اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در ds1307

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز در ds1307

سلام من از آی سی ds1307 استفاده میکنم اما چون خروجیش رله داره در حالت عادی کاریش نمیشه و نویزی نداره اما وقتی( به بوق پیکان :nice: ) وصلش میکنم در زمان تتنظیم شده واسه فعال کردن رله یهو زمان رو ریست میکنه (ثانیه صفر میشه) و یکسره وصل میمونه و همینجوری بوق میزنه _ مشکلش از میکرو نیستش چون قبلا هم بدون ds1307 مشکلی نداشت اما الان که از ds1307 استفاده میکنم مشکل سازه. چطوری باید نویز بوق پیکان رو حل کنم :redface:؟ من میخوام خروجی اینو بزنم به زنگ اخبار تو فاصله ی 4 متری _ از دوستان سوال داشتم که آیا این نویز به خاطر قاصله ی کمی هست که مدار با بوق پیکان داره(حدود 1 متر) یا کلا سلف بوق پیکان مشکل سازه؟
    مدارشم پایین گذاشتم _ مرسی
    http://www.up.persianv.com/images2/p...ais0n1f4az.jpg
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

پاسخ : نویز در ds1307

این کارها ر انجام بده حل میشه:
    1. بین ترانزیستور راه انداز رله و میکرو اوپتو کوپلر بذار.
    2. بدنه کریستال ساعت رو زمین کن.
    3. دوسر تغذیه آی سی ساعت و میکرو خارن 100 نانو بذار.
    4. دو سر خروجی رله یه RC سری بذار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud85
      این کارها ر انجام بده حل میشه:
      1. بین ترانزیستور راه انداز رله و میکرو اوپتو کوپلر بذار.
      2. بدنه کریستال ساعت رو زمین کن.
      3. دوسر تغذیه آی سی ساعت و میکرو خارن 100 نانو بذار.
      4. دو سر خروجی رله یه RC سری بذار.
      سلام دوست من من مورد 2 و 3 رو رعایت کردم_اما مورد 1:اپتوکوپلر قیمتش چنده_ارزونه؟ مورد 4: من از خروجیه رله برق 220 استفاده میکنم به نظرتون درسته که RC سری بزارم _ آخه خروجیش DC نیست _ اگه درسته مقدار R و C رو بهم بگید _ مرسی

دیدگاه

سلام دوستان اینکه دوسر رله RCسری بزارم کارسازه؟کسی نظری داره بده؟درباره اپتوکوپلر هم یکم اگه میشه اطلاعات بهم بدید_مرسی

دیدگاه

اوپتو کوپلر یک سوئیچ نوریه خیلی هم ارزونه زیر 1000 میتونی پیدا کنی کارشم اینه که مدار میکرو رو از رله ایزوله میکنه تا ریورس رله برنگرده از دیود هرزگرد هم برای رله استفاده کن تا مشکلت حل بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2++
            اوپتو کوپلر یک سوئیچ نوریه خیلی هم ارزونه زیر 1000 میتونی پیدا کنی کارشم اینه که مدار میکرو رو از رله ایزوله میکنه تا ریورس رله برنگرده از دیود هرزگرد هم برای رله استفاده کن تا مشکلت حل بشه
            دیود هرزگرد داره _ نمیشه به جای اپتوکوپلر از دیود استفاده کنم تا ریورس رله به میکرو برنگرده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
              سلام من از آی سی ds1307 استفاده میکنم اما چون خروجیش رله داره در حالت عادی کاریش نمیشه و نویزی نداره اما وقتی( به بوق پیکان :nice: ) وصلش میکنم در زمان تتنظیم شده واسه فعال کردن رله یهو زمان رو ریست میکنه (ثانیه صفر میشه) و یکسره وصل میمونه و همینجوری بوق میزنه _ مشکلش از میکرو نیستش چون قبلا هم بدون ds1307 مشکلی نداشت اما الان که از ds1307 استفاده میکنم مشکل سازه. چطوری باید نویز بوق پیکان رو حل کنم :redface:؟ من میخوام خروجی اینو بزنم به زنگ اخبار تو فاصله ی 4 متری _ از دوستان سوال داشتم که آیا این نویز به خاطر قاصله ی کمی هست که مدار با بوق پیکان داره(حدود 1 متر) یا کلا سلف بوق پیکان مشکل سازه؟
              با سلام
              من هم همان مشکل شما را داشتم با این تفاوت که موقع وصل شیر برقی این مشکل پیش می آمد من

1- یک خازن 100 نانو فاراد در نزدیکترین محل ممکن به آی سی ساعت گذاشتم
              2- یک خازن 1000 میکرو فاراد بعد از ریگلاتور 5 ولت گذاشتم مشکل کاملا رفع شد
              در ضمن یک عدد دیود بصورت معکوس در ورودی و خروجی ریگلاتور برای محافظت از ریگلاتور برای موقع قطع ولتاژ قراردادم ( کاتد به پایه IN ریگلاتور و آند به پایه OUT همان 5 ولت خروجی ریگلاتور )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
                دیود هرزگرد داره _ نمیشه به جای اپتوکوپلر از دیود استفاده کنم تا ریورس رله به میکرو برنگرده؟
                نه
                نویز خیلی زرنگتر از این حرفهاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
                  با سلام
                  من هم همان مشکل شما را داشتم با این تفاوت که موقع وصل شیر برقی این مشکل پیش می آمد من

1- یک خازن 100 نانو فاراد در نزدیکترین محل ممکن به آی سی ساعت گذاشتم
                  2- یک خازن 1000 میکرو فاراد بعد از ریگلاتور 5 ولت گذاشتم مشکل کاملا رفع شد
                  در ضمن یک عدد دیود بصورت معکوس در ورودی و خروجی ریگلاتور برای محافظت از ریگلاتور برای موقع قطع ولتاژ قراردادم ( کاتد به پایه IN ریگلاتور و آند به پایه OUT همان 5 ولت خروجی ریگلاتور )
                  من این راه هایی که گفتید رو امتحان کردم. نتایج زیر رو در بر داشت:
                  1-خازن فقط برای حالتی که 1 شیر برقی داشته باشی مشکل رو حل می کنه و اگه بیشتر باشه نه (2تا جواب نداد)
                  2-استفاده از دیود معکوس خطوط موندگاری رو بر صفحه ی ال سی دی گرافیکیم حک کرد که به هیچ وجه قصد پاک شدن ندارن انگار و ظاهراً باید یه ال سی دی دیگه بخرم (چون رو یه مدار ساده هم بستم ولی هنوز اون خط ها بودن :cry: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani

سلام
                    بعضی وقت ها چیزایی مثل سیم پیچ رله یا بوق مشکل ساز میشه که شاید بتونه میکروت رو هم بسوزونه برای جلو گیری ازاین اتفاق معمولا از یه دیود هرز گرد 1n4007 استفاده میکنند که دوسر بوق یا رله ات باید بگزاری به صورتی که سیم مثبتی که به بوق یارله متصل شده به سر منفی و سیم دیگر بوق به سر مثبت دیود متصل بشه . امتحان کن احتمالا درست بشه .

دیدگاه

اکثر پیشنهاد های دوستان درست و علمی بود الا اینکه اپتو کوپلر بزار تا ریورس. .. خرابکاری نکنه.
                      عزیزان من ، تا وقتی که دو تا زمین مجزا تاکید میکنم کاملا مجزا نداشته باشیم ، قرار دادن اپتو بیخودیه. اگر زمین اینور و اونور اپتو یکی باشه ، با ترانزیستور معمولی فرقی نمیکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X