اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت میگر با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت میگر با avr

اگه ممکنه یکمی بیشتر راجع به کارتون توضیح بدین. برای چی باید هر روز گزارش بدین؟ مگه مقاومت یک چاه هر روز چقدر عوض میشه؟
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

راه حل اینه که دوتا میله داخل زمین راد کوبی کنی.میله ها تو یه خط و با فاصله یکسان تقریبا 5 متر داخل زمین قرار میدی.ارتفاع میله ها باید بالای 2.5 متر و جنس میله ها هم باید مسی باشه.
      قسمت دوم تحلیل مدار هست
      طبق این نقشه و معادل سازی اون در برنامه ای که داخل میکرو مینوسی باید تحلیلش کنی.

مقاومت اول چاه ارت
      مقاومت دوم میله اول
      مقاومت سوم میله دوم
      اگه دو منبع ولتاژ مطابق شکل زیر به این میله ها و چاه وصل کنیم دو حلقه جریان تشکیل میشه با تحلیل این مدار مقاومت ها محاصبه میشن که یکیش مقاومت چاه ارت هست.این روش نسبتا دقیقه و یکی از روش هایی هست که این دستگاه های تستر ارت ازش استفاده میکنن.
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
        اگه ممکنه یکمی بیشتر راجع به کارتون توضیح بدین. برای چی باید هر روز گزارش بدین؟ مگه مقاومت یک چاه هر روز چقدر عوض میشه؟
        اگه مقاومت چاه از 4 اهم بیشتر بشه امکان سوختن دستگاه هست به همین دلید باید هر روز چک بشه

دیدگاه

من چند تا تجربه دارم که براتون میگم. فکر نکنم دستگاهی که شما استفاده می کنی از دستگاه هایی که ما استفاده می کنیم گرونتر باشه. مقاومت چاه ارت را کلا به سه دسته تقسیم می کنن. زیر 8 اهم. زیر 4 اهم و زیر 2 اهم.
          زیر 8 اهم معمولی هست. زیر 4 اهم خوب و زیر 2 اهم عالی.
          برای پایین آوردن چاه یک سری اقداماتی باید انجام بدی. مثلا انتخاب صفحه مسی مناسب. حفر چاه با عمق مناسب. جوش دادن صفحه به سیم. پر کردن چاه با مواد اکتیو نه نمک و زغال. گزاشتن لوله برای اب دادن به چاه و ....
          مقاومت چاه ارت را چند هفته بعد از ایجاد چاه اندازه بگیر. مطمئن باش که هر روز مقاومتش عوض نمیشه. تازه ممکنه هر روز کمی بهتر هم بشه. البته اگه همه موارد را رعایت کنی.
          گفته بودی برای دکل می خوام. دکلت چند متره؟ اطرافش دکل یا ساختمان بلند نیست؟ برقگیر و نحوه اتصالش به چاه ارت خیلی مهمه. اشتباه وصل کنی با وصل نکردنش هیچ فرقی نداره.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام
            فک کنم بهترین روش برای شما روش محاسبه افت پتانسیل هست که با استفاده از دستگاه جرقه زن مقاومت زمین رو حساب کنه، توی این pdf بیشتر توضیح داده:
            http://www.biddlemegger.com/biddle-ug/DET54R54D_UG.pdf
            به انگلیسی میشه Fall-of-Potential Method

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_skate_bu
              اگه مقاومت چاه از 4 اهم بیشتر بشه امکان سوختن دستگاه هست به همین دلید باید هر روز چک بشه
              نوشته اصلی توسط siyavash2k
              من چند تا تجربه دارم که براتون میگم. فکر نکنم دستگاهی که شما استفاده می کنی از دستگاه هایی که ما استفاده می کنیم گرونتر باشه. مقاومت چاه ارت را کلا به سه دسته تقسیم می کنن. زیر 8 اهم. زیر 4 اهم و زیر 2 اهم.
              زیر 8 اهم معمولی هست. زیر 4 اهم خوب و زیر 2 اهم عالی.
              برای پایین آوردن چاه یک سری اقداماتی باید انجام بدی. مثلا انتخاب صفحه مسی مناسب. حفر چاه با عمق مناسب. جوش دادن صفحه به سیم. پر کردن چاه با مواد اکتیو نه نمک و زغال. گزاشتن لوله برای اب دادن به چاه و ....
              مقاومت چاه ارت را چند هفته بعد از ایجاد چاه اندازه بگیر. مطمئن باش که هر روز مقاومتش عوض نمیشه. تازه ممکنه هر روز کمی بهتر هم بشه. البته اگه همه موارد را رعایت کنی.
              گفته بودی برای دکل می خوام. دکلت چند متره؟ اطرافش دکل یا ساختمان بلند نیست؟ برقگیر و نحوه اتصالش به چاه ارت خیلی مهمه. اشتباه وصل کنی با وصل نکردنش هیچ فرقی نداره.
              چاه ارت ساخته شده و من فقط مسئولیت چک کردنش رو دارم حالا اگه بشه که یه ارت سنج رو باز کرد و یه خروجی هم ازش بگیری بازم بهم کمک میکنه

دیدگاه

کسی نمیتونه یه خروجی از دستگاه بگیره ؟ :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X