اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دانلود کتاب آموزشی Atmel Studio 6 (تقدیم به مرحوم رضا آقازاده)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دانلود کتاب آموزشی Atmel Studio 6 (تقدیم به مرحوم رضا آقازاده)

آقا چطور میشه خاصیت outlining همون که برنامه رو جم میکنه واسه همه جا گذاشت که {} داره مسه کدویژن؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozbeh_ak2007
      آقا چطور میشه خاصیت outlining همون که برنامه رو جم میکنه واسه همه جا گذاشت که {} داره مسه کدویژن؟؟؟؟؟؟؟
      من دقیقا متوجه منظورتون نمیشم. بیشتر توضیح بدین. چون من تو نت که گشتم چیزی پیدا نکردم.

دیدگاه

1-در مورد نرم افزار اتمل استادیو 6 کسی یه اموزش کامل داره (اموزش خود نرم افزار ) ؟

2- چطور میشه با help اتمل استادیو کار کرد؟

3- میخوام بفهمم کل نرم افزار چطوریه و امکاناتش چیه چطوری بفهمم ؟
        الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alielec
          1-در مورد نرم افزار اتمل استادیو 6 کسی یه اموزش کامل داره (اموزش خود نرم افزار ) ؟

2- چطور میشه با help اتمل استادیو کار کرد؟

3- میخوام بفهمم کل نرم افزار چطوریه و امکاناتش چیه چطوری بفهمم ؟
          فقط کافیه Crtl+F1

و

Get Started - AVR Microcontrollers

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozbeh_ak2007
            توی اتمل 6 من تونستم با یک روش برنامه نویسی این کار رو بکنم
            #if 1
            #endif
            حالا بین این دستور هر چی میخوایی میزاری و بعد اون قسمت رو جمع میکنی
            الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

اینم فیلم های اموزشی خود شرکت اتمل

:applause: :wow: :mrgreen:

http://www.atmel.com/microsite/atmel...o6/videos.aspx
              الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سلام
                کسی با امکانات جانبی atmel 6 کار کرده؟
                مثل کار با SPIآ‌ و UART برای ارتباط سریال

دیدگاه

میشه یکی یه pdf فارسی واسه اتمل استودیو بذاره که توش در مورد عیب یابی و برطرف کردن مشکلات برنامه های نوشته شده با کدویژن هم توضیح داده باشه؟ میشه؟ :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza9898
                    میشه یکی یه pdf فارسی واسه اتمل استودیو بذاره که توش در مورد عیب یابی و برطرف کردن مشکلات برنامه های نوشته شده با کدویژن هم توضیح داده باشه؟ میشه؟ :redface:
                    به تاپیک در امضای من با عنوان " کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio " مراجعه کنید. در پست اول توضیح داده شده
                    راه اندازی ماژول nrf24l01p برای codevision (ارتباط بیسیم بین دو میکرو) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78587.0
                    کوچ کردن از کدویژن به http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81025.0 : AtmelStudio
                    نحوه نوشتن اصولی یک لایبرری و درایور نرم افزاری( بصورت ساده) : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81071
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82130.0 سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن
                    انشالله به زودی تاپیک ها به روز رسانی خواهد شد،

دیدگاه

سلام دوستان
                      در مورد کدویژن که برخی از دوستان میگن باگ خیلی داره
                      والا من که با بیشتر امکاناتش کار کردم مشکلی نداشتم
                      فقط یه باگ خیلی خفن تو قسمت GLCD که واسه T6963 داره
                      من تا الان واسه یه پروژه حدود 4000 خط نوشتم و به مشکلی هم بر نخوردم
                      نمیدونم . . . شاید دارم اشتباه میگم . . .
                      ولی شاید واسه کرک نا مرغوبتون بوده
                      اگه کرکتون خوب باشه مشکلی پیش نمیاد . . .
                      الان حدود 3 ساله که دارم با کدویژن کار میکنم که الان واسه یه کد مسخره ای مجبور شدم به Atmel Studio کوچ کنم . :redface:
                      البته چه بهتر که کدویژن رو ترک کنیم البته نه کامل . . . چون قسمت کدویزاردش خیلی کار رو راحت میکنه .
                      ممنون از اون دسته از دوستان که قراره فایل فارسی هم بگذارند . :applause:
                      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
                        اگه در رابطه با ترجمه تصمیمتون جدی بود من حاضرم بعد از اتمامش با توجه به دوستانی که دارم برم سراغ کارهای مجوز وچاپش به نام هممون کتابشو چاپ کنم....

دیدگاه

من دنبال یه برد اموزشی SAM3 میگردم کسی سراغ نداره ؟؟؟؟
                          الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

بابا انگلیسیش خیلی ساده و رون هست و خیلی راحت میشه فهمید تو رو خدا یه کتاب انگلیسی دیگه بزاره :read:
                            الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

آموزشات خیلی ساده و پیش پا افتاده بودند
                              آموزش رو یه خورده حرفه ای تر کنید !!!

ممنون از دوستان
                              [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                              معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                              معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
                                لطفا یه توضیح مختصری در مورد استفاده از پروتکل SPI در studio6 بدین. اینکه چطور راه اندازی میشه. اگه مثال بزنین که خیلی عالی میشه
                                خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X