه کلامی برقرار کنی آیا زبان دیگه ای رو ترجیح میدی به
زبان مادری؟
تنها رشته کشتی اصالتش رو حفظ کرده.وبقیه تا چیزی میسازن نمونش(دارو) سریع یه اسم خارجکی روش میزارن که...
من اگه 300 تا زبون هم بلد باشم اگه چیزی هم بسازم یا... اسمش رو از تو فرهنگ خودم انتخاب میکنم تا فرهنگ بیگانه.(تا کی دنباله روی؟)
همین حالاشم بعضی از مردم دنیا حتی نمیدونن ایران کجا هست.یه عده خیلی زیادی شون هم که اسم ایران رو شنیدند به لطف آقای بوش ورسانه هایه غربی بوده
که انگ تروریسم،وحشی،و... را روی ما گذاشتند و به خورد جهانیان دادند.
ببخشید اگه حقیقت تلخه اینارو گفتم که غیرت ایرانی بودنتون رو بیدار تر کرده باشم.وقصد جسارت به شخص خاصی رو نداشتم.
به امید درخشش نام ایران بر قله افتخارات جهانی.
یا حق
دیدگاه