سلام خدمت اساتید محترم من یه سری دیتا دارم میخام اونار کد کرده وبعدا تبدیل کنم به آنالوگ(سیگنال صوتی 300تا 3کیلو)طوری که بشه روی خطوط تلفن ارسال کنم و اونور خط دوباره تبدیل به دیجیتال ودی کد و استخراج دیتا اساتید اگه در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کدینگ دیتا
Collapse
X
-
پاسخ : کدینگ دیتا
به نقل از سایت ویکیپدیا:
مدولاسیون کد پالس یک شیوه کدگذاری رقمی سیگنال آنالوگ در مخابرات است. در این مدولاسیون بزرگی سیگنال در فواصل زمانی ثابت و مساوی اندازهآگیری شده و سپس کوانتیزه میآشود. نتیجهٔ کوانتیزهآکردن سیگنال آنالوگ به صورت عضوی از مجموعهآای محدود قابل نمایش است (به عنوان نمونه عددی بین ۰ تا ۲۵۵). از آنآجا که اعضای این مجموعه با عددی صحیح قابل بیانآاند میآتوان از روشآهای متداول مخابرات دیجیتال برای ذخیرهآسازی، مقاومآسازی نسبت به خطا و ارسال سیگنال بر کانال مخابراتی استفاده کرد. از کدینگ پیآسیآام در تلفنآهای دیجیتال، سیستمآهای صوتی دیجیتال، صدای کامپیوتر و برخی پخشآکنندهآهای صوت دیجیتال استفاده میآشود.
کیفیت نتیجهٔ این مدولاسیون به دو عامل بستگی دارد: سرعت نمونهآبرداری و تعداد سطوح کوانتیزهآکردن. شرط لازم برای سرعتآنمونهآبرداری این است که فرکانس نمونهآبرداری بیشآتر از فرکانس نایکوئیست سیگنال آنالوگ باشد. همآچنین با افزایش تعداد سطوح کوانتیزهآکردن سیگنال دیجیتالِ معادل تقریب بهآتری از سیگنال آنالوگ اولیه خواهد بود. در مدولاسیون کد پالس استفادهآشده در آسیآدیآهای صوتی فرکانس نمونهآبرداری ۴۴٫۱کیلوهرتز و تعداد سطوح کوانتیزهآکردن ۶۵۵۳۶ (معادل ۱۶ بیت) است.
دیدگاه