اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آلارم در صورت قطع شدن سنسور دماLM35 از میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آلارم در صورت قطع شدن سنسور دماLM35 از میکرو

سلام
    بنده یه دماسنج ساختم با lm35 میخام یه دستور تو برنامه بنویسم که اگه سیم های سنسور به هر دلیلی قطع شد روی ال سی دی کلمه error رو نشون بده .الان هر موقع که سیم های سنسور قطعه میشه دما روی همون عدد ثابت میمونه و مشخص نمیشه که سنسور مشکل داره و حتی اگه دماسنج رو ریست کنی باز هم یه سری اعداد نامربوط نشون میده . با چه دستوری میشه این کار رو انجام داد ؟ ( بیسکام)
    پیشاپیش از کمک دوستان متشکرم .

پاسخ : آلارم در صورت قطع شدن سنسور دماLM35 از میکرو

ورودی ADC میکرو رو که به LM35 وصل کردید با یه مقاومت به پایه VREF وصل کنید . با توجه به اینکه محدوده ولتاژ خروجی LM35 حداکثر 1.5 ولت هست مقدار عددی که بعد از دستور getadc() خواهید داشت نباید تقریبا از 600 تا بیشتر بشه ( با فرض اینکه از ولتاژ رفرنس داخلی استفاده کنید) . حالا اگه سنسور قطع بشه مقاومت ورودی ADC رو به ولتاژ VREF وصل میکنه و شما موقع خوندن ADC عدد 1023 رو خواهید داشت و این یعنی سنسور قطع شده

دیدگاه

سلام مهدی آقا
      ممنون که جواب دادین.
      مقدار مقاومت چقدر باشه خوبه ؟ از رفرنس داخلی میکرو استفاده کردم و پایه AREF رو با یه خازن 100N به زمین وصل کردم . حالا که میخام مقاومت بزارم باید خازن رو بردارم یا نه باشه ؟ چون خازن رو که بر میدارم دما نوسان زیادی داره .

دیدگاه

سلام
        "قبلش بگم که من درباره ی مداری که پیشنهاد میدم مطمئن نیستم بعدا بعضی از دوستان نیان اینجا اعتراض کنن این صرفا یه پیشنهاده :biggrin:"
        فکر کنم بشه از مدار زیر استفاده کرد
        زمانی که lm35 وصل باشه مثل این می مونه که کلید فشار داده شده (مثلا در دمای 25 دجه که خروی 250 میلی ولت باشه) 250 میلی ولت روی ADC میوفته و زمانی که قطع باشه (کلید فشار داده نشده باشه) ولتاژ بیشتری اعمال میشه البته باید مقاومت رو جوری انتخاب کرد که از ولتاژ رفرنس داخلی بیشتر نشه مثلا 2 ولت بشه
        امیداورم جواب بده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasser2000
          سلام مهدی آقا
          ممنون که جواب دادین.
          مقدار مقاومت چقدر باشه خوبه ؟ از رفرنس داخلی میکرو استفاده کردم و پایه AREF رو با یه خازن 100N به زمین وصل کردم . حالا که میخام مقاومت بزارم باید خازن رو بردارم یا نه باشه ؟ چون خازن رو که بر میدارم دما نوسان زیادی داره .
          سلام
          خازن باید باشه ولی اگه با برداشتنش نوسانات شدید دارید احتمالا تغذیه مناسب نداره . حتما تو تغذیه اصلی هم از خازن 100nf و 1000uf استفاده کنید. برا مقاومت هم بین 10k تا 4.7k باید مناسب باشه

دیدگاه

اگه خیلی لازمتون نیست
            دماسنج های دیجیتال یه همچیین قابلیت های دارن
            DS18b20

دیدگاه

با تشکر از دوستان عزیز (آقا مهدی و مهرداد و احسان)
              برای تغذیه یه آداپتور 12 ولت آماده گرفتم .
              احسان جان من هم همین فکر رو دارم ولی هنوز روی برد امتحان نکردم . تست کنم ببینم چی میشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X