اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپر متر و انکودر (کمک در مورد یک مدار)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپر متر و انکودر (کمک در مورد یک مدار)

میخواهم یک دستگاهی واسه کنترل یک ماشین صنعتی بسازم
    خوب اصل کار من برنامه نویسی ولی راجع به ساخت مدار اون کمی کمک میخواستم
    فکر کنم با avr بهتر باشه واسه همین اینجا مطرح کردم
    خوب مدار من تشکیل شده از دو آمپر متر 100و200 امپر و یک یا دو انکودر و یک ولوم کنترل اینورتر lcd گرافیکی
    اگه راجع به هر کدوم توضیحی مختصر بدهید که بهترین راه واسه تهیه اونها چیه و چقدر هرینه میبره ممنون میشم
    البته من اگه همه اینها رو آماده هم تهیه کنم یا بصورت ماژول سرهم کنم مهم نیست
    مهم اینه که از کجا و با چه هزینه ای
    در واقع اصل کار برنامه نویسی اون هست

پاسخ : آمپر متر و انکودر (کمک در مورد یک مدار)

گر منظورت از اینکودر .همون شفت اینکودره میتونی اونو از فروشنده های تجهیزات اتوماسیون صنعتی تهیه کنی . امپر متر هم که همه جا هست . در مورد بقیه هم اگه توضیح بیشتری بدی ممنون میشیم
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

گفتم من فقط میخواهم برنامه نویسی کنم و زیاد با الکترونیک آشنا نیستم
      ۱-مثلا انکودر یا شفت انکودر که لازم دارم چه مدلی باشه چند پالسه من بگیرم که چرخشهای حدودا 10 درجه رو تشخیص بده
      ۲-چه طور سرعت اینورتر رو کنترل کنم من فقط دیدم که یک ولوم صنعتی روشه
      ۳-یا آمپر متری که میگید چه نوعی هست که دارای خروجی دیجیتال هست ؟من چطور خروجی سلف ها رو استفاده کنم و به میکرو بدهم
      این سه سوالی هس که من باهاش مشکل دارم

دیدگاه

سلام
        دقیقا می خواید چیکار کنید؟؟ منظورم اینه که ماشین صنعتی شما چیه؟
        1- شفت انکودرهای Autonics فکر کنم 1000 پالسش حدود 80 هزار تومان باشه،اما اگر شما می خواید حرکت میز رو اندازه بگیرید بهتره از خط کش دیجیتال استفاده کنید
        2-با چرخیدن این پتانسومتر شما فرکانس رو تغییر میدید و می تونید سرعت موتور رو تغییر بدید
        3- فکر میکنم با استفاده از مبدل ها اول جریان و ولتاژ رو بیارید پایین (مثل ترانس) بعد اندازش بگیرید
        در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
        مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

متشکر از توجهتون
          ۱-من دقیقا به چه تعداد پالسی نیاز دارم در کل این واحد پالس دقیقا چی هست ایا در هر 360 درجه هزار پالس مده ؟آ‌یا
          ۲- واسه کنترل اینورتر 4kw حتما باید پتانسیومتر باشه ؟ اگه اره از چه ولوم دیجیتالی استفاده کنم ؟
          ۳-خوب کار سلف هم دقیقا همینه منتها جریان خروجی سلف دقیقا چقدر هست با چه ولتاژی ؟

دیدگاه

راجع به دستگاه
            دستگاه برش سنگ هست
            که با یک موتور که سرعتش با اینورتر و گیربکس ثابت کنترل میشه
            و من باید با توجه جریان مصرفی یک موتور 160kw سرعت اون رو تعیین کنم
            و یک انکودر هم موقعیت دستگاه رو نشون میده

دیدگاه

سلام

ما که از توضیحات شما چیزی نفهمیدیم ولی اگه امتیاز منفی هم بود به خاطر این توضیحات در هم وبرهمتون .یکی بهت میدادم
              تااونجایی که از توضیحات شما فهمیدم . اولا اون اینورتری که میگی ولم داره اینورتر نیست اسمش دیمر صنعتیه . چون اینورتر با قدرت160KWکه باولم کنترل بشه وجود نداره
              دوما .اگر از یک شفت اینکدر با 1000 پالس در هر دور استفاده کنی .باید 1000رو تقسیم بر360 بکنی اینجوری تعداد پالست در هر درجه به دست میاد
              در ضمن اینورتر با PLC کنترل میشه همینتور شفت اینکدر

دیدگاه

سلام
                خب ببخشید دوست عزیز در مورد موقعیت دستگاه توضیح بدید که چطور میخواید بدستش بیارید
                اگر سنگ روی یک میز حرکت میکنه میتونی از انکودر خطی (خط کش دیجیتال) استفاده کنی
                در مورد اینورتر شما میتونی تمام پارامترهای اینورتر رو به کمک RS485 تنظیم کنی (برای بیشتر اینورترها به این شکل هست)
                چیزی که خودت بسازی خیلی دقیق نمیشه،بهتره از تجهیزات آماده استفاده کنی

دیدگاه

معذرت میخواهم اگه بد توضیح دادم
                  چون واسه خودم طرز کار دستگاه مشخص بود نتونستم کامل توضیح بدهم ضمنا توان دینام اصلی معمولا ۱۰۰-۷۵kw هست
                  که اشتباه شده بود
                  سنگ روی یک واگن ثابت قرار گرفته و سرعت چرخش دینام اصلی ثابت هست منتها بوسیله یک موتور ۴ کیلو واتی عقب جلو میرود که این موتور یک اینورتر دارد وشفت انکودر هم روی همین موتور قرار میگیره وقتی دینام اصلی بدون بار کار کنه آمپراژ ان حدود 45 هست اما در لحظه برش امپراژ بالا میره که وابسطه به سرعت حرکت دینام 4kw هست و از این به بعد کار اصلی من شروع میشه که وایسته به نوع سنگ و خیلی ویژگیهای دیگر سرعت حرکت دینام 4kw رو تعیین کنم و امپراژ دینام اصلی رو روی مقدار ثا بت معمولا بین 90-150 امپر نگه دارم امیدوارم درست توضیح داده باشم

اقای یار محمدی اگه rs458 داشته باشند انگاه واسه کار کردن با اونها به چه مرجعی مراجعه کنم
                  در کل کجا میتوانم کار با انواع اینورتر رو یاد بگیرم البته نه ساختار داخلی اونها - کتاب یا هر چیز دیگری
                  -
                  ضمنا تجهیزات اماده رو از کجا تهیه کنم سفارش بدهم یا ماژول های آماده هستش و یا plc ----------------
                  ---
                  حدودا چقدر هزینه میبره؟

دیدگاه

سلام دوست من
                    من یک نظر دارم
                    ببین تو این پروژه با تعاریف شما اصل کار الکترونیک نه برنامه نویسی.
                    به نظر من شما بهتره با یک مهندس الکترونیک در ارتباط مستقیم باشی.چون شما اگه بخوای همه اینها رو از صفر شروع کنی امکان جواب ندادن بخاطر نداشتن تجربه هست و هم ضریب امنیت سیستم پایین میاد و هم خودتو زیر سوال میبری .ببین یک سیستم الکترونیکی مثل یک نرم افزار تو دلفی C و ... نیست.چون تو برنامه نویسی همه چیز دست شماست اما تو الکترونیک همه چیز دخیل هست و چیزی که تو تئوری میبینی با عمل میتونه خیلی متفاوت باشه.و نظر دیگه ایی که دارم اینه که از PLC استفاده کن تا کامپیوتر.چون کار صنعتی خطرناکه نمیشه ریسک کرد.فکر کنم دوستان دیگه هم بت نظر من موافق باشن . نه؟
                    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
                      متاسفانه من باز هم نفهمیدم چی شد
                      برای کار با اینورترها بهترین مرجع manual خود اینورتر هست که تمام توضیحات برای اینترفیس با اون رو داده!
                      فکر میکنم بیشتر از یک میلیون بشه
                      در ضمن با نظر روباه عزیز موافقم

دیدگاه

خیلی ممنون از توجهتون
                        مثل اینکه حق با شماست
                        من فکر میکردم میشه با ماژول های آماده همچین دستگاهی ساخت و بیشتر باید دنبال الگوریتم مسیله باشم
                        ولی مثل اینکه اینطور نیست
                        در هر صورت از کمک هاتون متشکرم :agree:

دیدگاه

سلامی دوباره
                          بعد از یک ماه با اجازه شما خواستم بحث رو دوباره ادامه بدم
                          چیزی که باعث شد به فکر تهیه این دستگاه بیفتم اینه که شخصی با ساختن یک plc ساده با avr ان رو با قیمت 1.6 ملیون تومن وکیفیت پایین در حقیقت سر یک سری صنعتگر ها رو کلاه میگزاره
                          که صد البته این دستگاه نه دقت کافی داره و نه ثبات لازم--
                          چون طبق گفته اقای یار محمدی با plc های واقعی همون قیمت میشه منتها با کیفیتی بسیار متفاوت خواستم
                          واسه تهیه یک همچین دستگاهی درخواست همکاری بکنم
                          ابتدا طرح رو خلاصه بیان کنم
                          -------
                          ورودی
                          ۱-حداقل یک شفت انکودر و حداکثر سه عدد با دقت پایین
                          ۲- دو عدد ترانس ct
                          3- سنسور اب
                          خروجی
                          ۱- اینورتر 4kw که توی کار ما بعضی مدلها ورودی rs485 نداره ولی همگی دارای ورودی ولوم و همینطور تنظیم با
                          ولتاژ 0 تا 10 هستند
                          ۲- هشت تا بیست کلید کناکتور
                          ------------------------------------------------------------
                          الگوریتم کار ساده هستش و این کار رو خودم میتونم انجام بدهم
                          حالا با این تفاسیر هزینه این کار شامل
                          1- plc
                          2- modules
                          3- طراحی و برنامه نویسی
                          چقدر میشه و اینکه از چه مدلهای siemens plc باید استفاده بشه با چه قیمت

و در اخر اگه کسی پایه باشه با همکاری هم همچین دستگاهی رو وارد بازار کنیم که بهتون قول میدهم بازار بسیار خوبی داره نزدیک 7000 واحد فعال سنگبری به همچین دستگاهی نیاز دارند

دیدگاه

ببخشید که دیر میام اینجا و جواب میدم
                            دوست عزیز دستګاهی که شما میخای بسازی در واقع یک برش cnc هست و به نظر من شما تنهایی کارت نیست چون احتیاج به اطلاعات زیادی در ضمینه های علمی مخطلف داره ولی تا جایی که به ما برقی ها مربوط میشه در خدمتیم
                            درمورد اینورتر :به نظر من شما به اینورتر احتیاج نداری چون سرعت سیستم زمانی که در حال برش یک سنګ هست ثابته و شما زمانی میخای سرعت حرکت به جلو یا عقب تیغه رو تغییر بدی که بخای سرعت عمل کل دستګاه رو کم و یا زیاد کنی که در این صورت شما باید سرعت موتور ګرداننده تیغه رو کم و یا زیاد کنی .بس یا هیچی یا حداقال دوتا
                            ولی اینم بګم که اینورتر ها معولا 4 تا 8 وردی برای 4تا 8 سرعت متفاوت دارن .یعنی اګه شما مثلا ورودی ۳ رو فعال کنید سرعتی که از طریق ارتباط rs485 در حافظه اینورتر ریخته شده .ست میشه .اون ولم هم میتونه هم به یک ولم صنعتی و هم به خروجی انالوګ plc وصل بشه و سرعت رو فقط بین دو تا از سرعت های داخل حافظه تغییر بده
                            شفت اینکودر هم همون 1000 پالس خوبه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X