اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت نوسان مربعی 40khz

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت نوسان مربعی 40khz

با سلام

دوستان کسی هست کمک بگه چطوری موج مربعی با اسیلاتور 40کیلو هرتز واسه آلتراسونیک درست کنم؟
    با کریستال 40کیلو هرتز و همینطور با 555 هم بشه خوبه.......اگه زود پاسخ بدین ممنون میشم :mrgreen:

با سپاس
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

پاسخ : ساخت نوسان مربعی 40khz

تو مد ctc هر کدوم از تایمر ها می تونی این فرکانسو راحت بسازی تو مد ctc تایمر 1 هم توضیحات خوب و هم فرمول تبدیلو از ndjh adj بردار یه کم دقت کنی حتما می گیری چه جوریه
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X