اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک به ساخت دماسنج و رطوبت سنج با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک به ساخت دماسنج و رطوبت سنج با AVR

وحید جان و میلاد جان درود به شرفتون.بازم معرفت شما.دست مریزاد

میلاد جان خیلی کمکم کردی.دستت درست
    با اون کاری که گفتی ارور ها حذف شد ولی یه ارور دیگه اومده برای این دستور:
    $include The Picture Data
    البته در برنامه دوستمون این خط با علامت توضیحات (&#039شروع شده.ولی من فکر میکنم در حالت کپی پیتس اینجوری شده.وتصحیحش کردم.
    علامت ( $ ) رو گزاشتم.به جایه (&#039
    در خیلی از خطوط برنامه همینجوری شده بود.

در رابطه با دستور { $eeprom }که گفتین.من قبلاً یه برنامه نوشتم که با 2 دستور
    READEEPROM var , address
    و
    WRITEEEPROM var , address
    و اول برنامه هم از اون دستور برای معرفی eeprom استفاده نکردم.ولی برنامه کار خودش رو درست انجام میداد.حالا چه جوریاست؟

دستور
    $LIB "libname1" [, "libname2"] فقط برای معرفی lcd گرافیکی هستش یا اینکه برای لوازم جانبی دیگه هم به کار میره؟

دستور
    LCDAT y , x , var [ , inv] آیا میشه گفت که یه جورایی همون کار دستور:
    LOCATE y , x رو انجام میده؟

توضیحات این دستورات فکر کنم از قلم افتاده باشه:
    Shiftout Dataout , Sck , Command , 1
    Shiftin Datain , Sck , Databyte , 1
    Restore Crc_table
    Read Crc

منظورتون رو از مفهوم دستور
    Else متوجه نشدم.

در چه مواقعی باید از دستور data استفاده کنیم؟آیا برای معرفی کدهای سگمنت هم میشه از این دستور استفاده کرد؟
    واینکه این کدهایی که دوستمون جلوی data نوشتن کارشون چیه.من فکر میکنم مربوط به خود سنسور باشه چون من تویه یه دیتا شیت
    این سنسور دقیقاً همین کدهارو دیدم.

وسوال آخرم مربوط میشه به آقای پشه 007
    شما اگه این برنامه رو از جایه دیگه نوشتین که هیچی.ولی اگر خودتون نوشتین آیا لزومی داره که توضیحاتش رو هم انگلیسی نوشتین؟
    کسی که انگلیسی بلد باشه خوب میره از تویه help کامپایلر میخونه که دستور به کار برده شده اساساً چه عملی انجام میده.
    اگه کسی هم انگلیسی بلد نباشه مثل من دیگه این به اصطلاح توضیحات به چه کارش میاد؟!
    نمیدونم شایدم من زیادی توقع دارم.
    البته منکر این نمیشم که آدم باید بره دنبال یاد گیری زبان اول جهان.انگلیسی(البته تا چند وقت دیگه بیشتر دوام نمیاره)
    ولی میخواهم بدونم شما اگه 10 تا زبان هم بلد باشی و با یکی مثل خودت بخوای رابطه کلامی برقرار کنی آیا زبان دیگه ای رو ترجیح میدی به
    زبان مادری؟
    تنها رشته کشتی اصالتش رو حفظ کرده.وبقیه تا چیزی میسازن نمونش(دارو) سریع یه اسم خارجکی روش میزارن که...
    من اگه 300 تا زبون هم بلد باشم اگه چیزی هم بسازم یا... اسمش رو از تو فرهنگ خودم انتخاب میکنم تا فرهنگ بیگانه.(تا کی دنباله روی؟)

همین حالاشم بعضی از مردم دنیا حتی نمیدونن ایران کجا هست.یه عده خیلی زیادی شون هم که اسم ایران رو شنیدند به لطف آقای بوش ورسانه هایه غربی بوده
    که انگ تروریسم،وحشی،و... را روی ما گذاشتند و به خورد جهانیان دادند.

ببخشید اگه حقیقت تلخه اینارو گفتم که غیرت ایرانی بودنتون رو بیدار تر کرده باشم.وقصد جسارت به شخص خاصی رو نداشتم.
    به امید درخشش نام ایران بر قله افتخارات جهانی.
    یا حق
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

سلام.
      آقا این حرفا چیه وظیفه بود

من تاحالا همچین دستوری ندیدم. $include The Picture Data احتمالا باید بین دو تا ' ' باشه.

منم تا به حال از دستور $eeprom استفاده نکردم ولی بذاری بد نیست..

نه lcd هر قطعه ای که کتابخانه داشت و خواستی ازش استفاده کنی باید اول کتابخانه اونو به برنامه معرفی کنی و فراخوانیش کنی.

همون دستوره ولی اون دستور روی lcd های ks108 جواب نمیده. این دستور LCDAT y , x , var هم کارکتر مورد نظر رو روی lcd نشون میده هم مکان اونو مشخص میکنه . 2 تا دستور در یک دستور

Shiftout Dataout , Sck , Command , 1
      Shiftin Datain , Sck , Databyte , 1
      Restore Crc_table
      Read Crc
      دقیقا من نمیدونم.

دستور data هم برای 7 سگمنت و هر چیزه دیگه میشه استفاده کرد. به جدول look up معروفه.

من برای 7 سگمنت به این صورت استفاده کردم و با دستور Portb = Lookup(a8 , 7segment) ازش استفاده میکنم.
      7segment:
      Data &B11000000 'number 0'
      Data &B11111001 'number 1'
      Data &B10100100 'number 2'
      Data &B10110000 'number 3'
      Data &B10011001 'number 4'
      Data &B10010010 'number 5'
      Data &B10000010 'number 6'
      Data &B11111000 'number 7'
      Data &B10000000 'number 8'
      Data &B10010000

در مورد دستور else اگه کتاب علی کاه رو دارید خودتون نگاه کنید بهتر متوجه میشید چنتا مثال هم داره. صفحه 192 و 193
      www.icesi.ir

دیدگاه

بازم ممنون میلاد جان حالا چند تا سوال دیگه:
        مگه میشه برای پیکر بندی یک پین از یک پورت به عنوان خروجی از این دستور استفاده کرد؟
        CONFIG PINA.0=OUTPUT
        اگه میشه پس این دستور چه فرقی داره با این دستور:
        CONFIG PORTA.0=OUTPUT
        من که گیج شدم کدومش درسته؟

دوستمون از این دستور استفاده کردند در برنامشون:
        DDRD=&HFE
        رجیستر DDRx مربوط به مشخص کردن جهت پایه است.
        پس با این دستور PIND.7 به عنوان ورودی و بقیه پین هایه این پورت به عنوان خروجی مشخص میشوند.
        آیا نظر من درسته یا نه؟
        گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

دوستان عزیز فکر کنم موضوع یه 360 درجه ای تغییر جهت داده باشه (برگشته سر جای اولش)

خدمت دوست عزیزمون که این تاپیک رو زده عرض کنم که من دارم یه جزوه ی کامل در مورد آموزش AVR اونم تو محیط CodeVision می نویسم خیلی کاربردی و خوبه (تبلیغ) . اونجا در مورد ADC و یه سری سنسور با مدار و سورس برنامشون توضیح دادم . تموم که شد میذارم توی همین تاپیک (البته فقط بخش مربوطه رو) تا دوستان استفاده کنن موفق باشید.

[hr]عاشقان نقطه ی پرگار وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با تشکر از شما حسام جان فکر کنم این تاپیک خیلی بدرد دوستان تازه کار بخوره.
            میلاد جان من یه برنامه دیگه از یه سایت خارجی گیر آوردم با همین سنسور :wow:.ولی مثل برنامه دوستمون پیچیده نیست. :nice:وتوش lcd بکار نبرده.
            اطلاعات دما و رطوبت رو به صرورت سریال ارسال میکنه.ولی چون من وبعضی از دوستان به این کار نیازی نداریم میتونیم به راحتی با تغییرات
            جزعی اون جور که میخواهیم ازش استفاده کنیم. تویه یه سایت ایرانی دقیقاً همین کارو کردن و به قیمت 65000 تومان به فروش میرسونن.جالبه مگه نه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
              بازم ممنون میلاد جان حالا چند تا سوال دیگه:
              مگه میشه برای پیکر بندی یک پین از یک پورت به عنوان خروجی از این دستور استفاده کرد؟
              CONFIG PINA.0=OUTPUT
              اگه میشه پس این دستور چه فرقی داره با این دستور:
              CONFIG PORTA.0=OUTPUT
              من که گیج شدم کدومش درسته؟

دوستمون از این دستور استفاده کردند در برنامشون:
              DDRD=&HFE
              رجیستر DDRx مربوط به مشخص کردن جهت پایه است.
              پس با این دستور PIND.7 به عنوان ورودی و بقیه پین هایه این پورت به عنوان خروجی مشخص میشوند.
              آیا نظر من درسته یا نه؟
              به نظر من فرقی نداره.

DDRD=&HFE
              من تا حالا با این کد کار نکردم.
              www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
                ببخشید که جواب ندادم . آخه درگیر یک پروژه اثر انگشتم .
                این کدی که من گذاشتم کد نهایی و کامل نبوده . فقط سنسور رو راه اندازی میکنه و ممکنه که کدهای اضافه توش باشه
                نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

سلام من ترم اخر رشته سخت افزارم موضوع پروژه ام رطوبت سنج دیجیتالی هست که قابلیت اتصال به کامپیوتر داره شما می تونید کمکم کنید؟

دیدگاه

خودتون که تو قسمت اینتر فیس مشکل ندارید.
                    فقط میمونه الکترونیک که اونم برنامه رو دوستمون 007 گذاشته.
                    www.icesi.ir

دیدگاه

با سلام
                      میبینم که دوباره این تاپیک اومد بالا. :agree:
                      میلاد جان شما برنامه رو تست کردین؟
                      راستش من تست نکردم.چون هنوز سنسور بدستم نرسیده :cry2:
                      یه بنده خدایی قراره بفرسته برام.ولی نمیدونم چرا انقدر لفتش میده. :angry:
                      نمیدونم چه دنیایی شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی

اگه بذاری ممنون میشیم.

دیدگاه

نوشته بالا برام گنگ بود که حل شد
                          ممنون
                          به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sara2

اگه بذاری ممنون میشیم.
                            [/quote]

دوستمون زحمتشو کشیدن و گذاشتن دیگه.
                            www.icesi.ir

دیدگاه

من نتونستم کل تاپیک رو دنبال کنم. ولی فکر کنم دوستمون می خوان ساده باشه. اگه اینطوره من تازه خودم یاد گرفتم دما رو روی LCD کاراکتری بنویسم.
                              خوب با شرح تقریبا کامل توضیح می دم. در مورد رطوبت هم همین طوره فقط سنسور فرق می کنه و چند تا ضرب و تقسیم.
                              در مورد pina.0 , porta.0 به نظر من pin a یعنی ورودی و porta.0 یعنی خروجی. البته بهتره که در هر حالت از porta استفاده کنی. شاید مشکلاتی داشته باشه که دوستان با کمی دقت می تونید درستش کنید.

مثال : سنسور دما = LM35 با خطای 2 درجه سانتی گراد
                              $regfile="m8def.dat" ' فراخوانی mega 8
                              $crystal=1000000 ' فرکانس کریستال داخلی
                              config portd=output ' انتخاب پورت (د) برای خروجی که در این مثال بعد از دمای 100 در جه سانتی گراد ، پینی از پورت های د که به رله متصل است ، روشن می شود
                              Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.3 , Db5 = Portb.2 , Db6 = Portb.1 , Db7 = Portb.0 , Rs = Portb.5 , E = Portb.4 ' تنظیمات ال سی دی
                              Config Lcd = 16 * 2 ' مشخص کردن ال سی دی
                              Config Adc = Single , Prescaler = Auto ' فراخوانی تبدیل آنالوگ به دیجیتال
                              Start Adc
                              dim a as word ' ایجاد متغیر آ از نوع word
                              do ' ایجاد چرخش
                              a= getadc(0)/2 ' مقدار دهی به متغیر آ و در مدار باید خروجی سنسور به مبدل آنالوگ به دیجیتال 0 متصل کرد - در مگا 8 یعنی پین 23
                              cls
                              locate 1,5 ' سطر اول مکان کاراکتر 5 در ال سی دی
                              lcd a ' نوشتن مقدار آ که دما می باشد در ال سی دی
                              lcd " C" ' قرار دادن نماد درجه سانتی گراد بعد از دما
                              wait 2 ' تاخیر 2 ثانیه ای
                              loop until a>100 ' ادامه یافتن نمایش دما. هرگاه دما از 100 درجه سانتی گراد بیشتر شد ، از چرخش خارج شده و دستورات بعد از چرخه را اعمال می کند
                              portd.0=1 ' روشن کردن رله
                              end
                              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

با سلام
                                آقا از این بنده خدا که خبری نشد.زنگ زدم فروشگاه جوان گفتن ما همچین سنسوری نداریم.
                                پس کی بود گفتش از جوان خریده ؟
                                این تعطیلات که دهن من یکی رو سرویس کرد. :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X