سلام.
من یک تابع نوشتم که درش از توابع اماده string برای کپی و مقایسه استفاده شده که برنامه رو براتون می زارم. حالا مشکل من اینجاست که ارایه دوبعدی که اطلاعات پرت سریال رو نگهداری میکنه رو اگه بخوام eeprom تعریف کنم ارور میده.
تو این تابع اگه کلید نگه داشته بشه شماره ها تو ارایه دو بعدی num_lern کپی میشن و بعد هروقت شماره ای بیاد اول چک میشه که تو ارایه هست یا نه بعد اگه بود دستور رو اجراء میکنه.علت ارور هم اینه که توابع string فقط در محدوده اسرم و فلش عمل میکنند.چطوری بنویسم برنامه پیچیده نشه :icon_razz:
من یک تابع نوشتم که درش از توابع اماده string برای کپی و مقایسه استفاده شده که برنامه رو براتون می زارم. حالا مشکل من اینجاست که ارایه دوبعدی که اطلاعات پرت سریال رو نگهداری میکنه رو اگه بخوام eeprom تعریف کنم ارور میده.
کد:
int k=10; eeprom int j; char num_lern[k][14];
کد:
void clip(void) { int i,k,h; int code; char number[4]; wait_to_get('"'); for(i=0;i<9;i++)getchar(); for(i=0;i<=4;i++) number[i]=getchar(); wait_to_get('"'); code=atoi(number); if(PINC.7==0) { delay_ms(60); if(j==10) { lcd_putsf("sarry full flash"); } j++; strcpy(num_lern[j],number); lcd_clear(); lcd_gotoxy(0,1); lcd_puts(number); lcd_putsf("lern ok"); } for(k=0;k<=10;k++) if(strcmp(number,num_lern[k])==0) { bizer=1; d_time=2; printf("ATH\r"); lcd_clear(); lcd_putsf("number mach"); delay_ms(50); lcd_clear(); } }
دیدگاه