اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت پروژه مینی اسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت پروژه مینی اسکوپ

احتمالا وقتی از سیگنال سینوسی تو ورودی استفاده می کنی یا کانترت اشتباهی زیاد می شمره و یا اینکه اصلا سیگنالت به یک منطقی نمی رسه شما برای اینکه از درست بودن مطمئن بشی بیا و تو وردیت یک اشمیت تریگر بزار تا اگر ورودیت زیاد می شمره حل سه و اگر حل نشد باید سیگنال ورودی قویتری بدی
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

من منظورشما رو متوجه نشدم! میشه یه خرده واضحتر بگید ممنون میشم دستتون درد نکنه به خاطر یادآوری آفستی که باید به سیگنالم میدادم سیگنالم داره بطور واضح نشون میده ممنون

دیدگاه

دوست عزیز مشکل مورد نظر شما احتمالا از همگن نبودن شکل موجت با سطح اندازه گیری پینت هست یا احتمالا سیگنال ورودیت انقدر ضعیفه که میکرو قابلیت تشخیص نداره که در این صورت فرکانس کمتر از حد انتظار هست یا اینکه به خاطر داشتن شکل موج سینوسی و یا مثلثی پین ورودی میکرو اشتباه تشخیص می ده و به جای یک کلاک چند کلاک رو ثبت می کنه که اینجوری فرکانس نمایشی بیشتر از حد انتظاره که باید در این صورت از ورودی اشمیت تریگر یا تبدیل دو موج سینوسی و مثلثی به مربعی بهره بگیری تو این حالت احتمال زیاد مشکل حل می شه
        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

دست شما درد نکنه کلا اسکوپم اگه خدا بخواد درست شد :wow: :nice: همینجوری داشتم باهاش کار میکردم که یه دفعه فرکانس برام ظاهر شد فقط یه چیزی توی موج مربعی فرکانس خوب ودقیق نشون میده ولی در موج سینوسی و یا موج مثلثی تقریبا 20 هرتز بیشتر نشون میده! به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا راهی وجودداره که دقیق بتوان نشون داد؟ممنون میشم جواب بدید

دیدگاه

شما کلا کامنت منو نمی خونی همینجوری سوال می کنی من جوابتو تو پست قبلیت دادم برو به دقت بخون و بگیر که چی گفتن :job:

دیدگاه

ممنون از یادآوریتون خوب من چطوری موج سینوسی و یا موج مثلثی رو به موج مربعی تبدیل کنم؟! لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم
              بعد یه سوال دیگه هم داشتم خدمت شما من توی برنامه ام گفتم اکه یه پالس یک به صفربهint2 بدم باید برای 3 ثانیه تمامی پارامترای موج رو نشون میده و دوباره کار خودش رو شروع کنه حالا من این کار با وصل کردن یه سیم از int2 به یه کلیدفشاری و از کلید به زمین انجام دادم که با فشردن کلید int2 به زمین وصل میشه خوب بعد از اینکه این کار رو میکنم میکروم مل نمیکنه و صفحه بعد از، از بین رفتن پارامترها هیچ چیزنشون نمیده!به نظرتون مشکل من کجاست؟

دیدگاه

کسی پیدانمیشه جواب ما رو بده؟! :angry: :angry:

دیدگاه

جناب متوجه شدم که چی میگید پس من ورودی سیگنالم رو به اشمیت تریگر بدم وخروجی رو به کانتر بدم جناب من گرایشم کنترل است و الکترونیک نیست و درس تکنیک رو نگذروندم که بدونم مدار اشمیت تریگر چی هست! بازم ممنون از اینکه راهنماییم میکنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X