اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط lcd با atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط lcd با atmega8

نوشته اصلی توسط explore77
    اگه همون اول با روشی که گفتم (led و مقامت ) پایه های میکرو رو تست میکردی میدیدی که رو کدوم پایه ها سیگنال داری و این همه تو دردسر نمی افتادی...
    فرقی نمیکرد که

میگه پایه ها رو اشتباه معرفی کردم یعنی موقعی هم که led رو میزد نمیفهمید که پایه ها رو اشتباه زده :smile:

در ضمن من فکر میکنم شما هیچ وقت نمیتونید از این روش برای تست استفاده کنید چون یکسری دیتا داره رد و بدل میشه :read:
    البته کار نشد نداره اگه میشه بگید چطوری :nerd:
    الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

پاسخ : ارتباط lcd با atmega8

به نظر من فرق میکرد .... وقتی شما میایید با این روش تست میکنید و میبینید که رو چند تا پایه اصلا سیگنال میگنال نداری چیکار میکنی ....!!!(البته از اینجا به بعد به نبوغ و تجربه افراد بستگی داره :nerdگفته پایه 4 و 6 رو اشتباه معرفی کردم ....خوب همگی میدونیم که میشه پایه های rs و e ...و روی پایه rs همیشه سیگنال هست به محض اینکه ایشون از این روش تست میکردن میدیدن که ای دل غافل هیچی نیست !!! و بعدش دیگه میفهمیدن که اشکال کار از کجاست و حلش میکردن....در مورد پایه هایی که اطلاعات ردوبدل میشه بازم میشه یه کارهایی کرد اگه رو این روش یه کم تمرکز کنی میتونی بفهمی من چی میگم .... واسه این که بهتر متوجه بشی این روش چیکار میکنه هنگام شبیه سازی تو پروتئوس به پایه های المانها بیشتر توجه کن... :rolleyes:
      هیچ چیز در طبیعت برای خود زندگی نمیکند.رودخانه ها آب خود را مصرف نمیکنند درختان میوه خود را نمی خورند خورشید گرمای خود را استفاده نمیکند گل، عطرش را برای خود گسترش نمی دهد...نتیجه: زندگی برای دیگران،قانون و سنت الهی است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X