اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل مدار انالوگ به دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل مدار انالوگ به دیجیتال

با سلام یک مدار انالوگ رو می خوام به دیجیتال تبدیل کنم اما هیچ چیزی از مباحث دیجیتال و برنامه نویسی نمی دونم :redface: وارد شدن به این موضوع از صفر هم به نظر خیلی زمان بر و شاید هم در اخر نشدنی باشه ( چون تجربه دیجیتال رو هم ندارم ) ، لطفا" راهنمایی کنید چکار میشه کرد و چطوری میشه کمک گرفت و از کی ؟ متشکر :smile:

پاسخ : تبدیل مدار انالوگ به دیجیتال

خیلی کلی گفتین.قصد دارید چیکار کنید؟
    "لحظه پیروزی از آن جهت برایم شیرین است که ملت کشورم را در آرامش و شادی ببینم"
    نادر شاه

دیدگاه

اگه ی مقدار دقیقتر و جزئی تر سوالتو مطرح کنی شاید بهتر بشه کمکت کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali.dodange
        اگه ی مقدار دقیقتر و جزئی تر سوالتو مطرح کنی شاید بهتر بشه کمکت کرد
        یک مدار انالوگ رو طراحی و اجرا کردم و حالا میخوام هم یک مقداری کاملترش کنم و هم اصولی تر و کم حجم تر، برای کاملتر کردن طبیعتا" حجمش بزرگتر خواهد شد و ... بنابراین بایستی دیجیتال بشه و با یک بررسی که در مباحث دیجیتال کردم با توجه به اینکه هیچ اطلاع و تجربه ای ندارم به نظر کار طولانی و سختی باشد ؟ :question:در عین حال منتظر نظرات دوستانی هستم که به هر ترتیب میتوانند راهنمایی یا کمک کنند . با تشکر :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SALMONFALCON
          یک مدار انالوگ رو طراحی و اجرا کردم و حالا میخوام هم یک مقداری کاملترش کنم و هم اصولی تر و کم حجم تر، برای کاملتر کردن طبیعتا" حجمش بزرگتر خواهد شد و ... بنابراین بایستی دیجیتال بشه و با یک بررسی که در مباحث دیجیتال کردم با توجه به اینکه هیچ اطلاع و تجربه ای ندارم به نظر کار طولانی و سختی باشد ؟ :question:در عین حال منتظر نظرات دوستانی هستم که به هر ترتیب میتوانند راهنمایی یا کمک کنند . با تشکر :smile:

من که منظور شما رو نفهمیدم (اگر کسی فهمیده زیر نویس کنه )
          اولندش چه مداری طراحی کردید ... چی ورودی میگیره و چی خروجی میده ... کلا چیکار میکنه

ولی به صورت کلی میتونید دستگاه آنالوگ خودت رو به یک A/D وصل کنی و اون وقت تمامی مقادیرت دیجیتال میشه
          ولی بهتر بود درمورد دستگاهی که میخوای بسازی توضیح کامل بدی
          نه اونجوری که بالا نوشتی oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X