سلام دوستان
یه برنامه با بسکام نوشتم که وقتی کلید زده میشه یه خروجیو toggle میکنه .مشکلم اینه می خوام موقعی که برق قطع میشه آخرین وضعیت خروجی تو eeprom داخلی ذخیره بشه و دوباره با آمدن تغذیه به همون خروجی اعمال بشه یعنی زمان قطع تغذیه اگه خروجی صفر بود ، ذخیره بشه تو eeprom وبا وصل تغذیه همون صفر ذخیره شده به خروجی اعمال بشه .تو یکی از تاپبک ها استاد عزیز آقای سپاس یار فرموده بودن باید از مقایسه کننده آنالوگ میکرو استفاده بشه برای detect قطع شدن ولتاژ ، حالا من نمیدونم چه مداری باید به پایه های مقایسه کننده میکرو اضافه بشه و چه برنامه ای برای ذخیره تو eeprom .
خودم یه چیزایی نوشتم ولی جواب نداد .البته تو پروتیوس
این برنامست
تو این برنامه یه سر از تغذیه رو به pinb.7 متصل کردم که قطع برقو تشخیص بده که میدونم اشتباهه.
دوستان اگه میشه کمک کنند این برنامه و مدار اصلاح بشه .
ممنون از همگی.
فایل پروتیوس هم می خواستم پیوست کنم که نمیدونم چطوری باید پلود کنم
یه برنامه با بسکام نوشتم که وقتی کلید زده میشه یه خروجیو toggle میکنه .مشکلم اینه می خوام موقعی که برق قطع میشه آخرین وضعیت خروجی تو eeprom داخلی ذخیره بشه و دوباره با آمدن تغذیه به همون خروجی اعمال بشه یعنی زمان قطع تغذیه اگه خروجی صفر بود ، ذخیره بشه تو eeprom وبا وصل تغذیه همون صفر ذخیره شده به خروجی اعمال بشه .تو یکی از تاپبک ها استاد عزیز آقای سپاس یار فرموده بودن باید از مقایسه کننده آنالوگ میکرو استفاده بشه برای detect قطع شدن ولتاژ ، حالا من نمیدونم چه مداری باید به پایه های مقایسه کننده میکرو اضافه بشه و چه برنامه ای برای ذخیره تو eeprom .
خودم یه چیزایی نوشتم ولی جواب نداد .البته تو پروتیوس
این برنامست
کد:
$regfile "m8def.dat" $regfile = "m8def.dat" $crystal = 1000000 Dim Z As Byte '4 Config Pinb.7 = Input Config Pinb.0 = Output Config Pind.7 = Output Config Pind.6 = Output Config Pinb.2 = Input Config Pinb.3 = Input Config Pinb.1 = Input 'Readeeprom Z , 2 '2 Waitms 5 Do Debounce Pinb.2 , 1 , P , Sub Debounce Pinb.1 , 1 , Q , Sub Debounce Pinb.3 , 1 , O , Sub '****************************************** If Pinb.7 = 0 Then '3 Writeeeprom Z , 1 P = Z Waitms 10 End If If Pinb.7 = 1 Then Readeeprom Z , 1 Waitms 10 End If '****************************************** Loop End 'end program Q: Toggle Portb.0 Return P: Toggle Portd.7 Return O: Toggle Portd.6 Return
دوستان اگه میشه کمک کنند این برنامه و مدار اصلاح بشه .
ممنون از همگی.
فایل پروتیوس هم می خواستم پیوست کنم که نمیدونم چطوری باید پلود کنم
دیدگاه