اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پورت پارالل مجازی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پورت پارالل مجازی

نوشته اصلی توسط sina_80
    میشه بیشتر توضیح بدین منظورتون از راه افتادن این مدار چیه؟
    یعنی تونستین باهاش پروگرام کنید؟ یا تونستین با این مبدل با cnc کار کنید؟
    خیلی ممنون
    والا من سر ft245 خیلی اذیت شدم اما هر کاری کردم کامپوتر نمیشناختش . الان این نقشه رو (به طور ناقص) بستم دیدم به راحتی
    به عنوان پورت پارالل شناخته شد کلی حال کردم اما هنوز ازش خروجی نگرفتم ایشالا فردا بوردش حاضرشه ببینیم چه میکنه
    اگه واسه پروگرام کردن میخای فک کنم این چون سرعتش پایینه اذیتت کنه . من یه پروگرامر usb خریدم خیلی وقته مثل ساعت کار میکنه قیمتشم اون موقه که گرفتم
    14 هزار تومان بود اما چنتا مدار توی کتابای avr دارم . اگه به کارت میاد بزارم
    راسیتش خودمم خیلی پایه ام یه پروگرامر usb بزنم :agree:

دیدگاه

ممنون که وقت گذاشتی.
      من خودم هم چند تا نقشه پروگرامر USB دارم، خیلی ممنون.
      دوبار هم USBasp رو ساختم کامپیوتر نشناخت.
      گفتم اگه این جواب بده همینو بسازم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
        از بابت لینکهایی که گذاشتین واقعن ممنونم.
        من یه پروگرمر stk200/300 دارم. یعنی با این تبدیل میتونم از طریق پورت USB میکرو رو پروگرام کنم؟
        بله جواب میده . stk200/300 کار کرد باهاش . پروگرامر fpga کار کرد . با لب ویو باهاش کار کردم . دقیقا همون پورت lpt خودمونه.
        فقط اگه بشه یا کاری کرد سرعتش بالاتر بره خوبه . مثلا توی برنامه دست کاری کرد و کیریستالشو برد بالا .

دیدگاه

خب خدارو شکر pcb هم جواب داد و منظور از جواب دادن اینکه : کامپیوتر این برد رو به عنوان به پورت پارالل درست حسابی میشناسه
          اما هنوز ازش خروجی نگرفتم
          و اینکه مدل شماتیک و فیوزبیت های توی سایت مرجع یکم فرق داشت من از اونا استفاده کردم
          با تشکر فراوون از آقای jonbakhsh
          :job: :biggrin:
          فایل های خودمم هست کسی خواست در خدمتیم :bye
          http://fardinfroghi.persiangig.com/image/Untitled.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fardin007
            خب خدارو شکر pcb هم جواب داد و منظور از جواب دادن اینکه : کامپیوتر این برد رو به عنوان به پورت پارالل درست حسابی میشناسه
            اما هنوز ازش خروجی نگرفتم
            و اینکه مدل شماتیک و فیوزبیت های توی سایت مرجع یکم فرق داشت من از اونا استفاده کردم
            با تشکر فراوون از آقای jonbakhsh
            :job: :biggrin:
            فایل های خودمم هست کسی خواست در خدمتیم :bye
            http://fardinfroghi.persiangig.com/image/Untitled.jpg

سلام
            ببخشید میشه لینک کامل تمام فابلهای لازم که ازش جواب گرفتید را قرار دهید. می خیلی لازم دارم.
            دیدگاه

نوشته اصلی توسط jonbakhsh
              بله جواب میده . stk200/300 کار کرد باهاش . پروگرامر fpga کار کرد . با لب ویو باهاش کار کردم . دقیقا همون پورت lpt خودمونه.
              فقط اگه بشه یا کاری کرد سرعتش بالاتر بره خوبه . مثلا توی برنامه دست کاری کرد و کیریستالشو برد بالا .
              سلام
              میشه لطفا نحوه راه اندازی برای پروگرام کردن fpga رو توضیح بدین . من هم این مدار رو ساختم به عنوان یه LPT شناخته میشه با VB.net هم میتونم پایه هاش رو صفر و یک بکنم . تو ISE هم به عنوان LPT3 هست ولی نمی تونه پروگرام بکنه

دیدگاه

دوستان اگه کسی بتونه یه مدار مبدل usb به پارالل (پورت پارالل مجازی) بسازه که از اون بشه تو پروگرام میکروها با سرعت خوب استفاده کرد، من با قیمت خیلی خوبی خریدارم. همکاران انجمن و متخصصین یه همتی بکنند. خواهان زیاد داره. :job:

دیدگاه

سلام
                  تشکر از مداری که قرار دادین . اگه بشه واقعا مدیون شما عزیزان هستم . چند تا پروگرامر و کابل plc موندن دستم . اگه امکان داره لیست قطعات رو هم بفرمایید خوب میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X