اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال: میکروم زمان بندیش قاطی میشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال: میکروم زمان بندیش قاطی میشه

سلام دوستان .
    یه برنامه نوشتم که حدودا 70% حافظه فلش mega8تم رو اشغال کرده حالا که تغذیه رو وصل می کنم بعضی وقتها بالا نمی یاد و lcdفقط ردیف بالایش روشن میشه نمی دونم مشکل از کجاست اگه بالاهم میاد زمان بندیش خیلی سریع میشه اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
    تغذیه مدارم 10ولت acروش هست ولی اگه جای دو سر پراپ ولتمتر رو عوض می کنم ولتاژ 0 رو نشون میده تو رو خدا کمک کنید دارم دیونه می شم

پاسخ : سوال: میکروم زمان بندیش قاطی میشه

نوشته اصلی توسط xrega
    سلام دوستان .
    یه برنامه نوشتم که حدودا 70% حافظه فلش mega8تم رو اشغال کرده حالا که تغذیه رو وصل می کنم بعضی وقتها بالا نمی یاد و lcdفقط ردیف بالایش روشن میشه نمی دونم مشکل از کجاست اگه بالاهم میاد زمان بندیش خیلی سریع میشه اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
    تغذیه مدارم 10ولت acروش هست ولی اگه جای دو سر پراپ ولتمتر رو عوض می کنم ولتاژ 0 رو نشون میده تو رو خدا کمک کنید دارم دیونه می شم
    سلام
    اگه ناراحت نمیشید می خوام بپرسم چقد به کار با میکرو وارد هستین؟
    مثلا فیوز بیت ها رو درست تنظیم کردین؟
    مثلا من احساس میکنم شما برنامه رو توی کامپایلر با سرعت کم تولید کرده باشید و بعد با سرعت بالا پروگرم کرده باشید.

اضافه شده در تاریخ :
    یه سوال دیگه هم دارم.
    چطور 10 ولت بهش وصل کردی؟
    مگه ماکس حدودا 5 نیست؟

دیدگاه

خیلی تو فیوز بیت هاش وارد نیستم چطور برنامه رو کند تولید کردم بعدن سریع پروگرام کردم میشه کمکم کنید؟
      اون 10 ولتac رو مدار هست هر کاری کردم حذف نشده البته مدار تغذیه ترانس و پل و خازن و 7805 گذاشتم که ولتاژdcروی مدار 5.4ولت است

دیدگاه

از چه برنامه ای(کامپایلری) استفاده میکین؟(کد ویژن، ای وی ار استدیو و ...)
        از چه برنامه ای واسه ریختن برنامه ای که نوشتی واسه مایکروکنترلرت استفاده میکنی؟

دیدگاه

از بیسکام واسه نوشتن و کامپایل کردن استفاده می کنم

دیدگاه

یعنی با خودش هم انتقال میدی، درسته؟
            ببین من دقیقا نمی دونم شما سرعت مربوط به کلاک CPU رو کجا تنظیم می کنی. ولی خب قبل از تولید برنامه باید این قسمت مربوطه رو ست کنی. معمولا 1 یا 8 یا 16 مگاهرتز ست میکنن. بعد که ست کردی باید فیوز بیت هاتو ست کنی. این واسه فهموندن به مایکرو هستش تا بفهمه باید با چه سرعتی کار کنه که با این جدول باید این کارو انجام بدی:

اضافه شده در تاریخ :
            این تاپیک رو هم نگاه کن:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.0

دیدگاه

سلام آقا واقعن خیلی خیلی خیلی از شما ممنونم نمی دونم با چه زبونی از شما تشکر کنم .اقا دمت گرم. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xrega
                سلام آقا واقعن خیلی خیلی خیلی از شما ممنونم نمی دونم با چه زبونی از شما تشکر کنم .اقا دمت گرم. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                خواهش میکنم
                بهر حال هر کسی چیز بلده باید زکاتشو بده دیگه. خوشحالم که مشکلت حل شده.
                فقط یه درخواست دارم که اینو یادت باشه:
                هر کسی ازت کمک خواست بهش کمک کن. مردم گناه دارن.
                در آخر هم برات آرزوی موفقیت دارم.
                یا علی! :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X