اتفاقا منم به همچین مشکلی بر خوردم. زمانی که مدارم روی بردبرد بود این مشکل را نداشت. ولی وقتی مدار را به صورت وایررپ اجرا کردم این مشکل پیش اومد. من حدث میزنم بیشتر به خاطر نویز باشه.
وایر رپ یک روش برای ساخت مدار به شکل آزمایشگاهی هست. از همین فیبرهای سوراخدار استفاده میشه با سیم مخصوص و اچارش. دیگه نیازی به لحیم کاری نیست و خیلی سریعتر و تمیزتر میتونی مدارت را بسازی و تست کنی. یک سرچی بکن تو گوگل تا مثالاش را ببینی.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام من مداری دارم که پنج کلید دار ه میخوام که با فشردن هرکلید یه رقص نور ایجادکنه کسی هست کمکم کنه خیلی ضروریه hosseinkarimi5531@yahoo.com
سلام _ درست کردنش زیاد کار سختی نیست_اگه تعداد ال ای دی هات زیاد نیستن ( بیشتر از 28عدد نیست ) میتونی از میکرو استفاده کنی_تو کجاش مشکل داری بگو تا کمکت کنم؟تو سخت افزار یا تو نرم افزار _ تو کجا؟
دیدگاه