اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک کنید مشکل پروگرامر usb asp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک کنید مشکل پروگرامر usb asp

سلام دوستان
    من یه پروگرامر usbasp ساختم که الان به یه مشکلی برخوردم
    وقتی به لپ تاپ وصلش میکنم مینویسه که دستگاه جدید وصل شد ولی مینویسه که دستگاه ناشناخته وصل شده
    هرکاری هم کردم نتونستم درایورش رو نصب کنم اینم بگم ویندوزم سون 64 بیتی هست
    البته رو pc هم امتحان کردم تونم همینطور بود
    دوستان کمک کنید عجله دارم
    عکس از پروگرامر هم گذاشتم یه نگاهی بندازید

:angry: :angry: :angry:

پاسخ : کمک کنید مشکل پروگرامر usb asp

سلام
    درایور رو درست نصب میکنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
      سلام
      درایور رو درست نصب میکنی؟
      مشکل من اینه که درایور نصب نمیشه

دیدگاه

خوب درایور 64 بیتیشو از تو سایت پیدا کن هست

دیدگاه

اونا رو هم امتحان کردم ارور کد 43 رو میده
          Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

دیدگاه

من هم به همچین مشکلی برخوردم رفتم توی محیط یه ویندوز اکس پی 32 بیتی برنامه رو نصب کردم مشکل حل شد
            Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

گفتم که روی xp هم امتحان کردم ارور میده کد 43
              Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

دیدگاه

باسلام
                من خودم هم با این پروگرامر در حال کار هستم و گفتم چند مورد رو یادآوری کنم شاید به حل مسئله کمک کنه:
                1- احتمال دارد مداری که بستین یه مشکل داشته باشه! صرف اینکه ویندوز می شناسه برای سالم بودن مدار کافی نیست. یادمه توی یه پست نوشته بود کافیه بین دو تا از پایه های USB مقاومت وصل بشه تا ویندوز تشخیص بده یه وسیله وصل شده
                2- طول کابل USB مشخص نیست، :eek:فکر کنم خیلی بلند باشه! اگه اینجوریه شاید نویز بندازه. یه امتحانی هم با حلقه فریت یا یه سیم کوتاهتر بکن بد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dostajn
                  باسلام
                  من خودم هم با این پروگرامر در حال کار هستم و گفتم چند مورد رو یادآوری کنم شاید به حل مسئله کمک کنه:
                  1- احتمال دارد مداری که بستین یه مشکل داشته باشه! صرف اینکه ویندوز می شناسه برای سالم بودن مدار کافی نیست. یادمه توی یه پست نوشته بود کافیه بین دو تا از پایه های USB مقاومت وصل بشه تا ویندوز تشخیص بده یه وسیله وصل شده
                  2- طول کابل USB مشخص نیست، :eek:فکر کنم خیلی بلند باشه! اگه اینجوریه شاید نویز بندازه. یه امتحانی هم با حلقه فریت یا یه سیم کوتاهتر بکن بد نیست.
                  سلام
                  طول کابل usb 30 سانت هست اونقدی بلند نیست که بخواد نویز بندازه
                  این حلقه فریت نمیدونم چیه ولی سیم کوتاهتر هم امتحان کردم باز همون طوری بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid623
                    سلام
                    طول کابل usb 30 سانت هست اونقدی بلند نیست که بخواد نویز بندازه
                    این حلقه فریت نمیدونم چیه ولی سیم کوتاهتر هم امتحان کردم باز همون طوری بود
                    سلام
                    اگه مشکل طول سیم نداری حتما تو مدار مشکل داری ! مثلا چک کن ببین مگا8 با چه ولتاژی کار می کنه!
                    در مورد فریت : اینجا رو ببین:
                    http://www.persianrc.net/forum/showthread.php?s=bc8a4d84bae25c59059a7a3fb1086aef& amp;t=629
                    اگه سیم کوتاه استفاده کردی و جواب نداد احتمالا مشکل نویز نداری

دیدگاه

با اهمتر چک کردم 5 ولت به پایه 7 میرسه

دیدگاه

ُسلام
                        اینی که میگی دستگاه شناسایی نمیشه یعنی میکرو نمی تونه ارتباط برقرار کنه! شک نکن تو مدارت مشکل داری
                        فکر کنم از اول باید شروع کنیم به کار، ان شالله درست میشه.
                        من به نگاه به مدار کردم:
                        1- مدار رو از کجا ساختی ؟ سایت فیشل بوده؟http://www.fischl.de/usbasp/
                        2-سه تا مورد دیدم مشکلی نداره اما فکر کنم مشکل ساز بشه:
                        اول: مقاومت 10 کیلو برای پایه ریست خود میکرو هست شما اومدی مدار ریست هسته پروگرامر رو حذف کردی ولی 10 کیلو را گذاشتی رو مدار(مشکلی نیست اما کار بیخودیه! چرا ؟ میکرو تا زمانی که تو زیف سوکت هست نیازی به پول پ نداره و الکی داره توان مصرف می کنه؟ البته به نظر من!
                        دوم: در مورد کلید انتخاب سرعت هست این کلید باید تو مدارت باشه شما اومدی اونو حذف کردی :nice: یعنی حتی اگه مدارت راه بیافته هم نمی تونی با سرعت بالا پروگرام کنی
                        3- مقاومت r3 (سایت فیشل رو ببین) ظاهرا اومدی گذاشتی بعد از سوئیچ تغذیه اگه تغذیه مدارت قطع بشه یعنی این مقاومت کار نمی کنه( توچند پست بالاتر اشاره کردم، فکر کنم همین مقاومته به کامپیوتر میگه وسیله ای وصل شد!){البته اگه از اون طرف بهش ولتاژ نرسه}

بازهم مدارت رو با سایت فیشل چک کن و نتیجه رو بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid623
                          مشکل من اینه که درایور نصب نمیشه

سلام.من همین پروگرامرو درست کردم،مسیر درایورشو که بهش میدم اما بازم ارور میده و درایورشو پیدا نمیکنه!
                          با لپتاپ، کامپیوتر، ویندوز 32بیتیxp ، ویندوز 64 بیتیxp، ویندوز 32بیتی سون ، ویندوز 64بیتی سون ، با درایور های مختلف امتحان کردم.
                          دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم!!!!!!!!!!!!! :angry:
                          شما بالاخره مشکلتون حل شد؟
                          اگه حل شد بگین چیکار کردین تا شاید مشکل ما هم بحول قوه الهی حل بشه.
                          ممنون.
                          بسیار کمتر از آنچه می دانیم می اندیشیم بسیار کمتر از آنچه دوست داریم می دانیم و بسیار کمتر از آنچه باید دوست داشته باشیم دو ست داریم و در حد دقیق بسیار کمتر از آنیم که هستیم.

دیدگاه

کسی نیست راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            :cry:
                            بسیار کمتر از آنچه می دانیم می اندیشیم بسیار کمتر از آنچه دوست داریم می دانیم و بسیار کمتر از آنچه باید دوست داشته باشیم دو ست داریم و در حد دقیق بسیار کمتر از آنیم که هستیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X