اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد یه مشکل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد یه مشکل

اساتید محترم یه نفر لااقل یه راهنمایی کوچیک یه سرنخ
    من میخام یه سری دیتای صوت کد شده رو رو خطوط تلفن انتقال بدم یه راهنمایی میخاستم تا شروع کنم در حقیقت من میخام یه چیزی شبیه به مودمهای اکسترنال کامپیوتر طراحی کنم که بدون نیاز به کامپیوتر دیتای منو ارسال ودریافت کنه
    MEHRENIA1366@GMAIL.COM
    مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

پاسخ : کمک در مورد یه مشکل

یه کارای مصل dtfm هست که آی سی های کد و دی کدش هست مثل دی کدش 8870

دیدگاه

استاد توجه کنید لطفا من خودم خیلی با dtmfکار کردم ولی مقصود من ارسال صدا هستش ویه سری فرامین بصورت دیتا که میخام از طریق خط تلفن ارسالشون کنم وخط هم همیشه onهستش یعنی خط هات لاین اینو برا یه پروژه ریموت کنترلر بیسیم میخام
      MEHRENIA1366@GMAIL.COM
      مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

واقعا کسی در این مورد هیچ نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
        MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X