اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طول عمر یک میکرو؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طول عمر یک میکرو؟

سلام دوستان
    یه سوال دارم که امیدوارم کسایی که مدت زمان زیادی هست با میکرو کار می کنند جواب بدن:
    اگه یک میکرو AVR در یک مدار با طراحی استاندارد به کار گرفته بشه(یعنی مشکل منبع تغذیه و ... نداشته باشه) و به صورت 24 ساعته در حال کار باشه، حداقل زمانی که میشه به عملکرد صحیح اون مطمئن بود چه مدته؟ شش ماه؟ یکسال؟ ده سال؟ (اگه از تجربه خودتون مدت رو بگید که خیلی عالیه :nice
    مثلا در مورد PLC ها این مدت حداقل 5 سال هستش در مورد میکرو چقدره؟

پاسخ : طول عمر یک میکرو؟

من 4 سال پیش یه دزدگیر درست کردم با mega8 هنوز که مثل مرد داره کار میکنه هیچ مشکلی نداره :redface:

دیدگاه

مدار های خود من خودم تا 7 سال 24 ساعته داره کار میکنه
      فعلا هم که چیزی نشده
      بعید میدونم چیزی بشه
      البته گرد گیری هم باید بشه - چون گرد و خاک هم معلوم نیست زیادش چه اثری داشته باشه
      نهایتا از لحاظ تئوری عمر ترانزیستور نامحدود هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akamseda
        مثلا در مورد PLC ها این مدت حداقل 5 سال هستش در مورد میکرو چقدره؟
        plc های شرکت فولاد سالهاست داره کار میکنه ! 5 سال عمر کتابیش هست....

ولی در مورد میکرو ...

به شرایط طراحی مدار و جایی که داره کار میکنه بستگی داره!

مثلا یک تابلو روان داشتم ، دقیقا کنار خیابان بود... بعد از حدود 1 سال کارکردن SPI میکرو بدون هیچ دلیلی سوخته بود!

ولی بعضی از مداراتم که بار محاصباتی و جریان کشی زیادی از میکرو نمیکنند مدتهاس در حال کارکردنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
          مدار های خود من خودم تا 7 سال 24 ساعته داره کار میکنه
          فعلا هم که چیزی نشده
          بعید میدونم چیزی بشه
          البته گرد گیری هم باید بشه - چون گرد و خاک هم معلوم نیست زیادش چه اثری داشته باشه
          نهایتا از لحاظ تئوری عمر ترانزیستور نامحدود هست
          ممنون از شما
          از چه میکرویی استفاده کردید؟
          و چه کاری انجام میده؟ (محاسباتی، ارتباطی، جریان کشی؟)

دیدگاه

سلام
            میدونم پست زیر خاک هست
            اما سوال واسم پیش اومده بود که طول عمر میکرو با فرکانس کاریش ارتباط داره و یا خیر؟ مثلا یه میکرو که با کریستال 8 مگ کار میکنه و کلاک خودش 16 مگ هست
            با یکی دیگه که کلاکش 72 مگ یا چند گیگ هست طول عمر متفاوتی دارن؟
            شخصی بهم گفته بود فرکانس با طول عمر رابطه معکوس داره که خیلی واسم عجیب بود
            مثلا ecu ماشین های انژکتوری چه فرکانس کاری دارن که الان میبینیم بعضی از خودرو ها 20 ساله که داره ecu مثل ساعت کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Geco نمایش پست ها
              سلام
              میدونم پست زیر خاک هست
              اما سوال واسم پیش اومده بود که طول عمر میکرو با فرکانس کاریش ارتباط داره و یا خیر؟ مثلا یه میکرو که با کریستال 8 مگ کار میکنه و کلاک خودش 16 مگ هست
              مثلا ecu ماشین های انژکتوری چه فرکانس کاری دارن که الان میبینیم بعضی از خودرو ها 20 ساله که داره ecu مثل ساعت کار میکنه
              با سلام و احترام. معمولا در دیتاشیت میکروکنترلرها آیتمی تحت عنوان طول عمر وجود ندارد ولی اعدادی تحت عنوان تعداد گارانتی شده برای تعداد دفعات "فلش/پاک کردن" بخشهای program memory و eeprom میبینید که آنها هم اعداد بزرگی هستند.
              موفق باشید.

دیدگاه

خوندن مشکلی ایجاد نمی کنه
                پاک کردن و نوشتن معمولا مشکل ساز میشه و اون عدد اونقدر بزرگه که بشینی پشت سر همب زنی چندین سال طول می کشه
                معمولا حرارت قبل از هر چیزی باعث خرابی قطعه میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Geco نمایش پست ها
                  سلام
                  میدونم پست زیر خاک هست
                  سوال خوبی پرسیدید
                  چون در زمینه تولید که خودم دارم فعالیت میکنم بارها مشتری و همکار ازم پرسیده که این دستگاه شما چند سال میتونه کار بده و عمرش چقدره
                  بازم اگه دوستان دیگه اطلاعی دارن ذکر کنند

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farshad_1372 نمایش پست ها
                    سوال خوبی پرسیدید
                    چون در زمینه تولید که خودم دارم فعالیت میکنم بارها مشتری و همکار ازم پرسیده که این دستگاه شما چند سال میتونه کار بده و عمرش چقدره
                    بازم اگه دوستان دیگه اطلاعی دارن ذکر کنند

با تشکر
                    دوستان لطفا تجربشون رو به اشتراک بزارن
                    فکر میکنید اگه مثلا یه میکروی اورجینال چین تهیه بشه حدودا چند سال به صورت 24 ساعته میتونه کار کنه ؟؟؟

دیدگاه

اگر حرارت رو بتونید حل کنید و همون 20 درجه بمونه، قبل قطعاتی مثل خازن و مقاومت خراب نمیشه !
                      مدارهایی هست الان 20 سال بیشتره دارن کار می کنند !
                      اینم در نظر بگیرید، سرعت رشد تکنولوژی خیلی بالاتر رفته و شاید تا 5 سال آینده دستگاه شما نه به خاطر کیفیت، به خاطر کارایی عوض بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X