پاسخ : در خواست اطلاعات در مورد سنسور تشخیص اثر انگشت
سلام دوست من
ببین تو نمایشگاه امسال الکامپ یک شرکت به نام علم و صنعت کاره جالبی کرده بود.
اومده بود این سنسور ها رو با اضافه کردن یک ماژول به خروجی rs232 تبدیل کرده بود و یک پکیج ساخته بود.قیمتش هم حدود 70 80 تومان بود.اگه میخوای شماره اون شرکت رو بهت بدم
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
من دیدم که ATmel یه سری سنسور های Biometics ساخته طرز کارشون خیلی جالب بود . سادی کوچک و ارزان و همچنین نایاب در ایران ! بگردی میتونی منبع پیدا کنی ، با پورت SPI به هر چیز دیگری وصل میشد و اطلاعات رو تحت یه پرتوکل خیلی ساده میفرستاد .
این سنسور هارو تکی برای فروش جایی ندیدم ، حالا شما تحقیق کن شاید چیزی پیدا کنی ولی یه سری کول دیسک جدید اومده تو بازار که روش از همین سنسور ها داره قیمتشم زیاد نیست ( 4 گیگ 50 تومن ) میتونی یه دونه ازاونا بگیری و سنسورشو در اری ( البطه باید غید 2 گیگ از اون 4 گیگ رو بزنی ) . :rolleyes:
نوشته اصلی توسط حمید نجفی
سلام دوست من
ببین تو نمایشگاه امسال الکامپ یک شرکت به نام علم و صنعت کاره جالبی کرده بود.
اومده بود این سنسور ها رو با اضافه کردن یک ماژول به خروجی rs232 تبدیل کرده بود و یک پکیج ساخته بود.قیمتش هم حدود 70 80 تومان بود.اگه میخوای شماره اون شرکت رو بهت بدم
سلام
به نظر چیز جالبی میاد اگه دیتا شیت یا شماره ای از سنسور دارید ممنون می شم در اختار بگزارید. :applause: :wow: :job: :bye :nerd:
دیدگاه