اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست برنامه با LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست برنامه با LCD

سلام

من برنامه ام کار نمیکرد بالاخره مجبور شدم لحظه به لحظه متغیر هام و وظعیتم رو روی یه lcd که نشون بدم تا بفهمم کجام
    اما الان توی اولین مرحله این lcd ام کار نمی کنه

یعنی برنامه اجرا میشه و lcd کار میکنه اما وقفه که فعال میشه و باید روی lcd یه چیزی بنویسه که نمی نویسه

فایل رو از این لینگ بگیرید:
    http://s3.picofile.com/file/7658312575/LCD.rar.html

(جالب بود روی ردیف دوم lcd اگه یه چیز مینوشتم موقع وقفه محو میشد و دوباره ظاهر میشد اما خبری از از متن دستوری من روی lcd نبود!)
    اخبار فناوری - راز روز

http://razerooz.com

پاسخ : تست برنامه با LCD

این lcd اصولا با وقفه مشکل داره , بازی در میاره :angry:
    یه جا می خوندم که نوشته بود برای رفع این مشکل lcd_init(16); رو تو جاهای مختلف برنامه بنویسید ولی بازم مشکل برطرف نشد
    موضوع خوبی , چون مشکل خیلی هاست اگه کسی راه حلی داره عنوان کنه

دیدگاه

راه دیگه ای برای اطلاع از وضعیت متغیر ها میدونید؟

دوستان اگه کسی مشکل وقفه و lcd رو فهمید بگه
      اخبار فناوری - راز روز

دیدگاه

سلام
        یه روش راحت اینکه شما با هر بار اجرای وقفه یه متغیر رو تغییر بدی و تغییر حالت متغییر رو در حلقه بینهاین برنامه چک کنید. در نتیجه شما به نسبت تغییر حالت متغییر که با انجام وقفه تغییر می کنه دیتا رو روی نمایشگر نمایش می دین.
        من در روال وقفه تایمر بدون مشکل از LCD استفاده کردم.
        امیدوارم بتونید از این روش استفاده کنید.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
          سلام
          یه روش راحت اینکه شما با هر بار اجرای وقفه یه متغیر رو تغییر بدی و تغییر حالت متغییر رو در حلقه بینهاین برنامه چک کنید. در نتیجه شما به نسبت تغییر حالت متغییر که با انجام وقفه تغییر می کنه دیتا رو روی نمایشگر نمایش می دین.
          من در روال وقفه تایمر بدون مشکل از LCD استفاده کردم.
          امیدوارم بتونید از این روش استفاده کنید.
          اون کاری رو که گفتید رو هم انجام دادم!
          یعنی توی وقفه یه متغیر عمومی رو مقدار دهری میکنم و در حلقهی بینهایت میگم اگر این متغیر فلان بود فلان چیر زو روی lcd نشون بده که حرف گوش نمیده

شما اون پروژه ای که من لینک دادم رو اگه وقت داشتید یه نگاه بندازید!
          مرسی
          اخبار فناوری - راز روز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad_italy
            یه جا می خوندم که نوشته بود برای رفع این مشکل lcd_init(16); رو تو جاهای مختلف برنامه بنویسید ولی بازم مشکل برطرف نشد
            من پروژه های زیادی رو دیدم که توشون هم از وقفه استفاده کرده هم lcd پس چطور اونا کار میکنن؟؟
            اخبار فناوری - راز روز

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              حرف شما که گفتید اصولا lcd با وقفه مشکل داره واقعا حیرت انگیز بود oo: oo: oo: oo:
              شما به سایت avr64 مراجعه کن و مقاله ها رو دانلود کن ، تو یکی از مقاله ها آموزش داده شده که چطوری ال سی دی رو دستی مقدار دهی اولیه کنی و یک کاراکتر رو نمایش بدی ، بدون میکروکنترلر ،

Good Luck

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moosavimaleki
                سلام

من برنامه ام کار نمیکرد بالاخره مجبور شدم لحظه به لحظه متغیر هام و وظعیتم رو روی یه lcd که نشون بدم تا بفهمم کجام
                اما الان توی اولین مرحله این lcd ام کار نمی کنه

یعنی برنامه اجرا میشه و lcd کار میکنه اما وقفه که فعال میشه و باید روی lcd یه چیزی بنویسه که نمی نویسه

فایل رو از این لینگ بگیرید:
                http://s3.picofile.com/file/7658312575/LCD.rar.html

(جالب بود روی ردیف دوم lcd اگه یه چیز مینوشتم موقع وقفه محو میشد و دوباره ظاهر میشد اما خبری از از متن دستوری من روی lcd نبود!)
                این بار بار صدمه که میبینم یه چیزی تو کدویژن نوشته شده و درست کار نمیکنه ، ورژن کدویژنتون خوب کرک نشده ، من ورژن 1.25.8 رو دارم ، برنامه ی شما رو عینا کپی کردم تو اون و کامپایل کردم ، گرچه ورژن قدیمی حجم کد تولیدی اش بیشتر از ورژن جدیده اما درست کار میکنه ، اسنادش هم موجوده
                http://s3.picofile.com/file/7658876341/lcd.rar.html

Good Luck

دیدگاه

نوشته اصلی توسط scienceaddict
                  سلام دوست عزیز
                  حرف شما که گفتید اصولا lcd با وقفه مشکل داره واقعا حیرت انگیز بود oo: oo: oo: oo:
                  شما به سایت avr64 مراجعه کن و مقاله ها رو دانلود کن ، تو یکی از مقاله ها آموزش داده شده که چطوری ال سی دی رو دستی مقدار دهی اولیه کنی و یک کاراکتر رو نمایش بدی ، بدون میکروکنترلر ،

Good Luck
                  خوب دوست عزیز شما به جای اینکه تعجب کنی وقتی میبینی بلد نیسیم :sad: بیا اموزش بده
                  ممنونتم میشم
                  مرسی

دیدگاه

این بار بار صدمه که میبینم یه چیزی تو کدویژن نوشته شده و درست کار نمیکنه ، ورژن کدویژنتون خوب کرک نشده ، من ورژن 1.25.8 رو دارم ، برنامه ی شما رو عینا کپی کردم تو اون و کامپایل کردم ، گرچه ورژن قدیمی حجم کد تولیدی اش بیشتر از ورژن جدیده اما درست کار میکنه ، اسنادش هم موجوده
                    http://s3.picofile.com/file/7658876341/lcd.rar.html

Good Luck
                    برای ایراد یابی برنامه ام فایل cof کدویژن رو به میکر در پروتئوس دادم
                    این جوری راحت میشه در حین اجرا تمامی کد C و متغیر ها رو دید!
                    اما یه بار strcmp براش کار میکنه ... یه بار کار نمی کنه!!! اینم میتونه مشکل از کرک پروتئوس باشه؟؟!؟
                    اخبار فناوری - راز روز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moosavimaleki
                      راه دیگه ای برای اطلاع از وضعیت متغیر ها میدونید؟

دوستان اگه کسی مشکل وقفه و lcd رو فهمید بگه
                      سلام دوست عزیز
                      ببخشید من اصلا موضوع اصلی سوالتو یادم رفته بود سریع رو کدویژنت زوم کردم ، شما همینی که خودت گفتی رو با AVR Studio میتونی ببینی ، AVR Studio رو نصب کن و تو کدویژن رو عکس کفشدوزکه کلیک کن و فایل COF رو OPEN کن ، بعد از منوی view میتونی همه ی مموری ها حتی EEPROM رو با اجرای خط به خط برنامه ببینی

Good Luck

دیدگاه

خوب دوست عزیز شما به جای اینکه تعجب کنی وقتی میبینی بلد نیسیم :sad: بیا اموزش بده
                        ممنونتم میشم
                        مرسی
                        سلام دوست عزیز
                        خدمتت عرض کنم که من اگر چیزی رو ندونم میگم نمیدونم ، و وقفه رو به جون ال سی دی نمیندازم ، اموزش هم که گفتم AVR64.com مقاله ی شماره 7 این عزیز رو دانلود کن بخون اگر باز هم سوال داشتی من در خدمتم چون حداقعل اگه از چیزای دیگه سر در نمیارم ال سی دی های کاراکتری رو یه ذره بلدم

Good Luck

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          ببخشید من اصلا موضوع اصلی سوالتو یادم رفته بود سریع رو کدویژنت زوم کردم ، شما همینی که خودت گفتی رو با AVR Studio میتونی ببینی ، AVR Studio رو نصب کن و تو کدویژن رو عکس کفشدوزکه کلیک کن و فایل COF رو OPEN کن ، بعد از منوی view میتونی همه ی حافظه ها حتی EEPROM رو با اجرای خط به خط برنامه ببینی

Good Luck

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X