اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی سنسور التراسونیکSRF10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی سنسور التراسونیکSRF10

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    ما از سنسور SRF10 مخواهیم استفاده کنیم اما در راه اندازی این سنسور مشکلاتی پیش میاد که مخوام مطرح کنم تا اگر کسی تجربه کار با این سنسور داره به ما هم کمک کنه
    ما طیق دریتا شیت این سنسور رو به I2C مکیرو mega32a وصل کردیم و دستورات لازم رو بهش اعمال میکنیم این سنسور قابلیت اندازه گیری تا 6 متر را داراست اما ما نمیتونیم بیشتر 1.5 متر ازش اطلاعات بگیریم در ضمن هم خیلی نوبز پذیر هستش در کل یعنی ما میتونیم low byte رو بخونیم اما به هیچ وجه نمیتونیم high byte رو بخونیم حتی با مقدار بهره آنالوگش خیلی بازی کردیم ولی اصلا جواب نداده در ضمن ما برنامه رو تو کد ویژن نوشتیم اگر از دوستان و اساتید تجربه کاری یا اطلاعاتی در مورد راه اندازی این سنسور دارند لطفا کمک کنند در ضمن ما خیلی تو اینترنت گشتیم و نمونه سورس کد هارو دیدیم اما هر چی کار میکنیم جواب نمیده یعنی تا 1.5 متر میزنه و اصلا بیشتر از 1.5 متر قاطی میکنه مقاومت پول پ هم طیق دیتا شیت 1.8کیلو گذاشتیم :sad: :sad: با تشکر

پاسخ : راه اندازی سنسور التراسونیکSRF10

سلام

من با srf02 زیاد کارکردم، بردش هم بین 20سانت تا 16 متر هست، اگه خواستید، توی پست زیراطلاعاتش هست، ولی شرمنده در مورد srf10 اطلاعاتی ندارم. :sad:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59458.0

دیدگاه

من خیلی با این سنسور ها کار کردم . پیشنهاد میکنم از سنسور های مادون قرمز استفاده کنید. اما فکر کنم شما رباتیک کار میکنید. اگه برا ربات های امدادگر میخواهید فک کنم دیوار ها شیشه ای باشه و مادون قرمز بهتون جواب نده. من خودم فوتبالیست کار میکنم. امسالم که اعضام شده بودم مکزیک برا مسابقات روبوکاپ ربات های امدادگرا که نگاه میکردم همشون از اولتراسونیک استفاده میکردند.
      اگه میتونید از مادون قزمط استفاده کنید اما اگه میخواهید حتما از اولتراسونیک استفاده کنید بگید تا کد هامو براتون بذارم
      موفق باشید :job:
      چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
      چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
      چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

سلام اگر امکان داشته یاشه واسه SRF10 کدی به صورت مثال که بطونیم 6 متر رو باهاش بخونیم رو قرار بدین بله ما واسه روبات میخواهیم در ضمن ما تو codevision برنامه شو مینوسیسم با تشکر از دوست عزیز :job:

دیدگاه

سلام اگر امکان داشته یاشه واسه SRF10 کدی به صورت مثال که بطونیم 6 متر رو باهاش بخونیم رو قرار بدین بله ما واسه روبات میخواهیم در ضمن ما تو codevision برنامه شو مینوسیسم با تشکر از دوست عزیز

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59458.0
            دوست عزیز تو این ادرس من توضیح دادم. اگه بازم جایشا متوجه نشدید . همونجا بگید
            چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
            چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
            چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X