سلام
شرمنده دیر جواب دادم .
شما کارهای زیر رو انجام بده انشاا... درست میشه :
1- پایه ریست میکرو رو با یه مقاومت 10 کیلو به vcc وصل کن .( خیلی مهمه)
2- اون پایه هایی رو که فرمودید اشتباه وصل کردی رو درست ببند و برای نقطه هم یه پین از پورت c (پورت B یا d نباشه )استفاده کن تو برنامه ای که برات فرستادم من pinc.3 رو انتخاب کردم شما هر پایه ای که آزاد بود رو استفاده کن .
3- من خودم با دمای منفی به صورت عملی کار نکردم ولی تو نقشه هایی که دیدم معمولا از 2 دیود استفاده می کنند شما مثل اینکه 1 دیود گذاشتی . (دیود 1n4001)
4-پایه avcc رو هم به vcc وصل نکن چون شما از رفرنس داخلی میکرو (internal) استفاده می کنی و نیاز نیست به vcc وصل بشه چون ممکنه که دما رو دقیق نشون نده . من که خودم این پایه رو آزاد گذاشتم .
5-همون طور که قبلا گفتم بین پایه gnd و aref یه خازن 104 عدسی بذار . (تا حد امکان نزدیک به میکرو باشه )
6- بین پایه دیتا و gnd سنسور هم یه خازن 10 میکرو بذار . (البته خودت با عوض کردن خازن یه مقدار مناسب پیدا کن که دما بالا و پایین نره)
7- برای مقاومت ها هم بهتره که اونها رو روی پایه های a تا g و نقطه ببندی . اساتید قبلا گفتن که باید به این پایه ها وصل بشه .( مقاومت 330 بهتره)
7- برای تغذیه هم حتما از 7805 استفاده کن و قبل از 7805 یه خازن 220 میکرو یا بالاتر بذار و بعد از 7805 یه خازن 104 عدسی بین خروجی 7805 و زمین بذار .
8- برای سنسور هم از سیم شیلد دار استفاده کن .
حالا اگه مدارت مشکل دیگه ای نداشته باشه باید درست کار کنه . اگه دیدی باز هم مشکل داره یه بار بدون دیود ها و اون مقاومت تست کن ببین چطوریه . دما سنجی که من ساختم برای دمای بالای صفر هست و یک دهم درجه پرش داره که اون رو هم با برنامه نویسی حلش کردم . :nerd:
موفق باشی
دوست عزیز دست شما درد نکنه برنامه ای که گذاشتید برای دمای + مشکلی نداره ولی دمای منفیش یکم مشکل داره که واسم مهم نیست چون با منفیش سر و کار ندارم
ولی مشکل من با پرش سون سگم هاست یعنی همش خاموش روشن میشه
فرکانسی که اول برنامه تنظیم میشه برای شبیه سازی استفاده میشه . فرکانس کریستال داخلی رو باید هنگام پروگرام کردن میکرو از طریق فیوز بیت های cksell تنظیم کنی . اگه از برنامه ای که سری اخر برات فرستادم استفاده میکنی باید روی 8 مگا هرتز تنظیم کنی . اگه پروگرامر usbasp داری با نرم افزار progisp میتونی فیوز بیت ها رو تنظیم کنی البته با نرم افزار بیسکام هم میشه که من بلد نیستم .
دیدگاه