اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای فعال کردن سه پین میکرو!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای فعال کردن سه پین میکرو!!!

سلام دوستان
    من برای پروژه دانشگام با نرم افزار متلب یه سری پردازش روی عکس انجام دادم و داده هامو با پورت سریال به میکرو انتقال دادم.داده هام یه سری عدده که نشانگر زمان بر حسب میلی ثانیه است.من کلی تلاش کردم که سه تا پینه میکرو رو بر اساس زمان حساب شدشون روشن کنم و هر کدوم بعد از روشن شدن به مدت مثلا 500 میلی ثانیه روشن بمونه و خاموش شه.ولی نشد.واسه اینکارم از تایمر میکرو هم استفاده کردم ولی نتونستم جواب بگیرم.اخه من نیاز دارم که 3 تا پین میکرو همزمان فعال شن ولی میکرو به ترتیب اینکارو انجام میده.

پاسخ : کمک برای فعال کردن سه پین میکرو!!!

نوشته اصلی توسط alighr23
    سلام دوستان
    من برای پروژه دانشگام با نرم افزار متلب یه سری پردازش روی عکس انجام دادم و داده هامو با پورت سریال به میکرو انتقال دادم.داده هام یه سری عدده که نشانگر زمان بر حسب میلی ثانیه است.من کلی تلاش کردم که سه تا پینه میکرو رو بر اساس زمان حساب شدشون روشن کنم و هر کدوم بعد از روشن شدن به مدت مثلا 500 میلی ثانیه روشن بمونه و خاموش شه.ولی نشد.واسه اینکارم از تایمر میکرو هم استفاده کردم ولی نتونستم جواب بگیرم.اخه من نیاز دارم که 3 تا پین میکرو همزمان فعال شن ولی میکرو به ترتیب اینکارو انجام میده.
    سلام دوست عزیز
    شما میتونید پس از دریافت دیتا از سریال سه تا پایه رو همزمان فعال کنید ، و رجیستر های وقفه مقایسه رو ابتدا با مقادیری که از سریال دریافت کردید ، لود کنید ، بعد تایمر هاتون رو در مد نرمال روشن کنید و وقفه ی مقایسه رو فعال کنید ، وقتی وقفه رخ داد تایمر رو خاموش کنید و پایه ها رو هم صفر کنید و دوباره از نو سریال رو چک کنید کل این کارها اگر 1000 ماشین سایکل هم طول بکشه (که نمیکشه) با کلاک یک مگاهرتز میشه یک میلی ثانیه ، یکم دقیق تر بگید خیلی بهتره مثلا اینکه هرچند میلی ثانیه متلب دیتا رو میفرسته و دیتا چند بایته و ...
    شما بگید به چه زبانی برنامه مینویسید و تایمر هاتون رو چطور راه انداختید تا دوستان بیشتر کمکتون کنند

دیدگاه

پاسخ : کمک برای فعال کردن سه پین میکرو!!!

مرسی از پاسختون.راستش من رشتم مکانیکه و یکمی هضم توضیحاتتون برام سخته.ولی دارم از سر نخاتون استفاده میکنم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...