اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ارتباط با avrdude

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ارتباط با avrdude

با سلام
    طی تماسی که با مدیران سایت داشتم علی رغم میل مدیران سورس برنامه ای که برای پروگرامر های ای وی ار این شرکت نوشته شده موجود نیست که در اختیارمون قرار بدن
    از دوستان خواهش میکنم هر کس اطلاعاتی در زمینه ارتباط avr dude و رابط usb asp با محیط های برنامه نویسی داره دریغ نکنه تا با کمک هم بتونیم یه یه برنامه اوپن سورس شبیه همین eca avr programmer تهیه کنیم تا همه بتوننن طبق نیازشون ازش استفاده کنن

پاسخ : کمک برای ارتباط با avrdude

نوشته اصلی توسط atige
    با سلام
    طی تماسی که با مدیران سایت داشتم علی رغم میل مدیران سورس برنامه ای که برای پروگرامر های ای وی ار این شرکت نوشته شده موجود نیست که در اختیارمون قرار بدن
    از دوستان خواهش میکنم هر کس اطلاعاتی در زمینه ارتباط avr dude و رابط usb asp با محیط های برنامه نویسی داره دریغ نکنه تا با کمک هم بتونیم یه یه برنامه اوپن سورس شبیه همین eca avr programmer تهیه کنیم تا همه بتوننن طبق نیازشون ازش استفاده کنن
    سلام مهندس :nerd:
    من سورس کامل یه برنامه اینجوری دارم. یه برنامه که بیشتر یه رابط گرافیکی بین avr dude و پروگرمر میشه. اگه دوست دارین در اختیارتون قرار می دم. ولی باید در قبالش یکی از شما یا بچه ها یه آموزش ساخت کتابخانه واسه C بهم بده! یا یک کتابخانه زبان C رو برام تفسیر کنه!(اگه کتابخانه LCD 2*16 باشه که عالیه من خودم دارم اگه می خواین می دم بهتون و شما یا یه نفر دیگه آموزش بهم بده)
    علم در مقابل علم!
    چی میگین؟ چطوره؟

دیدگاه

فکر کنم avrdude اپن سورسه و سورسشو میتونین از سایتس دانلود کنین
      avrdude نرم افزار پروگرمر تحت خط فرمان هستش
      البته هنوز منظورتونو درست متوجه نشدم :redface:
      گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

جناب rozeh:
        فکر کنم منظورتون همون برنامه ی چینی معروفه
        لطفا ذکر کنید این برنامه در چه محیطی نوشته شده و ایا از طریق یو اس بی به پروگرامر وصل میشه؟
        و ایا با پروگرامر های eca سازگار هست؟

ساخت کتابخونه C فقط یه مقدار برنامه نویسی پیشرفته تر میخواد!
        وگرنه کار سختی نیست فقط برنامه رو در قالب توابع مینویسید و در یک فایل C ذخیره میکنید (حتی با نوت پد هم امکان پذیره!)
        مثلا همین چند وقت پیش یه کتابخونه برای ارتباط با کیپد نوشتیم که ورودی هگز رو میگیره و به جاش اعداد و کاراکتر های معادل رو میده هیچ کار خاصی هم نکردیم فقط از کلی switch case استفاده کردیم!!

شما هر کتابخونه C که مد نظرتون هست در یک تاپیک جداگانه قرار بدید تا با هم تفسیرش کنیم(نیازی هم نیست حتما در قبالش این برنامه رو در اختیارمون بزارید,ما فقط وظیفه مون رو انجام میدیم)

و جناب توحید:
        درسته avrdude اوپن سورسه و از طریق خط فرمان دستورات مربوطه رو دریافت میکنه
        اما ما به یه رابط گرافیکی نیازداریم که بتونه از طریق خط فرمان با ای وی ار دیود در ارتباط باشه
        مسئله همین ایجاد ارتباطه که یه مقدار مسئله رو سخت میکنه
        در ضمن برای ارتباط با یو اس بی باید بتونیم از UsbAsp استفاده کنیم تا AVR Dude به پروگرامر وصل بشه!

دیدگاه

من براتون سورسش رو پلود کردم. دانلود کنید و ببینید:

http://www.uploadtak.com/images/v296...gui_src_v0.zip

اینم صفحه اصلی پروژش:

http://sourceforge.net/projects/avrdude-gui/

فکر نکنم چینی باشه!
          باید عرض کنم که بخدا من نه بد ذات هستم و نه دوست دارم کسی رو اذیت کنم. اتفاقا شما به گردن من حق هم دارید. من قبلا یادمه شما چندتا سوال من رو جواب دادید. پس مطمئن باشید که من درخواست شما رو بدون جواب نمی ذارم. جواب هم گذاشتم. ولی این حرف آقای کی نِژاد رو فراموش نمی کنم. ایشون هم مثل بنده معتقد هستن که خیلی ها میان و به فروم سر میزنن و خیلی بلد هستن ولی حرف نمی زنن. این درست نیست بقیه مصرف کننده باشن و ما...
          حتی اگه همین فروم AVR رو نگاه کنید من با این بی سوادیم سعی میکنم به همه کمک کنم. البته باید بگم اونا ضرر هم می کنن. من یه تاپیک می زنم و از همه بچه ها می خوام که کمک کنن.
          حالا برنامه خوبه!؟ فکر کنم راحت بشه فارسیش کرد و استفاده کرد.

دیدگاه

خیلی ممنونم
            من خود این برنامه رو داشتم ولی سورسش رو نع
            برنامه به زبان سی پلاس پلاس هست که خیلی خوبه (البته سواد من برای سی شارپ بیشتر بود!)

از شما خیلی ممنونم
            به هیچ وجه هم در موردتون اونطور که فکر میکنید فکر نمیکنم!!
            اتفاقا ابن کار باعث به چالش کشیده شدن دیگران میشه و باعث میشه خودشون هم پیشرفت کنن

البته کار من یه پروژه دراز مدته
            اگه یه بدبختی کار فوری داشت لطفا همچین کاری باهاش نکنید!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atige
              خیلی ممنونم
              من خود این برنامه رو داشتم ولی سورسش رو نع
              برنامه به زبان سی پلاس پلاس هست که خیلی خوبه (البته سواد من برای سی شارپ بیشتر بود!)

از شما خیلی ممنونم
              به هیچ وجه هم در موردتون اونطور که فکر میکنید فکر نمیکنم!!
              اتفاقا ابن کار باعث به چالش کشیده شدن دیگران میشه و باعث میشه خودشون هم پیشرفت کنن

البته کار من یه پروژه دراز مدته
              اگه یه بدبختی کار فوری داشت لطفا همچین کاری باهاش نکنید!!

نه، اینم آخرش حتما می دادم. فقط می خواستم یکی رو بیارم که کمکم کنه! :mrgreen:

دیدگاه

http://garr.dl.sourceforge.net/project/avrdudegui/win32_executable.zip

قبلا ساخته شده ولی اگر خواسین میتونیم خودمون بسازیم
                گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

توحید جان!
                  قصد ما ارائه یه نسخه اوپن سورسه که همه بتونن ازش استفاده کنن
                  اگه شما اطلاعاتی در این زمینه دارید لطفا ارائه بدید

دوستمون ROZEH سورسشو فرستادن
                  من که حالیم نشد تو چه محیطیه!
                  با ECLIPSE و VIRTUAL STUDIO که نمیشه بازش کرد!!

من علاقه داشتم یه نسخه ای که به سی شارپ نوشته شده رو پیدا کنم!

دیدگاه

این پروژه به جائی رسید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                      این پروژه به جائی رسید؟
                      من که تا بحال ندیدم که پروژه ای در انجمن ها داخلی به این شکل شروع بشه و نتیجه هم بده! موارد اندکی هم بوده که فرد شروع کننده موضوع انگیزه شخصی کافی برای پیگری داشته و توانسته طرح را به حد راه اندازی اولیه برساند و هیچ وقت طرح 100 درصدی نشده.
                      به عنوان مثال در مورد رابط گرافیکی برای AVRDUDE ما دو طرح موفق ایرانی داریم که یکی کار آقای خزاما بوده و دیگری SinaProg که هردوی این برنامه ها به تنهایی نوشته شده اند و اصلا شروع کار آنها در انجمن نبود.

من تعجب میکنم وقتی با وجود این همه نرم افزار مشابه سورس باز برای رابط گرافیکی AVRDUDE چرا باید دوباره همه کارها از صفر آغاز شود؟
                      چرا به سایت های معروف مراجعه نکرده و سورس های موجود را با همکاری توسعه دهنده اصلی توسعه نمیدهند؟
                      وقتی شما دوباره کاری که موجود است را از نو شروع میکنید باید دلیل محکمی داشته باشد. مثلا ایجاد تغییرات نوآورانه و کاملا بدیع و غیر تکراری که امکان آن در برنامه های موجود نیوده. و در نتیجه نیاز به زیر ساخت دیگری دارد.

به عنوان مثال من از طرح USBASP راضی بودم ولی برخی امکانات در آن موجود نبود مثل عدم پشتیبانی از زیف سوکت و عدم تامین کلاک برای پوشش تمامی حالات فیوز بیت CKSEL. البته طرح هایی با روش های کاملا ابتدایی سعی در حل موضوع داشتند که از دید من قابل قبول نبود. در نتیجه مجبور شدم که زیر ساخت طرح را عوض کنم بطوریکه که امکانات پروگرامرهای پیشرفته با حفظ خصوصیات مهم USBASP به آن اضافه شود. و نتیجه کار شد پروگرامر سانا. که حتی در نسخه پیشرفته تر آن امکان تست تمامی آی سی های دیجیتال و برخی قطعات دیگر را هم دارد.

اکنون هم بدنبال فرصت مناسبی هستم که نرم افزار مخصوص جهت پروگرامر طراحی کنم که علاوه بر سازگاری با AVRDUDE بتواند خصوصیات پروگرامر سانا را نیز به نحو بهتری پوشش دهد.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X