اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به ریست شدن میکرو در هنگام راه اندازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به ریست شدن میکرو در هنگام راه اندازی

درود دوستان :
    حتما همه دیدید که وقتی میکرو و ال سی دی کارکتری رو راه اندازی میکنیم (به منبع تغذیه وصل میکنیم) اکثر مواقع درست کار نمیکنه و باید حتما میکرو ریست بشه . میخواستم ببینم آیا راهی هست بدون دکمه ریست اینکارو بکنیم ؟
    واتچ داگ اینجا کار میده ؟

پاسخ : نیاز به ریست شدن میکرو در هنگام راه اندازی

واج داگ همه جا کار میده!! چرا کار نده ؟؟؟

دیدگاه

خوب ساده ترین کار اینه که بفهمی چرا ال سی دی هنگ میکنه
      آیا فلت گزاشی؟
      آیا صافی تو مدارت هست
      ولتاژ ورودی اعوجاج نداره و...

دیدگاه

سلام
        عبارت power on reset رو تو Google سرچ کنید.

البته برای AVR که پایه Reset در حالت Low Active هست باید جای خازن با مقاومت در این تصویر عوض بشه.
        تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza javahery
          خوب ساده ترین کار اینه که بفهمی چرا ال سی دی هنگ میکنه
          آیا فلت گزاشی؟
          آیا صافی تو مدارت هست
          ولتاژ ورودی اعوجاج نداره و...
          فلت گزاشتم . یدونه خازن 100 نانو هم هست . اما روی برد بورد با سیم برد بوردی هم هم معمولا این مشکل بوجود میاد .
          راستی امکان اینکه ال سی دی بسوزه که نیست ؟ هست ؟

دیدگاه

اگر برق مدارات با ال سی دی همزمان روشن بشن هیچ مشکلی نداره اول برنامه ات قبل از اینکه وارد main بشه یک تاخیر 100 ms تعریف کن مشکلی نداره

اما اگر برق مدارت وصله و یک دفعه ال سی دی را جا بزنی راهی جز دستی ریست کردن میکرو نیست ، آخه یا ال سی دی روی مدار هست یا نیست نیازی به این کار نیست
            نزدیک تغذیه ال سی دی هم یک خازن 470 u ,بزار که ولتاژ راه اندازی کم نیاره
            همین
            همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
            کانت

دیدگاه

یه مدار auto reset بذار دوست من.یه مدار RC سری هست که دوست خوبمون "mehdi_nxp" مدارشو گذوشتند.خودم هم از همین روش استفاده میکنم.

دیدگاه

پاسخ : نیاز به ریست شدن میکرو در هنگام راه ان&#1583

همه نویزت از همون فلت هست من هر موقع برای lcd فلت میزارم lcd هنگ میکنه

دیدگاه

دوست عزیز تمام مطالبی دوستان گفتن راه حل خوبی هستن ولی نظر من اینه که (البته ممکنه درست نباشه ) شما ببین توی تغذیه مدار ضعفی نداری چون من یکبار با چنین مشکلی مواجه شدم که در اثر جریان کشی ناگهانی بار و افت ولتاژ میکرو هنگ میکرد که مجبور می شدم ریستش کنم که این مشکل با تعوض خازن موجود در مدار تغذیه و گذاشتن خازن با ظرفیت بالاتر برطرف شد .
                  خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                  [hr]

دیدگاه

سوال: هنگ میکرو

سلام وخسته نباشید .
                    من یک پروه با mega8درست کردن دیمر دیجیتالیه حالا بعضی وقتاlcdبالا نمی یاد وفقط کل ردیف بالایش روشن میشه و بعضی وقتا بالا میاد ولی برنامه رو درست اجرا نمی کنه .گه گداری هم درست کار می کنه حالا من گیر کردم نمی دونم تقصیر از کجاست دوستان ممنون میشم به هم کمک کنید واقعا ضروریه واسم

دیدگاه

اگه مدارتو رو بردبرد بستی اتصالاتو یا همون سیم بندیتو یه چک بکن احتمالا مدارت یه جا اشکال داره ، در ضمن شما برنامرو به چه زبانی و با چه کامپایلری نوشتی و پروگرام کردی ؟ آیا از پورت c برای lcd استفاده کردی ؟
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                        اگه مدارتو رو بردبرد بستی اتصالاتو یا همون سیم بندیتو یه چک بکن احتمالا مدارت یه جا اشکال داره ، در ضمن شما برنامرو به چه زبانی و با چه کامپایلری نوشتی و پروگرام کردی ؟ آیا از پورت c برای lcd استفاده کردی ؟

من هم یک مدار دارم که به همین صورت مشکل داره از فلت استفاده کردم و از پورت c استفاده از این پورت مشکل بوجود میاره

دیدگاه

بله تو atmega32 که اگه می خوای lcd رو به پورت c وصل کنی باید فیوزبیت jtag رو disable کنی در غیر اینصورت lcd چرت و پرت نشون میده فکر کنم تو مگا8 هم همین طور باشه ترجیحا از یه پورت دیگه استفاده کن و توجه داشته باش اگه از بسکام استفاده میکنی یه سری تنظیمات مربوط به lcd هست که باید تو کامپایلر انجام بدی ضمنا من یک سری همین مشکل شمارو داشتم آخر سر فهمیدم لحیمکاری پایه های lcd محکم یا خوب نبودن یکسری از پایه هاش قطع بودن
                          [hr]

دیدگاه

سلام وخسته نباشید .
                            من یک پروه با mega8درست کردن دیمر دیجیتالیه حالا بعضی وقتاlcdبالا نمی یاد و فقط کل ردیف بالایش روشن میشه و بعضی وقتا بالا میاد ولی برنامه رو درست اجرا نمی کنه زمان بندیش بهم میریزه و میکرو خیلی سریع دستورهارو اجرا می کنه .گه گداری هم درست کار می کنه حالا من گیر کردم نمی دونم تقصیر از کجاست دوستان ممنون میشم به هم کمک کنید واقعا ضروریه واسم.

دیدگاه

ممکنه که ال سی دی نویز میگیره.شاید هم اتصالات ال سی دی درست و محکم نیست.
                              یه خازن 100 نانو و 10 میکرو موازی با هم با تغذیه ال سی دی موازی کن
                              ولی بیشتر احتمال داره پایه های ال سی دی محکم نباشه و قطعی داشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X