اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل نویز گرفتن خط وقفه خارجی در هنگام خواندن پالسهای خروجی انکدر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل نویز گرفتن خط وقفه خارجی در هنگام خواندن پالسهای خروجی انکدر

برای انکودرها معمولا 4 نوع خروجی NPN و PNP و totem pole و Line Driver وجود دارد که در لینک بالا Open collector را معادل NPN و Line Driver را معادل PNP در نظر گرفته که تعریف درستی به نظر نمی رسد.

http://autonics.com/products/product...&db_uid=59

در خروجی های Line Driver به ازای هر سیگنال دو خط تفاضلی وجود دارد که در فواصل دور و شرایط پر نویز معمولا از این روش استفاده می شود. انتخاب خروجی برای انکودر هم بستگی به نوع سخت افزار متصل به انکودر و عواملی مثل طول کابل و نویز و مانند آن دارد.
    در مورد سخت افزار مورد نظر در لینک و اصلاحات احتمالی هم آن را بررسی می کنم و به اطلاع شما خواهم رساند.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام خدمت استاد گرامی
      شماتیک مدار جدید رو با XMega کشیدم . ممکنه یه بررسی بفرمایید تا اشکالات احتمالی در مورد مدار و بخصوص بخش Xmega مشخص نمایید

http://s1.picofile.com/file/78256671...uller.pdf.html

ممنون
      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

یه سوال داشتم در مورد ULN2803 که آیا با ولتاژ 3.3 ولت کار میکنه ؟ البته من با یه led تست کردم مشکلی نداشت ولی توی دیتاشیت حرفی از 3 ولت نزده . گفتم نکنه برای روشن و خاموش کردن 6 تا از 7-seg ها مشکلی پیش بیاره
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
        "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

در شماتیک برای آندهای مشترک از ترکیب ترانزیستور کلکتور مشترک استفاده شده که در این حالت نیازی به وجود مقاومت در بیس ترانزیستورها نیست و می توانید آنها را حذف کنید. در خروجی رگولاتور 3.3 ولت هم یک خازن 1000uF قرار داده شده که برای احتراز از سوختن رگولاتور بهتر است یک دیود معکوس از خروجی به ورودی آن قرار دهید. در خروجی Encoder هم مقاومتی سری شده که ممکن است در فرکانس های بالای تغییرات، مقداری در صحت عملکرد قرائت پالسها تاثیر منفی بگذارد. در مورد ULN2803A هم مشکل خاصی با ورودی با سطح 3.3 ولت بوجود نمی آید.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام
            جدیدا یک انکدر گرفتم برای Autonix هستش . نوشته که تغذیه اش 24 ولت هستش . قاعدتا باید خروجی A,B,Z اون هم 24 ولت باشه . میخوام این سیگنالها رو به میکرو بدم . حالا میخوام به 5 ولت یا 3.3 ولت تبدیلشون کنم . به نظرم اومد که از آیسی 4050 استفاده کنم تا ورودی 24 ولتی رو به 5 ولت تبدیل کنم . به نظر شما راه حل خوبیه ؟ قابل اطمینانه ؟ توی سرعتهای بالا ، پالس خراب نمیشه؟

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X