اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

bt139 را چطوری با میکرو راه بندازم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

bt139 را چطوری با میکرو راه بندازم

سلام دوستان من میخوام bt139 را با یک avr راه بندازم اگه مداری سراغ دارید بگید تا کمتر bt بترکونم
    ضمنا من یه مدارو بستم ولی نمی دونم چطوری میتونم مدار قدرتو از مدار الکترونیکیم ایزوله کنم

پاسخ : bt139 را چطوری با میکرو راه بندازم

کسی نمیتونه به من کمک کنه

دیدگاه

برای درایو تریاک و ایزولاسیون میتونید از Optoisolator استفاده کنید. از تراشه های موجود در بازار MOC3021 ، MOC3022 و MOC3023 برای کار شما مناسب هستند. برای اطلاعات بیشتر و نحوه درایو میتونید به دیتاشیت این قطعات مراجعه کنید.

دیدگاه

چطوری میتونم دیود این قطعه را تحریک کنم؟
        ولتاژ دیودش چقدر باید باشه ؟
        بعد تا چه فرکانسی می تونم دیود را قطع و وصل کنم؟
        ضمنا از این که وقت گذاشتید تشکر می کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manzari2010
          چطوری میتونم دیود این قطعه را تحریک کنم؟
          ولتاژ دیودش چقدر باید باشه ؟
          بعد تا چه فرکانسی می تونم دیود را قطع و وصل کنم؟
          ضمنا از این که وقت گذاشتید تشکر می کنم.
          تحریک دیود بسیار ساده هست. فقط کافیه با سری کردن یک مقاومت جریان مناسب برای این دیود فراهم بشه. برای تحریک دیود MOC3021 حداکثر جریان 15ma و برای 3022 حدود 10 میلی آمپر و برای 3023 حداکثر 5 میلی آمپر باید باشه. بنابراین چنانچه با ولتاژ 5V TTL میخواهید تحریک انجام بدید و تراشه هم 3022 باشه مقاومت 1 کیلو مناسب هست. ولتاژ دوسر دیود مربوط به ساختار دیود میشه و ملاک نیست. شما باید جریان مناسب برای دیود فراهم کنید.
          در مورد فرکانس کلید زنی هم مواردی که درقطعاتی مانند MOSFET یا انواع ترانزیستور صادق است در این قطعه و قطعاتی مانند تریستور معمولی و تریاک صدق نمیکنه مگر اینکه از مدارات جابجاسازی (کموتاسیون) استفاده بشه که مباحث مفصلی دارند و در این بحث نمیگنجد. توجه داشته باشید که تریاک یا تریستور برای روشن شدن فقط به یک پالس کوتاه با پهنای مناسب نیاز دارند و بعد از اعمال پالس، روشن شده ونیازی به تحریک و اعمال جریان به گیت ندارند و تا زمانی که جریان آند به کاتد (در تریستور) به یک آستانه مشخص کاهش نیافته قطعه خاموش نخواهد شد.
          بنابراین چنانچه یک تریاک در هر نقطه از نیم سیکل ولتاژ سینوسی تحریک بشه و جریان گیت قطع بشه تا انتهای اون نیم سیکل روشن میمونه( مگر اینکه از کموتاسیون استفاده بشه).
          پس چنانچه به طور ساده تریاک رو درایو میکنید فرکانس کلید زنی عملا نمیتونه بیشتر از 50HZ باشه. البته برای دستیابی به این فرکانس شما نیاز به اعمال پالس 100HZ (دو پالس در یک سیکل کامل سینوسی ) داریدو چون هر نیم سیکل باید جداگانه تحریک بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X