احتمال زیاد ولتاژ vdr کمه ببین دوست عزیز ولتاژی که روی vdr می نویسه مقدار dc هست نه ac پس شما حداقل باید ولتاژ 320 به بالا بگیری یعنی روش نوشته باشه 321 حالا اگر پایین تر باشه منهدم می شه
همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))
PRO-DESIGNER خیلی ممنون
ولی به محض اتصال برد به برق 220V فوری vdr ترکید و آتیش گرفت به نظرتون این مقدار اضافه ولتاژ کافیه برا این انفاق
همچنین من vdr را بعد از فیلتر و موازی قرار دادم این نحوه اتصال مشکلی نداره
ضمنا اگه من vdr های 220V را بعد ترانس 9V قرار بدم تاثیری داره و حداکثر رنجی که ولتاژ (VDR)بالاتر می تونه باشه چقدره؟
PRO-DESIGNER خیلی ممنون
ولی به محض اتصال برد به برق 220V فوری vdr ترکید و آتیش گرفت به نظرتون این مقدار اضافه ولتاژ کافیه برا این انفاق
همچنین من vdr را بعد از فیلتر و موازی قرار دادم این نحوه اتصال مشکلی نداره
ضمنا اگه من vdr های 220V را بعد ترانس 9V قرار بدم تاثیری داره و حداکثر رنجی که ولتاژ (VDR)بالاتر می تونه باشه چقدره؟
این موضوع سوال من هم هست در واقع اگر VDR رو بعد از نویز فیلتر(EMI Filter) قرار بدیم ایا مشکلی برای ترانس پیش میاد؟
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
دیدگاه