اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)

سلام . شما نمیتونید 2 تا دستگاه USB رو در حالت SLAVE مستقیما بهم وصل کنید. حتما یکی باید HOSt باشه و بقیه SLAVE . مادربرد کامپیوتر HOST هست و وقتی بهش slvae وصل میکنید دستگاه رو میشناسه. ولی 2 تا SLAVE نیمیتونند با هم ارتباط برقرار کنند. درست کردن HSOT هم با AVR خیلی سخته و حتی نشدنی.
    نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
      سلام . شما نمیتونید 2 تا دستگاه USB رو در حالت SLAVE مستقیما بهم وصل کنید. حتما یکی باید HOSt باشه و بقیه SLAVE . مادربرد کامپیوتر HOST هست و وقتی بهش slvae وصل میکنید دستگاه رو میشناسه. ولی 2 تا SLAVE نیمیتونند با هم ارتباط برقرار کنند. درست کردن HSOT هم با AVR خیلی سخته و حتی نشدنی.
      میکرو مستر حساب میشه دیگه.
      ببین من میخوام usb رو از موبایل بگیریم بدم به ft232 بعدش rx/tx رو بدم به میکرو . مطمعنی نمیشه ؟ من قانع نشدم.

بعد master/slave بودن نسبی هم هست.
      G*B*J*T
      انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

سلام .
        صرف نظر ار اینکه این ft232 سریال رو به USB تبدیل میکنه باید یک دستگاه دیگه ایی باشه که بتونه با این ft232 ارتباط برقرار کنه .
        حالا یک سئوال . آیا میشه 2 تا ft232 رو بهم وصل کرد ؟
        به نظر من نه . چون ft232 بعنوان یک پورت سریال در USB شناخته میشه و شما با اون کار میکنید. پس همه چیز رو HOST داره کنترل میکنه . اعم دیتا. هند شیکینگ . شماره دستگاه متصل شده . و ....
        اگر یکبار به پروتکل USB دقت کنید همه این مسایل توضیح داده شده
        نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

سلام
          شرمنده دیر به بحث رسیدم!
          والا دیه ترم آخریه و 8 واحد امتحاناتم کوجا بود؟ :mrgreen: فقط پروژه زیاد دارم :mrgreen:
          هر چی متن ها رو خوندم دیدم همه جواب ها رو دوستان دادند ما دیگه چی بگیم!
          به هر حال موفق باشی...

دیدگاه

با سلام میشه شماتیک قرار بدید اخه ازpcb خوشم نیامد یدونه pcb بزنم یا اگه میشه جای پورت سریال هم رو فیبر قرار بدید
            ویه سوال این مبدل بهتره یا اونیکه با AVR هست؟؟؟

دیدگاه

از دوستان همکاران اساتید تقضای کمک دارم :angry: :angry: دیوانه شدم از دست این مبدلها
              اول از اینکه این مبدل رو بررسی کردم دیدم به پای 4 پورت سریال وصل نمیشه در صورتی که یک پروگرامر pic که در این سایت است وصل نمیشه و امکان داره کار نکنه
              یعنی اینکه این مبدل به تمام پایه ها وصل نمیشه ومن بیشتر برای پروگرامر میخوام وهمچنین مداراتی که از پورت سریال استفاده میشه میخوام ایا جواب میده
              یک مبدل دیگه با avr است کدام بهتره ؟؟؟؟ در ضمن میشه شماتیک قرار بدید به خدا لازم دارم خیلی فوری
              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی شریفی نژاد
                از دوستان همکاران اساتید تقضای کمک دارم :angry: :angry: دیوانه شدم از دست این مبدلها
                اول از اینکه این مبدل رو بررسی کردم دیدم به پای 4 پورت سریال وصل نمیشه در صورتی که یک پروگرامر pic که در این سایت است وصل نمیشه و امکان داره کار نکنه
                یعنی اینکه این مبدل به تمام پایه ها وصل نمیشه ومن بیشتر برای پروگرامر میخوام وهمچنین مداراتی که از پورت سریال استفاده میشه میخوام ایا جواب میده
                یک مبدل دیگه با avr است کدام بهتره ؟؟؟؟ در ضمن میشه شماتیک قرار بدید به خدا لازم دارم خیلی فوری
                با تشکر
                سلام
                اخوی عزیز این آی سی تمام سیگنالهای مربوط به پورت سریال رو ساپورت میکنه. اما اگه بخواید یه فول پورت ازش بسازید باید تمام این سیگنالها رو به سطح ولتاژی rs232 ببرید . که اکثر مداراتی که میبینی صرفا پایه های tx - rx رو استفاده کردن و بقیه و استفاده نکردن. برای همین شما باید سیگنالهای این آی سی رو به یک آی سی max238 یا max235 یا 3 عدد max232 بدهید و خروجیهاش رو استفاده کنید.
                http://www.lennard.net.nz/electronics/usbtors232.html
                http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=496
                بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام.دوستان میشه با این ای سی یه مبدل USB<---->I2C ساخت؟ من یه ماژوا آماده دیدم که با همین FT232 بود.؟لطفا جواب بدید.

دیدگاه

سلام مصطفی جان
                    من دیتا شیت دیدم ft232 به 9 پایه پورت سریال وصل میشه من بیشتر برای پروگرامر 8051و pic میخوام ولی نمیدونم جواب میده یا نه 8051 که حتما جواب میده ولی pic ???
                    راستی کدام نوع از ft232 بهتره؟؟؟ اینم نقشه پروگرامرpic که تغذیه اون از همین پورت تامین میشه

دیدگاه

حالا چه ربطی به موضوع داشت؟ :eek:
                      داره تبلیغ میکنه جدی نگیر.
                      هم دانشکده ای هم که هستیم ببین نمیشه. چون تغذیه این پروگرامر اومده یه 12 ولت با استفاده از سیگنلهای پورت سریال ساخته. سطح ولتاژ پورت سریال کامپیوترهای خانگی 15 ولته و قشنگ این مدار درایو میشه. اما آی سی های MAX حداکثر 10 ولت خروجی میدن که کافی نیست.
                      مگر اینکه یه ولتاژ 12 با آداپتور بهش بدی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid_P200
                        سلام.دوستان میشه با این ای سی یه مبدل USB<---->I2C ساخت؟ من یه ماژوا آماده دیدم که با همین FT232 بود.؟لطفا جواب بدید.
                        ft232 واسط i2c نداره. ft2323 فکر کنم که jtag - spi و i2c رو ساپورت میکنه که من یه دونه خریدم و هنوز هیچ استفاده ای نکردم. مونده یه گوشه :mrgreen:

دیدگاه

سلام هم دانشکده ای(من شبانه ام) خوب باشه از اداپتور استفاده میکنم حالا به جز این مدار که تغذیه اون از پورت سریال است برای ساختن این مدار از اون ای سی های بالا استفاده بکنم
                          راستی کدام نوعft232 بهتره؟؟
                          ایدونه با avr هست دیدی
                          http://www.recursion.jp/avrcdc/cdc-232.html#schematic

دیدگاه

اونی که با avr هست همه سیگنالها رو ساپورت نمیکنه.
                            FT ها با هم فرقی ندارن. FT232 با هر پسوندی که شد خوبه

ای پروگرامر PIC که فقط 4 تا از سیگنالهای پورت رو استفاده کرده که شما میتونید از یه max232 معمولی در خروجی FT استفاده کنید. مدار 8051 هم ببینید چه سیگنالهایی علاوه بر اینها استفاده کرده.

دیدگاه

دست درد نکنه از راهنمایت ولی پروگرامر 8051 از همون دو پایهrx وtx استفاده میکنه ولی فکر نکنم ای سی max لازم باشه تو pcb باشه اخه پروگرامر یدونه از این ای سی داره واگه هر مداری لازم داشت بذاریم
                              درست میگم دیگه؟؟

دیدگاه

دست درد نکنه از راهنمایت ولی پروگرامر 8051 از همون دو پایهrx وtx استفاده میکنه ولی فکر نکنم ای سی max لازم باشه تو pcb باشه اخه پروگرامر یدونه از این ای سی داره واگه هر مداری لازم داشت بذاریم
                                درست میگم دیگه؟؟
                                اینکه پروگرامر Max داره معنیش اینه که با سطح ولتاژ 15 ولتی منطبق شده. شما حتما باید تو مبدل Max رو بزاری و هر چهار پایه ای که تو پروگرامر PIC استفاده شده بدی به Max و سطح ولتاژش رو تبدیل کنی تامبدلت استاندارد باشه و بعدا به درد کارهای دیگه بخوره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X