اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با AD8403-100k

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با AD8403-100k

با سلام.
    AD8403 یه تراشه با 4 پتانسیومتر دیجیتالی هست. تفکیک پذیری اون هم 8 بیتی هست یعنی اگر مثلا 10 کیلو اون رو انتخاب کنیم از صفر اهم تا 10000 اهم رو به 256 قسمت تقسیم میکنه و به صورت SPI مقدار شماره پتانسیومتر(هر تراشه 4 تا پتانسیومتر داره) و مقاومت ها رو دریافت میکنه.

عددی که آخرش قرار میگیره مشخص میکنه که این تراشه چند کیلو اهمی هست مثلا AD8403 A10 یعنی که 10 کیلو هست و AD8403 A100 یعنی تراشه 100 کیلو هست.
    من از هر دو اینها استفاده کردم هم 10 کیلو و هم 100 کیلو. دقیقا یک کد هم براشون نوشتم و تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاریشون عین هم هست. ولی یه مشکل جدی دارم و اون اینکه زمانی که کد رو به 10 کیلو اعمال میکنم دقیقا درست کار میکنه ولی زمانی که اون رو به 100 کیلو اعمال میکنم کار میکنه و مقاومت ها رو تغییر میده ولی به جای 100 کیلو حداکثر تا 8.8 کیلو میره یعنی وقتی که 255 رو در رجیستر اون قرار میدم مقدار مقاومتش حداکثر میشه 8.8 کیلو.

یه مسئله دیگه هم هست هر پتانسیومتری 3 پایه داره ، پایه های اول و آخر که ثابت هستند و پایه وسط که جابه جا میشه اینجا هم همینجوره، زمانیکه من پایه های اول و آخر یکی از پتانسیومتر ها رو در تراشه 10 کیلو اندازه میگیرم(مثلا پایه 2 و 3) دقیقا مقدارش 9.9 کیلو هست ولی زمانی که این کار رو با تراشه 100 کیلو انجام میدم مقدارش 8.8 کیلو هست.

حالا سوالاتم اینهاست:
    1- آیا تفاوتی از خصوص نحوه کار با تراشه 10 کیلویی یا 100 کیلویی وجود داره؟
    2- امکان داره به دلیل داغ شدن تراشه حین لیحم کاری این اتفاق بیفته؟ (من 3 تا تراشه رو امتحان کردم دقیقا همه همینجور هستن)
    با سپاس فراوان
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

پاسخ : مشکل با AD8403-100k

احتمالا تراشه ها خراب هستن.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام.
      اولین چیزی که به ذهن خودمم رسید همین بود ولی بعد فکر کردم خیلی بعید هست چون تراشه ها رو از جاهای مختلف خریداری کردم ولی بازم این مشکل رو داشتم.
      نکته کار اینه که همه چیز تراشه کار میکنه فقط مقاومتش 100 کیلو نیست مثلا 8.8 کیلو هست و هر 3 تراشه هم به همین صورت هستن.
      شما این تراشه رو از کجا تهیه کردید؟
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

آقای نجوی،
        میشه بیش تر درباره نحوه ی کار با این آی سی توضیح بدین. در واقع مدار راه اندازیش و نحوه ی برنامه نویسیش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X