اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با راه اندازی موتور پله با میکرو AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در رابطه با راه اندازی موتور پله با میکرو AVR

با سلام خدمت دوستان عزیزم
    من با میکرو avr یک موتور پله را بدون درایور راه اندازی کردم که موتور بدون هیچ لرزشی پله پله حرکت میکرد.
    ولی من میخوام با استفاده از درایور l298 از طریق میکرو این کار رو انجام بدهم.
    من این مدار رو بستم ولی تا حدودی از آن جواب گرفتم یعنی اینکه موتور پله پله حرکت میکنه ولی در حین چرخش دارای لرزش اندکی هم هست که البته بعد از چند روز که دوباره تست گرفتم دیگه اون حرکت پله رو هم بدرستی انجام نمیده.

من هم برای تغذیه موتور(پایه Vs یعنی پایه 4 درایور l298) و هم برای پایه Vss ولتاژ 5 ولت رو فراهم کردم(از بابت جریان دهی هم خیالم راحته چون از منبع تغذیه کامپیوتر استفاده می کنم). ولی در دیتا شیت 298 پایه Vss را با حداکثر ولتاژ 7 ولت معرفی کرده است. آیا مشکل(چرخیدن با لرزش یا چرخش نامناسب) موتور بخاطر تامین نشدن ولتاژ پایه Vss است؟

برای تامین ولتاژ 7 ولت هم از lm317 می خواهم استفاده می کنم که با استفاده از مدار مربوط به lm317 خروجی رو به طور دلخواه می تونم تنظیم کنم ولی پس از وصل کردن این ولتاژ به پایه Vss ولتاژ به عدد 2.6 افت پیدا می کنه. این مشکل به نظر شما بخاطر چیه؟
    خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
    خدایا! آنچه از اعمال نیکو تصمیم گرفتم و انجام ندادم ببخشای.
    خدایا! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم ولی با قلب آن را ترک کردم.
    خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

پاسخ : سوال در رابطه با راه اندازی موتور پله با میکرو AVR

ایها الناس
    جواب؟
    خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
    خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

دیدگاه

به احتمال زیاد سیم هاس استپر رو به درایور اشتباه دادی یا اینکه داری موتور رو اشتباه درایو میکنی

دیدگاه

نه سیم ها دقیق و کامل متصل هستند. حتی گاهی موتور با لرزش چرخش ها را متوالی انجام میده ولی یه وقتی میبینی دیگه موتور حرکت پله پله متوالی نداره.
        این در حالی است که همین موتور بدون درایور و با اتصال مستقیم درایو شد و حرکت کرد.
        البته من یه آزمایشی هم انجام دادم به این ترتیب که چهار پایه ورودی را به صورت 01 01 مقدار منطقی دادم تا ببینم درایور سوییچ میکنه یا نه ولی این اتفاق نیفتد و همه پایه های خروجی تقریبا صفر ولت را نشون می دادند و هیچ کدوم به تغذیه موتور متصل نشدند.
        من احتمال میدم مشکل از ولتاژ تغذیه آی سی یعنی ولتاژ پایه 9(Vss) باشه که من ولتاژ 5 ولت رو براش تنظیم کردم.نظر شما چیه؟

دیدگاه

وقتی موتور کار میکنه خیلی لرزش داره ؟ فاصله زمانی بین دستورات پله چقده؟

دیدگاه

سلام.
            بین هر ا¾ا¾ پله یک ثانیه تاخیر گذاشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X