اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

(RS-485 (2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : (RS-485 (2

یعنی واقعا سوال سختی بود؟

کسی راه حلی پیشنهاد نمیده؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
      یعنی واقعا سوال سختی بود؟

کسی راه حلی پیشنهاد نمیده؟؟؟
      از آخرین سوال شما فقط 5 ساعت گذشته !!! :icon_razz:

اگه اشتباه گفتم لطفا دوستان اصلاح کنند .

تا اونجایی که من میدونم آدرس بصورت 9 بیتی ارسال میشه و بقیه دیتا بصورت 8 بیتی .
      پس دیگه نباید در شناسایی کد و آدرس اشتباهی پیش بیاد

دیدگاه

اگه عجله کردم ببخشید اما کارم زیاده و فرصت خوندن کتاب و غیره رو از دست دادم

چجوری در کدویژن از حالت mpcm استفاده میشه
        (تو تنظیماتش به چشمم نخورده)

ساده تر بگم

چطور یه بسته با 9 بیت داده ارسال میآ‌شود
        آخه تا اونجا که یادمه بسته های داده در ارتباط USART فقط 7 یا 8 بیت هستند

اگه ممکنه راجع به این حالت mpcm توضیحی بدید؟؟؟

دیدگاه

بزارید سوالم رو جور دیگه ای بیان کنم

وقتی که بیت MPCM رو در رجیستر UCSRA یک میکنیم تعداد بیت های ارسالی به عنوان Data در یک فریم 9 بیت میشود یا این بیت به عنوان یک علامت است.
          یعنی اگر یک شود فریم ما دارای 9 بیت دیتا است که همواره بیت نهم یک است و اگر صفر شود فریم ما 8 بیتی میشود(data)

درسته؟؟؟

یا معادل آن است که برای شروع ارتباط ، Master و همه Slave ها در آرایش 9 بیت داده قرار دارند و از این آرایش فقط برای ارسال آدرس Slave مورد نظر استفاده میشود و پس از آنکه Slave آدرس را دریافت کرد ، تنها همان Slave و Master در آرایش 8 بیت داده قرار میگیرند(صفر شدن MPCM) و باقی Master ها که آدرس خود را دریافت نکرده اند همواره در آرایش 9 بیت داده هستند؟؟؟

اگه ممکنه کمی موشکافانه توضیح دهید

دیدگاه

درسته

من هم همینقدر می دونم

دیدگاه

من تو یه پروژه میخواستم برای پیاده سازی RS422 از MAX488 استفاده کنم
              میخواستم بدونم این Rt هایی که توی مسیر هست جیه؟؟؟

آیا نیازشون ضروریه؟؟؟

کارشون چیه؟؟؟

مقدارشون چقدره؟؟؟

چطور محاسبه میشه و آیا به طول مسیر بستگی داره؟؟؟

دیدگاه

من تو یه پروژه میخواستم برای پیاده سازی RS422 از MAX488 استفاده کنم
                میخواستم بدونم این Rt هایی که توی مسیر هست جیه؟؟؟

آیا نیازشون ضروریه؟؟؟

کارشون چیه؟؟؟

مقدارشون چقدره؟؟؟

چطور محاسبه میشه و آیا به طول مسیر بستگی داره؟؟؟
                به اون مقاومتها مقاومت Termination گفته میشه که در انتهای شبکه بسته میشه و وظیفش ایجاد یک جریان داخل باسه و تا اونجا که من میدونم مقدارشون 120 اهمیه و ربطی به طول باس نداره و فرمولی هم واسه محاسبه نداره و وجودشون تو شبکه های تفاضلی وجودشون ضروریه.

دیدگاه

آیا این جریان توی باس دائمی هست یا فقط لحظه ارسال و دریافته؟؟؟

آیا باید نزدیک بخش گیرنده نصب بشه(نزدیک پایه های 7و8) یا نه؟؟؟

اگه این جریان تو باس ایجاد نشه چی میشه؟؟؟

من مدار چاپی زدم و فراموش کردم این مقاومت رو بزارم
                  تو مسافت های یکی دو متر هیچ مشکلی نداره و جواب میده
                  برای بیشتر از اون هم امتحان نکردم

اگه ضروریه باید به کلکی یه SMD تو کابل cat5 قبل کانکتور جا بدم

دیدگاه

آیا این جریان توی باس دائمی هست یا فقط لحظه ارسال و دریافته؟؟؟

آیا باید نزدیک بخش گیرنده نصب بشه(نزدیک پایه های 7و8) یا نه؟؟؟

اگه این جریان تو باس ایجاد نشه چی میشه؟؟؟

من مدار چاپی زدم و فراموش کردم این مقاومت رو بزارم
                    تو مسافت های یکی دو متر هیچ مشکلی نداره و جواب میده
                    برای بیشتر از اون هم امتحان نکردم

اگه ضروریه باید به کلکی یه SMD تو کابل cat5 قبل کانکتور جا بدم
                    این جریان تو مد Full duplex به طور مداوم هست ولی تو مد Half Duplex فقط در زمان ارسال وجود داره یعنی زمانی که پایه فعال ساز ارسال رو فعال می کنید این جریان تو خط به وجود میاد و اما زمانی که هیچ ارسالی رو خط نباشه این مقاومت ورودی تفاضلی گیرنده ها رو به هم وصل میکنه و باعث جلوگیری از به وجود آمدن خطای احتمالی هم میشه. عرض کردم این مقاومت باید در انتهای باس باشه شما اگه 100 دریافت کننده هم داشته باشید تو انتهای باس باید این مقاومتو بزارید. البته اگه شما هم ارسال و هم دریافت دارین باید هم در ابتدا و هم در انتها این مقاومتو قرار بدین .
                    شکل سمت راست حالتیه که مقاومت رو گذاشته باشین با مقدار 120 اهم

البته یه بار یه جایی خوندم که نوشته بود اگه سیستمتون بدون این مقاومت کار میکنه نمی خواد بذارین.
                    ولی همیشه همه جا گفته که اگه این مقاومت نباشه یه اثری به نام reflections ایجاد میکنه که باعث از بین رفتن دیتا میشه و البته همیشه که مقدارش 120 اهمیه ولی تو بعضی موارد بسته به مقدار امپدانس باس تغییر میکنه که به نوع کابل بستگی داره. ولی من تا حالا باهاش برخورد نداشتم اون زمانی که واسه شبکه از 485 استفاده میکردم همیشه از 120 اهم استفاده کردم و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم.

دیدگاه

سلام،

وظیفه ی Rt ایجاد جریان در باس نیست بلکه جذب انرژی در انتهای آزاد باسه (Terminate کردن خط) و مقدارش باید برابر با امپدانس مشخصه ی خط باشه. علت اینکه معمولاً 120 اهم استفاده میشه اینه که امپدانس مشخصه ی کابل CAT5 که از نوع AWG24 است برابر 120 اهم میباشد.
                      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

این امپدانس مشخصه برای ما نامشخصه(یعنی چی؟؟؟)

آیا برای مثلا طول یک متر هم 120 اهمه برای 1000 متر هم 120 اهمه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                          سلام،

وظیفه ی Rt ایجاد جریان در باس نیست بلکه جذب انرژی در انتهای آزاد باسه (Terminate کردن خط) و مقدارش باید برابر با امپدانس مشخصه ی خط باشه. علت اینکه معمولاً 120 اهم استفاده میشه اینه که امپدانس مشخصه ی کابل CAT5 که از نوع AWG24 است برابر 120 اهم میباشد.
                          خیلی ممنون از توضیحتون آقای سپاسیار
                          میشه در مورد انرژی !!! تو باس یه کم بیشتر توضیح بدین.

بله امپدانس شما تو Twisted Pair با AWG24 برابر با 120 اهمه.
                          تو پست دوم بیشتر توضیح دادم که در صورتی که این مقاومت 120 اهمی گذاشته نشه یه جور پسخورد به وجود میاد که همین پس خورد ناشی از مچ نبودن امپدانس باس با مقاومت Terminate که اثر این پسخورد هم تو شکل سمت چپ مشاهده میکنید.

در حقیقت این پسخورد از معادله روبرو تبعیت می کنه (Rt-Zo)/(Zo+Rt)

دیدگاه

این امپدانس مشخصه برای ما نامشخصه(یعنی چی؟؟؟)

آیا برای مثلا طول یک متر هم 120 اهمه برای 1000 متر هم 120 اهمه؟؟؟
                            :biggrin: امپدانس مشخصه : Characteristic Impedence

بله امپدانس مشخصه ارتباطی به طول سیم نداره و فقط تابعی از جنس سیم و مشخصه های فیزیکی اونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnamavr-

خیلی ممنون از توضیحتون آقای سپاسیار
                              میشه در مورد انرژی !!! تو باس یه کم بیشتر توضیح بدین.
                              سلام، خواهش میکنم.
                              این موضوع مربوط میشه به موضوع خطوط انتقال. وقتی در یک خط، ضریب انعکاس صفر نباشه، Reflection خواهیم داشت و این به معنای اینه که تمام انرژی توسط بار جذب نشده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                                این موضوع مربوط میشه به موضوع خطوط انتقال. وقتی در یک خط، ضریب انعکاس صفر نباشه، Reflection خواهیم داشت و این به معنای اینه که تمام انرژی توسط بار جذب نشده.
                                مشابه همین مسئله تو خطوط تلفن وجود نداره که باعث برگشت صدای خودمون میشه؟؟؟

اینو من یه جایی شنیده بودم. فکر کنم تو درس شبکه ها بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X