سلام دوست عزیز
ببین دوست دوست من اینها طول موجهای متفاوت و توانهای متفاوت دارن.موضوع فقط بعد برنامه نویسی میکرو نیست.این سیستم بیشتر به طراحی آنالوگ و سخت افزار نیاز داره تا نرم افزار.در زمینه سیستم های لیزر یک search انجام بده
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
در مورد خود سنسورش یکم توضیح میدی ؟! چی به چیه و کجا دارن و قیمت و ..
اگه منظورتون همون سنسور لیزر هست من دو تا گرفتم ولی جالبه بدونید وقتی ولتاژ رو برسونید به 3 ولت میسوزه .
نکته جالبه دیگه هم اینه که ولتاژش رو گذاشتم رو 1.2 ولت سنسورم خراب شد و دیگه کار نمیکنه
بردش هم تا جایی که من تست کردم 50 متری هست معمولی هاش
قیمتش هم 2000 تومن
طول موج : 650 نانو متر ( قرمز)
ولتاژ کاری : 2.2 ولت تا 2.6 هم تست کردم
حداکثر دمای کاری : 40 درجه سانتی گراد
جریان کاری : بین 50 تا 65 میلی آمپر
زوایه باز شدن نور : کمتر از 1.3 میلی رادیان
توان خروجی : بین 5 تا 10 میلی وات
منم نیاز به ساخت یه همچین فاصله سنجی دارم با نور یا لیزر یا هر چیز دیگه! باید فاصله 15 متری تا یه شئی رو با دقت 10cm بدونم
کسی میدونه با چی میشه ساخت این سرعت نور خیلی زیاده ! پردازنده خیلی قویی میخاد!
اصلا چطوری میشه با یه دیود لیزری یا حالا هرچی فاصله رو تا جسم تشخیص داد! دیدود که فقط فرستندس پس بازتاب چطوری حس میشه!؟
منم به شدت نیاز به ساخت همچین چیزی دارم!
از اونجایی که سرعت نور خیلی بالاست، بعید میدونم از سریعترین پردازنده ها حتی مثلا کور آی سون بشه استفاده کرد و باید به فکر یه راه حل فیزیکی بود نه الکترونیکی.
چیزی به فکر من رسیده بود یه وسیله فیزیکیه که تاخیر زمانی بین فرستادن لیزر تا برگشتشو چند برابر کنه(نه اینکه به تاخیر بندازه ها، چندبرابر کنه!)
مثلا اگه زمان رفت و برگشتش شد 1نانوسکند، اونرو 2میلی سکند نشون بده و اگه شد 3نانوسکند اونرو 6میلیسکند نشون بده، یعنی تاخیر رو 2ملیون بار بزرگتر کنه
ولی وقتی با یکی که رشتش نقشه برداری بود صحبت کردم بهم گفت که این فاصله سنجای لیزری تغییرفاز لیزر رو اندازه میگیرن.
حالا دنبال یه فیزیکدان بگردید که قضیه رو کامل موشکافی کنه!
درمورد قسمت دوم فرماشتون هم عرض کنم که دیود لیزری فرستنده است و یه گیرنده فتو ترانزیستوری سه پایه(عین ترانزیستور معمولی ولی با قیمت 3-4 تومن!) میتونه آشکارش کنه.
عینا مثل فرستنده-گیرنده آی آر معمولی، وقتی به فتوترانزیستور لیزربتابه، ولتاژ کلکتورش تقریبا صفرمیشه(البته اگه امیتر به گراند وصل باشه)
البته من با این مدلیش کارکردم
دیدگاه