اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اپتوکوپلر PC817

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اپتوکوپلر PC817

سلام به همه دوستان
    می خواستم از PC817 تو خروجی PWM استفاده کنم آیا اپتوکوپلر سریعی برای این کار هست؟
    تو دیتاشیت نوشته kHz80 = cut off frequency
    کریستال من 8000000 و با prescale = 8 کار می کنم
    اگر کسی کار کرده لطفا راهنمایی کنین
    ممنون

پاسخ : اپتوکوپلر PC817

تو این مواردی که شما گفتی فرکانس خروجیت بیش از 4 کیلو نیست و مطمئنا جواب می ده
    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

ببخشید یه سوال داشتم
      الان فرکانس خروجی چطوری حساب کردین که بیشتر از 4k نیست؟
      ممنون

دیدگاه

فرکانس میکرو تقسیم بر پرسکال که خودتون 8 دادین به تایمر و بعدش تقسیم به عدد 256 برای pwm 8 بیتی 512 برای 9 بیتی و 1024 برای 10 بیتی
        حالا با فرض 8 بیتی بودن و اون 8 که خودتون گفتید می شه
        8000000/8/256=3.9 کیلو
        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
          دوستان من میخوام یک بلوتوث صوت XS3868 رو با PC817 خاموش و روشن کنم وقتی که به گوشی متصل میشه و اهنگ با صدای بلند پخش کردم حدودا 76 میلی امپر مصرف میکنه.
          حالا سوالم اینه که چجوری با PC817 ببندم مدار رو؟ میخوام با میکرو خاموش و روشنش کنم.
          ممنون.
          راستی فرق هم نمیکنه برام که منفی رو قطع و وصل کنم یا مثبت باتشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdypawe نمایش پست ها
            با سلام و خسته نباشید
            دوستان من میخوام یک بلوتوث صوت XS3868 رو با PC817 خاموش و روشن کنم وقتی که به گوشی متصل میشه و اهنگ با صدای بلند پخش کردم حدودا 76 میلی امپر مصرف میکنه.
            حالا سوالم اینه که چجوری با PC817 ببندم مدار رو؟ میخوام با میکرو خاموش و روشنش کنم.
            ممنون.
            راستی فرق هم نمیکنه برام که منفی رو قطع و وصل کنم یا مثبت باتشکر.
            شما بهتره در کنار این اپتو از یه ترانزیستور دیگه که توانایی جریان دهی بیشتر رو داشته باشه استفاده کنید
            یه نکته که عرض کنم اینه که این ماژول ها معمولا جریان های لحظه ای زیادی رو میکشند که به همین دلیل بهتره در کنار اپتو از یه ترانزیستور قدرتمند استفاده کنید
            بررسی کنید که ماکزیمم جریان لحظه ای که میکشه چقدره ( فکر کنم حدود 2 امپر باشه ) یه ترانزیستور بزارید که این جریان رو بتونه تحمل کنه
            ضمنا مقاومت کلکتور امیتر ترانزیستور هم هر چه کمتر باشه افت ولتاژ کمتری رو شاهد هستیم که برای ماژول خیلی بهتره . . .
            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

ممنون از پیشنهاد خوبتون، جساراتا من هرکار کردم نتونستم مدارو با pc817 ببندم و درست حسابی ازش جواب بگیرم،حالا که قرار شده یک ترانزیستور هم اضافه ممکنه مدارش رو برام بکشید اگر ممکنه ممنون.

دیدگاه

ممنون از پیشنهاد خوبتون، جساراتا من هرکار کردم نتونستم مدارو با pc817 ببندم و درست حسابی ازش جواب بگیرم،حالا که قرار شده یک ترانزیستور هم اضافه ممکنه مدارش رو برام بکشید اگر ممکنه ممنون.
                توضیح میدم
                از میکرو شروع میکنم : شما یه پین از میکرو را با یه مقاومت به ال ای دی اپتوکوپلر وصل میکنید
                کاتد ال ای دی هم که میدونید باید به زمین وصل بشه
                قسمت ترانزیستوری اپتو : امیتر رو به زمین وصل میکنید
                کلکتور رو با یه مقاومت 1K به تغذیه 5 ولت
                دوباره از کلکتور وصل میکنید به بیس یا با یه مقاومت ( مثلا 1K ) به گیت ترانزیستوری که گفتم امیتر یا سورس ترانزیستور رو به زمین و کلکتور یا درین رو به منفی ماژول وصل کنید
                پیشنهاد من برای ترانزیستور ماسفت irfz44n هست که مقاومت درین سورس بسیار کم و تحمل جریان درین بسیار بالا داره . . .
                میتونید از BJT هم استفاده کنید . اگه خواستید این کار رو انجام بدید به موارد زیر توجه کنید :
                1_اون مقاومت 1K که گفتم رو باید کمترش کنید تا جریان کافی برای ترانزیستور تامین بشه ( هر چه جریان بیس بیشتر مقاومت کلکتور امیتر کمتر که باعث میشه تو لحظه پیک جریان ماژول
                افت ولتاژ کلکتور امیتر به حداقل برسه که اگه از ماسفتی که گفتم استفاده کنید این مشکل رو نخواهید داشت )
                2_به ماکزیمم جریان کلکتور BJT توجه کنید که بیشتر از ماکزیمم جریان لحظه ای ماژول بلوتوث باشه ( فکر کنم جریان پیک این ماژول حدود 2 آمپر باشه )
                3_ دقت کنید که روی کلکتور امیتر به هر دلیلی افت ولتاژ نداشته باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                  توضیح میدم
                  از میکرو شروع میکنم : شما یه پین از میکرو را با یه مقاومت به ال ای دی اپتوکوپلر وصل میکنید
                  کاتد ال ای دی هم که میدونید باید به زمین وصل بشه
                  قسمت ترانزیستوری اپتو : امیتر رو به زمین وصل میکنید
                  کلکتور رو با یه مقاومت 1K به تغذیه 5 ولت
                  دوباره از کلکتور وصل میکنید به بیس یا با یه مقاومت ( مثلا 1K ) به گیت ترانزیستوری که گفتم امیتر یا سورس ترانزیستور رو به زمین و کلکتور یا درین رو به منفی ماژول وصل کنید
                  پیشنهاد من برای ترانزیستور ماسفت irfz44n هست که مقاومت درین سورس بسیار کم و تحمل جریان درین بسیار بالا داره . . .
                  میتونید از BJT هم استفاده کنید . اگه خواستید این کار رو انجام بدید به موارد زیر توجه کنید :
                  1_اون مقاومت 1K که گفتم رو باید کمترش کنید تا جریان کافی برای ترانزیستور تامین بشه ( هر چه جریان بیس بیشتر مقاومت کلکتور امیتر کمتر که باعث میشه تو لحظه پیک جریان ماژول
                  افت ولتاژ کلکتور امیتر به حداقل برسه که اگه از ماسفتی که گفتم استفاده کنید این مشکل رو نخواهید داشت )
                  2_به ماکزیمم جریان کلکتور BJT توجه کنید که بیشتر از ماکزیمم جریان لحظه ای ماژول بلوتوث باشه ( فکر کنم جریان پیک این ماژول حدود 2 آمپر باشه )
                  3_ دقت کنید که روی کلکتور امیتر به هر دلیلی افت ولتاژ نداشته باشید
                  ممنونم بخاطر اینکه انقدر کامل و سریع جواب دادید.
                  حتما از این روشی گفتید استفاده می کنم و جواب نتیجه رو اعلام خواهم کرد.
                  متشکر

دیدگاه

[IMG][/IMG]
                    دوست عزیز ببخشید انقدر افتضاح شماتیک کشیدم فقط میخوام اشتباه نشه ببنید درست مدار رو بستم؟ اون سه تا پین ماله ماسفت های
                    irfz44n که فرمودید.

دیدگاه

بله مدار کاملا صحیح بسته شده
                      فقط یه مطلب این که بهتره مقاومت رو به ولتاژ بالاتری متصل کنید نهایتا 15 ولت بدید میتونید 12 یا 9 بدید
                      مراقب باشید وقتی اپتو روشن میشه جریانی بیش از ماکزیمم جریان قابل تحمل ترانزیستور اپتو از کلکتورش عبور نکنه و منجر به سوختن اپتو نشه . . .
                      ضمنا بهتره یه خازن تانتالیوم با ظرفیت مناسب مثلا 100 میکرو فاراد به بالا در نزدیک ترین مکان به تغذیه ماژول قرار بدید
                      اگه تانتالیوم نبود دیگه اجبارا یه خازن الکترولیتی قرار بدید
                      موفق باشید

دیدگاه

بله مدار کاملا صحیح بسته شده
                        فقط یه مطلب این که بهتره مقاومت رو به ولتاژ بالاتری متصل کنید نهایتا 15 ولت بدید میتونید 12 یا 9 بدید
                        مراقب باشید وقتی اپتو روشن میشه جریانی بیش از ماکزیمم جریان قابل تحمل ترانزیستور اپتو از کلکتورش عبور نکنه و منجر به سوختن اپتو نشه . . .
                        ضمنا بهتره یه خازن تانتالیوم با ظرفیت مناسب مثلا 100 میکرو فاراد به بالا در نزدیک ترین مکان به تغذیه ماژول قرار بدید
                        اگه تانتالیوم نبود دیگه اجبارا یه خازن الکترولیتی قرار بدید
                        موفق باشید
                        اتفاقا من میخوام از باطری ماشین که بین 12 تا 14 ولت و 62 امپر هستش استفاده کنم.
                        برای تغذیه ی میکرو و pc817 چی پیشنهاد میدید؟درکل می خوام مدار جمع و جور بشه.
                        باتشکر فراوان عذر تقصیر برای سوالات فراوان.

دیدگاه

اتفاقا من میخوام از باطری ماشین که بین 12 تا 14 ولت و 62 امپر هستش استفاده کنم.
                          برای تغذیه ی میکرو و pc817 چی پیشنهاد میدید؟درکل می خوام مدار جمع و جور بشه.
                          باتشکر فراوان عذر تقصیر برای سوالات فراوان.
                          برای تغذیه یه رگولاتور 7805 کفایت میکنه . در خروجی رگولاتور یه خازن 10 تا 100 میکروفاراد قرار بدید با یه خازن 100 نانوفاراد

دیدگاه

برای تغذیه یه رگولاتور 7805 کفایت میکنه . در خروجی رگولاتور یه خازن 10 تا 100 میکروفاراد قرار بدید با یه خازن 100 نانوفاراد
                            از 7805 تا چند امپر واقعی میشه جواب گرفت که اسیب نزنه و زیاد داغ نکنه؟
                            برای جریانات بالا مثلا 1 امپر به بالا تا 4-5 امپر از چی استفاده کنم بهتره؟
                            راستی برای گرفتن نویز در خروجی صدای ماژول باید چیکار کنم یکم نویز میوفته تو بلندگو ها
                            ببخشید خیلی سوال پرسید خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده
                            جدیدترین ویرایش توسط mahdypawe; ۰۰:۲۱ ۱۳۹۷/۰۴/۰۳.

دیدگاه

از 7805 تا چند امپر واقعی میشه جواب گرفت که اسیب نزنه و زیاد داغ نکنه؟
                              برای جریانات بالا مثلا 1 امپر به بالا تا 4-5 امپر از چی استفاده کنم بهتره؟
                              راستی برای گرفتن نویز در خروجی صدای ماژول باید چیکار کنم یکم نویز میوفته تو بلندگو ها
                              ببخشید خیلی سوال پرسید خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده
                              7805 بعضی مدل هاش تا 1 آمپر نهایتا و بعضی تا 0.5 آمپر جریان میدن
                              اما شما همیشه تا آخر از قطعات کار نکش مخصوصا قطعات موجود که اورجینال نیستند
                              برای جریان های بالا نهایتا تا 3 آمپر رگولاتور سویچینگ هست lm2576 . البته ولتاژ خروجی حاصل از سیستم سویچینگ مقداری ریپل داره که برای آی سی ها خوب نیست که باید
                              با فیلتر های مناسب lc گرفته بشه
                              در کل با توجه به این که آی سی ها معمولا مصرف جریان کمی دارن همین رگولاتور های نهایتا 1 امپر جواب گو هست
                              برای جریان های بالا تر هم بعید میدونم که ای سی ها چنین جریان هایی رو مطالبه کنند مگر این که چندین آی سی در یک مدار موازی بشن
                              نویز اگه از خروجی ماژول باشه کاری نمیشه کرد
                              خروجی ماژول رو مستقیم به بلندگو وصل کردی ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X