اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکرو AVR تا چه فرکانسی پشتیبانی میکنه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکرو AVR تا چه فرکانسی پشتیبانی میکنه؟

سلام بچه ها :nerd:
    من یه سوال داشتم. اگه یه گیرنده داشته باشم و بخوام فرکانسش رو به میکرو بدم باید تا چه حد فرکانس رو بیارم پایین(واسه پرداش رو از این جور چیزا)؟

پاسخ : میکرو AVR تا چه فرکانسی پشتیبانی میکنه؟

سلام
    سوالت رو کمی واضح تر میگی؟
    ماکزیمم فرکانس کاری (فرکانسی که به عنوان کلاک خود میکرو ازش استفاده میشه) میکروهای ای وی آر با توجه به نوعشون و کلاس کاریشون، متفاوته. بعضی از اونا مثل 16 و 32 تا 16مگ با کریستال خارجی، یا برخی مدل ها مانند 64 و 128 رو میشه از کریستال 20 مگ به عنوان کلاک خود میکرو استفاده کرد.
    اما بقیه ی واحدهایی که در میکرو وجود داره (مثل تایمر/کانتر، spi، ADC و ...) ، حداکثر با نصف این فرکانس میتونن کار کنن! و برای افزایش کیفیت، در دیتاشیتشون نوشته که تا یک چهارم این فرکانس رو میتونین بهره بگیرین. مثلا واحد spi در اتمگا 32 با کریستال خارجی 16 مگ، میشه تا 4 مگ رو به عنوان کلاک واحد spi استفاده کنی. (هرچند که در تقسیمات واحد سازنده ی کلاک برای spi ، فرکانس ورودی رو تقسیم بر 2 هم میکنه اما توی دیتاشیت نوشته که با این کار خطا بالا میره)

حالا اگه چند خط برنامه نویسی هم بهش اضافه کنی، بازهم در عمل، فرکانس کمتری در اختیارته!
    1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
    3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

یادته که بحث مسائل مخابراتی اینجوری شد که باید فرکانس رو بیاریم پایین؟
      من می خوام بدونم که فرکانس رو واسه AVR باید چقد بیارم پایین که بتونه خوب کار کنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
        یادته که بحث مسائل مخابراتی اینجوری شد که باید فرکانس رو بیاریم پایین؟
        من می خوام بدونم که فرکانس رو واسه AVR باید چقد بیارم پایین که بتونه خوب کار کنه!
        آره یادم اومد :rolleyes:
        دلیلی نیست که لزوما فرکانس رو بیاریم پایین
        چون راه هایی پیشنهاد شده برای استفاده از فرکانسآ‌های بالا و الانم در عمل داره استفاده میشه!
        به عنوان مثال فرکانس سی پی یو شما چنده؟ 2گیگاهرتز؟ 4؟ 8؟ 16؟ حرف از گیگاهرتزه! 10 به توان 9! :eek:
        بنابراین همه جا لزومی نداره فرکانس پایین بیاد!
        میکروهایی هم که ارائه میکنن شرکتهای مختلف، درون دیتاشیتشون مینویسه که در چه شرایطی از چه فرکانسی استفاده کنیم! از طرفی مدارات مجتمع داخلی طوری طراحی شده که مشکلات ناشی از نویز و ... رو تا اونجایی که میتونن برطرف میکنن! :wow:
        نمیدونم سوالت رو درست متوجه شدم یا نه :rolleyes:
        1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
        2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
        3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X