اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره پردازش صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درباره پردازش صدا

سلام دوستان من میخوام میکرو با صدا پورت هاشو high و low کنه مثلا ما تو میکروفن بگیم یک ال ای دی که وصله روشن بشه یا همچین چیزی لطفا کمک کنید مبتدیم

پاسخ : کمک درباره پردازش صدا

فکر نمیکنم AVR توانایی کافی برای این کار رو داشته باشه . ولی روش کار اینطور هست که شما صدای ورودی رو ضبط میکند البته در یک بازه زمانی خاص . سپس شما با یک نمونه که از قبل ضبط شده مقایسه میکنید البته نکته خیلی مهم اینه که الگوریتم این مقایسه باید طوری باشه که تطبیق به خوبی انجام بشه . که فکر میکنم خیلی دشوار باشه من یکبار با AVR این کار رو انجام دادم از هر 10 بار تست شاید فقط یک بار درست کار میکرد(فکر کنم اونم تصادفی بود) البته الگوریتم مقایسه خیلی ساده بود.
    اگه خواستید بگید تا الگوریتم رو توضیح بدم.

دیدگاه

پس از چه میکرویی استفاده کنم من این کارو با کمک کلاس های موجود در سی شارپ انجام دادم آیا این کلاس ها یا مشابهش در کدویژن هم هست؟ سی شارپ صدارو مقایسه نمیکنه یه کلاس داره که صدای شمارو با نوشته مقایسه میکنه یعنی مینویسی سلام بعد میگی سلام اینو با اون چک میکنه آیا کدویژن از این چیزا داره ؟چون اونم زبان سی هست میگم

دیدگاه

متاسفانه هیچ کامپایلر میکرویی این کلاس ها را ساپورت نمیکنه این کلاسی که شما فرمودید درواقع یکی از امکانات سیستم عامله نه زبان برنامه نوسی و از اونجایی که روی میکرو سیستم عامل ویندوز موجود نیست اون کلاس هم کار نخواهد کرد. دنبال راه حل دیگه ای باش!!

دیدگاه

سلام

بنظرم میتونی با استفاده از چک کردن فرکانس اینکارو انجام بدی

به این ترتیب با متصل کردن میکروفن به میکرو ، فرکانس های دریافتی رو در بازه های منظم کوتاهی چک میکنی ، و باید با تمرین و تکرار زیاد اون فرکانس لازم برای دستورت رو بدست بیاری ، سپس بیای فرکانس ورودی (میکروفن ) رو چک کنی اگه فرکانس دریافتی با فرکانس دستور یکی شد اونوقت دستور اجرا بشه
          و برای اینکه خطات کمتر بشه ، بازه های فرکانسیت (نه بازه زمانی) رو یکم انعطاف بهش بده تا اگه کسی با صدای بم یا رجیستر پایین صداش صحبت کرد اون رو هم تشخیص بده

موفق باشی
          ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

سلام. فقط میخوای به یک کلمه حساس باشه و در صورتی که چیز دیگه ای گفته شد کار نکنه؟ فقط به صدای یک نفر حساس باشه یا هر کسی بتونه باهاش کار کنه؟
            فقط یک دستور داری یا چند تا دستور مختلف داری؟ دستوراتت میتونه یک کلمه ای و کوتاه باشه یا ممکنه طولش بلند باشه؟
            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
              سلام. فقط میخوای به یک کلمه حساس باشه و در صورتی که چیز دیگه ای گفته شد کار نکنه؟ فقط به صدای یک نفر حساس باشه یا هر کسی بتونه باهاش کار کنه؟
              فقط یک دستور داری یا چند تا دستور مختلف داری؟ دستوراتت میتونه یک کلمه ای و کوتاه باشه یا ممکنه طولش بلند باشه؟
              نه میخوام به چندتا کلمه حساس باشه
              بازه زمانیم زیاد نیست دستورات کوتاهه مثل روشن خاموش
              نه نمیخوام به صدای کسی حساس باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط es.es
                نه میخوام به چندتا کلمه حساس باشه
                بازه زمانیم زیاد نیست دستورات کوتاهه مثل روشن خاموش
                نه نمیخوام به صدای کسی حساس باشه
                یه چیپ بود به نام HM2007 که 40 تا کلمه 1 ثانیه ای رو میتونست درک کنه! من این چیپ رو تو یکی از کتاب ها دیدم و نمیدونم گیر میاد هنوز یا نه (قدیمیه) به هر حال چیپ جدید ترش هم باید باشه!
                اگر پروژه بزرگ هست پیشنهاد میکنم روی یه میکرو ویندوز و یا اندروید بریزید و برنامه رو تحت این پلتفرم بنویسید.
                [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

از فکر ساختش با سری mega و xmega بیا بیرون خیلی پردازش سنگینی داره . فکر میکنم فرکانس حداقل باید 30000 بار در ثانیه نمونه برداری بشه و تازه بعد از اون مقایسه بشه و ..
                  البته مطمئن نیستم ببین بقیه چی میگند .

دیدگاه

شبیه به این کار دیده شده معمولا speech برای پردازش سرعت بالایی می خواد ولی این سرعت بالا بیستر برای کارهای Real time استفاده میشه برای مقایسه فکر کنم با ARM بتونی انجام بدی چون با ARM کدک صدا هم پیاده سازی شده که Real هستش شاید با بنامه نویسی درست با xmega بشه تا 32mhz میتونه فرکانس داره PLL داخلی هم داره یه سزچ در این باره بزن.
                    ولی برای کاهای حرفه در حد کدک و real time فقط ای سی ها DSP شرکت TI برای پردازش صدا و تصویر سری 5 و 6 مناسب می باشد
                    تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

سلام دوستان منم در ابتدا فکر می کردم این کار با AVR نشدنی تا وقتی که لینک زیر رو دیدم تا8 کلمه رو واسه هر کلمه 20 بار تست کردن روی atmega32 دسشون درد نکنه سورس هارو هم گذاشتن با ترکیبی از C و اسمبلی یکی حال کرد مدارشو ببنده بینیم چطوره
                      https://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/s2006/XL76_SL362/XL76%20SL362/index.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X