اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعیین میزان باود درست توبسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعیین میزان باود درست توبسکام

سلام اساتید محترم در مورد تعیین میزان باود درست اگه اطلاعاتی دارن لطف کنن ممنون میشم من یه پروژه دارم چند تا میکرو رو از طریق rs485با هم شبکه کردم(حالا بماندکه هاف داپلکس نشد یه فیلمی در اوردم یه ارتباط دو طرفه ابدا کردم که بماند) اولین میکرو که فراخانی میشه اطلاعاتش درست درافت نمبشه فکنم که میزان باود درست نیست ارسالی میکرو اول میشین تو دیتای میکرو دوم سومی هم یکم خطا داره
    MEHRENIA1366@GMAIL.COM
    مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

پاسخ : تعیین میزان باود درست توبسکام

با توجه به فرکانس کاری میکرو باود ریتی رو انتخاب کن که خطای کمتری داشته باشی
    یا اگر در مقدار فرکانس می تونی تغغیر ایجاد کنی . کریستال 14.7xxx رقمای آخرش یادم نیست درست . استفاده کن که خطا صفر میشه
    همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

استاد با این کریستال14.7xxxxx چه باودی استفاده کنم
      MEHRENIA1366@GMAIL.COM
      مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

من با 485 دارم کار میکنم با کریستال داخلی 8000000 باود 600 رو تنظیم کنید من با طول سیم 100 متر که مد نظرم بود مشکلی ندارم

دیدگاه

سلام استاد soh3ilاگه ممکنه یه شماتیک در مورد شبکه کردن با 485 بزارین ممنون میشم
          MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

مقدار خطا با این کریستال صفر هستش
            فقط می مونه مسئله نویز و طول خط که با توجه به اینها سرعت رو تعیین کن
            همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

سلام وممنون از پاسخ لطفا اگه کاری در زمینه 485 انجام دادین ممنون میشم برام بزارین من برای پروژه فارغ التحصیلی بدجور گیر کردم
              MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

485 کار نکردم . only 232
                در این مورد در خدمتیم
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X