اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

SPI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

SPI

سلام خدمت همه دوستان

یک سوالی داشتم می خواستم اگه امکان داره دوستان کمکم کنن این که من می خوام spi را بدون استفاده از دستورهای مربوط به اون، راه بندازم الان مشکلی که دارم این که می خوام با spi ، دوازده بیت رو ارسال کنم .

پاسخ : SPI

نوشته اصلی توسط ramin00ramin
    سلام خدمت همه دوستان

یک سوالی داشتم می خواستم اگه امکان داره دوستان کمکم کنن این که من می خوام spi را بدون استفاده از دستورهای مربوط به اون، راه بندازم الان مشکلی که دارم این که می خوام با spi ، دوازده بیت رو ارسال کنم .
    درود بر شما
    بدون دستور های مربوط به اون رو میشه شفاف تر بگین یعنی چی؟
    و اینکه با چه کامپایلری کار میکنید
    خب یه هشت بیت بفرست یه چهار بیت و توی میکروی گیرنده این دو تا بایت رو بذار کنار هم میشه دوازده بیت

دیدگاه

ممنون از جوابتون

با codevision کار می کنم.
      خب اینکار یه اشکالی داره این که میکرو دومی نمی دونه کدوم عدد اول ،کدوم دوم یعنی اگه اول 5 بفرستی بعد 250 میکرو دوم وقتی می خواهد این دو تا را تبدیل به یه عدد کنه بعضی اوقات عدد اول رو 250 بعضی اوقات 5 محسوب میکنه که عدد اصلی بدست نمیاد .اگه هم بخوایم شرطیش کنیم یه تعداد عدد از دست میرن بغیر از اینکه از همون اول 12 بیتی بفرستی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramin00ramin
        ممنون از جوابتون

با codevision کار می کنم.
        خب اینکار یه اشکالی داره این که میکرو دومی نمی دونه کدوم عدد اول ،کدوم دوم یعنی اگه اول 5 بفرستی بعد 250 میکرو دوم وقتی می خواهد این دو تا را تبدیل به یه عدد کنه بعضی اوقات عدد اول رو 250 بعضی اوقات 5 محسوب میکنه که عدد اصلی بدست نمیاد .اگه هم بخوایم شرطیش کنیم یه تعداد عدد از دست میرن بغیر از اینکه از همون اول 12 بیتی بفرستی.
        خب میکرو هیچی نمیدونه ، شما باید حالیش کنی که اولی که میاد مثلا ۲۵۰ و دومی مثلا ۵ است ، وقتی که شما دستور spi رو استفاده میکنی اگه تو کتابخونه ببینی تا پرچم کامل شدن یک نشه برنامه به خط بعدی نمیره ، وقتی رفت به خط بعدی اولین کاری که میکنه رجیستر SPDR رو Return میکنه ، این لحظه شما باید این مقدار رو ذخیره کنی ، دوباره دستور spi رو استفاده کنی (دارم درباره ی slave میگم) مقدار دوم رو هم ذخیره میکنی ، چون میدونی مستر اول LSB دوازده بیت رو فرستاده یا MSB ، اینطرف تو slave میتونی این دوتا رو از هم تشخیص بدی
        این نظر منه درست یا غلط ، وقت کنم حتما امتحانش میکنم

دیدگاه

من این کار رو کردم میکرو دوم (slave) هر دو عدد رو میگیره ولی بعضی اوقات این دو عدد رو جابجا می کنه!!!!
          حالا از این بگذریم میکرو (master) می تونه 12 بیت رو یه جا بفرسته؟؟

ممنون

دیدگاه

:cry: :cry:
            کسی نیست کمکم کنه خیلی واجبه..؟

فقط میکرو master بتونه spi رو یک جا 12 بیتی بفرسته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X