سلام دوستان من با یک atmega8 و یک ds1307 دو عدد lm335 برای ماشین ساعت و دمای بیرون و داخل طراحی کردم و ساختم و برای تغذیه از یک رگولاتور 5 ولت استفاده کردم و از باتری ماشین که 12 ولت است مدار به خوبی جواب میده و مشکلی هم نداره فقط هر وقت بوق زده میشه یا برف پاککن یا نور بالا روشن میشه lcd کلا سیاه میشه و دوباره مدار ریست میکنه . اگه کسی میدونه مشکل از کجاست راهنماییم کنه خیلی گیرم :cry2:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در کار با lcd کاراکتری در ماشین
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل در کار با lcd کاراکتری در ماشین
مهندس منم یه چیزی برای تراکتور ساخته بودم که بازدن بوق رسیت میشد
کدون نویز؟؟؟؟؟چطوری میشه این مشکلاتو حل کرد!؟!؟!؟؟در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط soh3ilکسی نیست جواب بده :bye
آخرشم با چندین خازن که با ورودی و خروجی رگولاتور 7812 قابلمه ای موازی کرده بودم تونستم نصف نویز رو حذف کمنم!!!! تازه وقتی یه ال سی دی و یک رله و یک میکرو رو به 7812 قابلمه ای وصل میکردن رگولاتور خیلی خیلی داغ میشد که دلیلو نفهمیدم و هر بهانه ای هم که می آوردم تو مخیله ام نمیگنجید!!!!!در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
من در یک پروژه از بوق ماشین استفاده کرده بودم نه در خود ماشین به همین خاطر دستم خیلی باز تر بود از کارهایی که کردم علاوه بر موارد مدار چاپی :
تا حد ممکن بوق ماشین رو از مدارم فاصله دادم و برای بوق از یک منبع تغذیه مجزا و اپتوکوپلر استفاده کردم البته نویز کاملا صفر نشد ولی کمتر شده و کمتر از 5 درصد مواقع مشکل ایجاد می کنه lcd رو هم کلا بیخیال شدم و از سون سگمت استفاده کردم البته در مدل ال سی دی دار هم پایه تغذیه اون رو کنترل می کردم و مستقیم به 5 ولت نمی دادم تا در صورت وجود مشکل بتونم خودم اون رو ریست کنم با یک ترانزیستور کنترلش می کردم .
جریان مصرفی بوق در لحظه بوق زدن زیاده و البته گاهی مشکل ساز میشد .
اگر دو سر بوق خازن بذارید صدای اون رو کمی تغییر داده اید ولی در نویز اثر دارد ولی مقدار خازن یادم نیست باید تست کنید خازن خیلی بزرگ اصلا کلا بوق رو خفه می کنه
دیدگاه
-
سلام به همه.
1_اگه بک لایت lcdرو هم از رگلاتور گرفتی بازش کن و توسط یه رگلاتور دیگه به باطری وصلش کن.(یه رگلاتور واسه مگا و lcd-رگلاتور دوم هم واسه بک لایت lcd)
2_یه خازن پلی استر 104 به پایه های 1و2 lcd وصل کن یه دونه هم به + و - مگا
3_در ورودی رگلاتور یه خازن الکترولیتی 1000uf قرار بده.همین کار رو هم در خروج 5 ولت هم انجام بده مثلا یه خازن 2200uf بزار.
اینا رو انجام بده درست میشه اگه نشد میگم چیکار کنی.
اضافه شده در تاریخ :
دوستان عزیز وقتی میگین نویز مشخص کنید نویز یعنی چی.
-مغناطیسی یا الکتریکی.
بوق ماشین داخلشون یه کلید وجود داره که ولتاژ رو با سرعت حدود 10 الی 20 بار در ثانیه قطع و وصل میکنه وباعث ایجاد نویز الکتر مغناطیسی میشه.ایا منظور این نویزه؟؟
زمانی که کلید باز میشه به دلیل سلفی بودن بوق یه های ولتاژ هم به مدار هم تزریق میشه.و باعث ایجاد نویز الکتریکی میشه.ایا منظور این نویزه؟؟؟
نویز الکترو مغناطیسی در چنین مواردی مشکلی ایجاد نمی کنه (اگه از فرستنده ها استفاده کنید بحث دیگه ای داره).
وجود های ولتاژ رو در مدار هم با خازن میشه حلش کرد هم با دیودهای فست.
زمانی که برف پاک کن رو کار میندازین چون در داخل موتور برف پاک کن تیغه کلکتور و زغال وجود دارد،وقتی که موتور میچرخه زغال که از یه تیغه جدا میشه و به تیغه دیکه وصل میشه هم نویز الکترو مغناطیسی تولید میشه هم نویز الکتریکی(های ولتاژ).
اگه به ماشین استارت بزنی باز هم هر دو نویز اتفاق میفته و اگه باطری ماشین کیفیت خوبی نداشته باشه به دلیل جریان زیاد استارت افت ولتاژ ی که حاصل میشود نیز مشکل ایجاد می کند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط داریوش عباسیمن در یک پروژه از بوق ماشین استفاده کرده بودم نه در خود ماشین به همین خاطر دستم خیلی باز تر بود از کارهایی که کردم علاوه بر موارد مدار چاپی :
تا حد ممکن بوق ماشین رو از مدارم فاصله دادم و برای بوق از یک منبع تغذیه مجزا و اپتوکوپلر استفاده کردم البته نویز کاملا صفر نشد ولی کمتر شده و کمتر از 5 درصد مواقع مشکل ایجاد می کنه lcd رو هم کلا بیخیال شدم و از سون سگمت استفاده کردم البته در مدل ال سی دی دار هم پایه تغذیه اون رو کنترل می کردم و مستقیم به 5 ولت نمی دادم تا در صورت وجود مشکل بتونم خودم اون رو ریست کنم با یک ترانزیستور کنترلش می کردم .
جریان مصرفی بوق در لحظه بوق زدن زیاده و البته گاهی مشکل ساز میشد .
اگر دو سر بوق خازن بذارید صدای اون رو کمی تغییر داده اید ولی در نویز اثر دارد ولی مقدار خازن یادم نیست باید تست کنید خازن خیلی بزرگ اصلا کلا بوق رو خفه می کنه
دیدگاه
-
دوستان من از این پروژه ها که توش نویز زیاده و کارا مختل میکنه زیاد زیاد ساختم. کارایی که آقای حبیب زاده گفتند خیلی جواب میده. یکی از کارایی که خیلی کارتونا راحت تر میکنه ایزوله کردن تغذیه نسبت به باتری ماشینه . من خودم معمولا از یک تغذیه سوئیچینگ ایزوله استفاده میکنم که خیلی هم خوب بهم جواب میده. ترانس هم میتونید بذارید اما من خودم تا حالا ترانس تنها را تست نکردم :job:چیزی را بگو که بتوانی بنویسی
چیزی را بنویس که بتوانی امضا کنی
چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی (ناپلئون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط lordsorooshدوستان من از این پروژه ها که توش نویز زیاده و کارا مختل میکنه زیاد زیاد ساختم. کارایی که آقای حبیب زاده گفتند خیلی جواب میده. یکی از کارایی که خیلی کارتونا راحت تر میکنه ایزوله کردن تغذیه نسبت به باتری ماشینه . من خودم معمولا از یک تغذیه سوئیچینگ ایزوله استفاده میکنم که خیلی هم خوب بهم جواب میده. ترانس هم میتونید بذارید اما من خودم تا حالا ترانس تنها را تست نکردم :job:
دیدگاه
دیدگاه