اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک نکته آموزشی برای تمام دوستان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک نکته آموزشی برای تمام دوستان

با سلام به تمام دوستان خوبم

چنتا بحث کوچیک هست که در زیر مطرح کردم:

1.اول اینکه یک سری از دوستان در حال حاضر با بیسکام کار میکنن و تعداد خیلی بیشتری با C (طبق نظر سنجی).پیشنهاد من اینه که ما همه به یک زبان واحد برسیم تا دیگه مشکلات دو زبان مجزا نباشه.

2.از دوستانی که تازه میخوان AVR رو شروع کنن یک توصیه میکنم اونم اینکه با C شروع کنن.

3.من خودم هم C رو پیشنهاد میکنم و از دوستان بیسکام کار هم میخوام به سمت C بیان.

حالا چرا زبان C رو پیشنهاد میکنم:

شاید دوستانی که با بسکام کار میکنن از حرف من ناراحت بشن اما این موضوع 100% به نفع خوتون از خیلی لحاظ که در زیر اشاره کردم.

1.C زبان بسیار قدرتمندی هست و AVR برای این زبان طراحی شده.

2.این زبان دارای انعطاف بسیار بالا و Compiler بسیار قوی برای برنامه های با تعداد خطوط بالا 2 3 هزار خط هست

3.قابلیت تولید کتابخانه های استاندارد رو داره و نرم افزار بسیار قدرتمند GCC هم با این زبان کار میکنه.

4.در کل میتونم به جرات بگم که خیلی خیلی قوتره!

5.و از همه مهمتر اینکه طبق اخبار IEEE وقتی هسته ARM یک هسته واحد بین تمام میکرو کنترلر ها و CPU ها بشه (که بزودی میشه)همه به یک زبان واحد میرسن و کسانی که با C کار نمی کنن بسیار ضرر میکنن.چون تازه باید از صفر C رو شروع کنن و اینطوری خیلی عقب میفتن.

پس این توصیه رو کاملا جدی بگیرید چون نسبت به زمانی که دارین صرف میکنید ضرر نکنید

دوست دار همه روباه :bye
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

پاسخ : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک نکته آموزشی برای تمام دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این بحث نواقص زیادی داره
    1- هیچ زبانی کامل نیست و هر کدوم به درد کاری میخوره پس یکی یاد گرفتن ...
    2-نیم قرنه انواع زبانها اومدن!آ‌ انواع پردازنده ها! و ... هنوزم هیچ زبانی واحد نشده!!!آ‌فکر نکنم با اومدن ARM هم این مشکل حل شه!!!!
    3- بارها گفتم توو میکرو زبان زیاد مهم نیست! چون اینها فقط خط به خط حای دستورات معادل اسمبلی میزارن و ... حالا اینکه روو بعضی کامپایلر ها کار شده و optimize بالا تر دارن دلیل نمیشه که اون زبان بهتر بوده !!!آ‌شرکت سازنده بهتر عمل کرده ...
    4-من جایی ندیدم Avr برای Cآ‌طراحی شده،لینکی چیزی دارین منم بخونم ؟چون این بحث برام جالب شد
    5-شکی نیست Cآ‌برای 2-3 هزار خط بالاتر بهتره! اما خوب کسی که بلده برنامه 2-3 هزار خطی بنویسه ...
    6-وجود gcc به لطف linux نعمت خوبی بود که برای avr هم نازل شد
    بگزریم
    به من چه!

دیدگاه

پاسخ : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک نکته آموزشی برای تمام دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باز دوباره رفتیم تو مثال های نقض که من قبلا خیلی در موردش گفتم
      اصلا همه اینا هیچ بهتر نیست به یک زبان واحد تو همین انجمن رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یا باز برای این هم یک مثال نقض وجود داره؟
      بهتر نیست وقتی یک کتابخانه مثلا در مورد LCD گرافیکی یا MMC یا ... بدست دوستان ایجاد میشه همه از اون بهره مند بشن؟ یا بهتر ما وقتمونو بزاریم سر اینکه کدوم بهتره؟100 بار نظر سنجی کنیم
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
        به من چه!
        مفهمومش فقط اینه که حال ندارم حالا هی یکی بیاد بگه c خوبه یکی دیگه بیاد بگه ... من جواب رو گفتم ..
        هیچ زبانی کامل نیست و هر کدوم به درد کاری میخوره پس یکی یاد گرفتن ...
        خوب از این به بعد زبان واحد انجمن bascom بشه !

دیدگاه

پاسخ : یک نکته آموزشی برای تمام دوستان

طبق نظر سنجی تقریبا 90% با C موافقن.نظر سنجی هم بوسیله یکی از دوستان به تازگی انجام شده

دیدگاه

4-من جایی ندیدم Avr برای C‌طراحی شده،لینکی چیزی دارین منم بخونم ؟چون این بحث برام جالب شد.
            http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/COMPILER.pdf
            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
              منم با C موافقم .
              اون زمانی که تنها کتاب AVR کتاب کاهه بود خریدمش ولی نتونستم بخونمش (رغبت نکردم . اصلا از basic خوشم نیومد) خلاصه رفتم منوال Codevision را خوندم و کم کم راه افتادم . موارد زیر را با توجه به تجربه ناقص خودم میگم :
              1- یک برنامه ساده mmc که من با c نوشته بودم و دوستم با basic با هم مقایسه کردیم و حجم برنامه من تقریبا نصف بود (حجم فایل هگز) .
              2- برای C و بخصوص gcc مثال و پروژه آماده خیلی خیلی بیشتر از basic هست .
              3- کتابخانه های c مانند avrlib بصورت کامپایل نشده هستند و میشه بصورت دلخواه تغییرشون داد که همین امر باعث میشه حجم برنامه کامپایل شده کمتر بشه و همچنین تخصصی تر بشه .
              4- دنبال کردن برنامه های طولانی و دیباگ کردن C خیلی راحتتره (اینو اوناییکه با هردو کار میکنند میگن)
              در هر حال دانستن همه زبانهای موجود در حد آشنایی بد نیست ولی بدیهیست تسلط در یکی از زبانها لازم است .
              موفق باشید .
              If everything seems under control, you're just not going fast enough
              Mario Andretti

دیدگاه

با سلام

من خودمم همچین حسی نسبت به مقایسه ی سی و بیسیک دارم

و میخوام که سی رو شروع کنم یکی از دوستان گفته بود که کتاب مهارت برنامه نویسی با زبان C خوبه

نظر شما چیه چه کتابی رو به من معرفی میکنید که اصول برنامه نویسی با سی رو یاد بگیرم و بعد از اون هم واسه میکرو شوع کنم :nerd:

اما میشه یه کار دیگه هم کرد و کسایی که سی کار می کنن همت کنن و اصول اولیه ی سی رو توی همین تاپیک آموزش بدن :redface:
                ِِDie for Life, Not Live to Die
                Freedom Fighter
                " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

The C Programming Language .....Dennis M. Ritchie
                  اقا حرف نداره من زبان اصلی شو خوندم.
                  اینم لینکش برای دانلود

Download

دیدگاه

سلام :

دوستان راستش حقیقت اینه که تا حدود زیادی حق با دوست عزیز khepelesibilo هست !
                    چون واقعاً هر زبان برنامه نویسی مزایا و معایبی داره .
                    مثلاً از نظر شخص من زبان بیسیک خیلی قابل فهم تر از زبان سی هست .
                    یعنی من با خوندن tag های بیسیک خیلی زودتر و راحتتر متوجه مطلب میشم تا خوندن یه برنامه پر از کلمات نا مفهوم توی سی !
                    البته نظرم شخصیه !
                    در اینکه زبان سی زبان حرفه ای هست هیچ شکی نیست اما این دلیل نمیشه که زبان بیسیک بی استفاده و یا ناقص باشه !

واما در مورد زبان متحد در این سایت باید بگم 100٪ مخالفم ( نظر شخصی ) !
                    چون فقط این ما نیستیم که از امکانات این سایت استفاده میکنیم ! روزانه چند صد نفر از این سایت دیدن می کنن که دنبال برنامه ها و دستورات خاصی هستند و ما با محدود کردن خود به یک زبان تعداد زیادی از بازدید کننده ها رو فیلتر می کنیم !
                    پس بهتره برنامه هامون طوری باشه که همه بتونن استفاده کنند !

حرفم رو با این تموم می کنم که اگر اتحاد در زبان کار صحیح و حرفه ایی بود مایکروسافت ویژوال استودیو رو با اینهمه زبان (ِC++ , C# ,J#, VB , ... ) ارائه نمیکرد ! و میگفت همه بیاین با سی کار کنید !

ببخشید طولانی شد .
                    همگی موفق و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پروشانی
                      سلام :

دوستان راستش حقیقت اینه که تا حدود زیادی حق با دوست عزیز khepelesibilo هست !
                      چون واقعاً هر زبان برنامه نویسی مزایا و معایبی داره .
                      مثلاً از نظر شخص من زبان بیسیک خیلی قابل فهم تر از زبان سی هست .
                      یعنی من با خوندن tag های بیسیک خیلی زودتر و راحتتر متوجه مطلب میشم تا خوندن یه برنامه پر از کلمات نا مفهوم توی سی !
                      البته نظرم شخصیه !
                      در اینکه زبان سی زبان حرفه ای هست هیچ شکی نیست اما این دلیل نمیشه که زبان بیسیک بی استفاده و یا ناقص باشه !

واما در مورد زبان متحد در این سایت باید بگم 100٪ مخالفم ( نظر شخصی ) !
                      چون فقط این ما نیستیم که از امکانات این سایت استفاده میکنیم ! روزانه چند صد نفر از این سایت دیدن می کنن که دنبال برنامه ها و دستورات خاصی هستند و ما با محدود کردن خود به یک زبان تعداد زیادی از بازدید کننده ها رو فیلتر می کنیم !
                      پس بهتره برنامه هامون طوری باشه که همه بتونن استفاده کنند !

حرفم رو با این تموم می کنم که اگر اتحاد در زبان کار صحیح و حرفه ایی بود مایکروسافت ویژوال استودیو رو با اینهمه زبان (ِC++ , C# ,J#, VB , ... ) ارائه نمیکرد ! و میگفت همه بیاین با سی کار کنید !

ببخشید طولانی شد .
                      همگی موفق و پیروز باشید
                      من با C کار میکنم و شدیدآ هم به اون علاقه دارم. :rolleyes:
                      اما با فرمایشات حامد و khepelesibilo هم شدیدآ موافقم اصلآ نباید یک طرفه به مساله نگاه کرد . همه جای خودش رو داره.

دیدگاه

سلام
                        روباه خان .... یکم عملی نیست ما نمی تونیم بگیم کسی از بیسیک سوال نپرسه یا با اون کار نکنه ....
                        ح.اه و ناخواه اکثر حرفه ای ها دارن با C کار میکنند ولی اعلام اینکه همه باید با C کارکنند واقعا امکان پذیر نیست .
                        اینکه به یک سمت واحد بریم خوب هست ولی باید با هماهنگی باشه نه با تحریم کردن بقیه!
                        انشالا یکم بیشتر روش کار کنیم ... شاید بشه زیر بخش C برای AVR باز کرد .. نمیدونم چقدر میتونه مفید باشه باید رو ش فکر کنیم.

مخصوصا اینکه در دانشگاه ها اگرم avr یاد میدن معمولا اسمبلی و یا بیسیک یاد میدن !
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

همیشه توی دنیا راه های متلفی واسه رسیدن به یه هدف وجود داره
                          این دلیل نمیشه چون یه راه بهتره همه از اون استفاده بکنند

مهمترین مسله اینکه که یه نفر که می خواد میکرو کار بکنه با کدوم زبان و کامپایلر اولین start خودشو بزنه معمولا اون شخص بعدا رغبت به اون بان رو نشون می ده حالا یکی ممکنه با بیسیک بقیه با سی

اقای KhepeleSibilo
                          یه نکته ای که توی حرفاشون بود و کسی دقت نکرد این بود که مهم نیست با چه زبانی کار بکنی مهم اینه که برنامه نویسی بکنی یعنی اگه سکی بتونه الگوریتم کارشو مشخص بکنه دیگه براش اهمیت نداره که با چی چیکار می کنه

بهتره روی این مسائل وقت نذاریم چون این مباحث خیلی زیاد توی بقیه سایت ها و انجمن ها بحث شده

دیدگاه

سلام
                            منم فکر می کنم شدنی نیست!
                            من خودم با C موافقم .... ولی اولین و بزرگترین مانع اینه که نمیشه گفت همه اعضای سایت برن C یاد بگیرن، حتی اونایی که الآن با بیسیک کار می کنن! :biggrin: مگر اینکه اعضا خودشون تصمیم بگیرن این کارو بکنن .. که بعیده! خوب هر کسی از یه زبانی خوشش میاد! این اتفاق فقط وقتی می تونه بیفته که امکان نوشتن برنامه با زبان های غیر از C از بین بره! oo:

دیدگاه

سلام به همه دوستان

اگه مطالب من رو کامل خونده باشید به این نکته اشاره کردم که کسانی که میخوان شروع کنن با C شروع کنن و دوستانی که با بیسیک کار میکنن اونها هم آروم آروم به سمت این زبان بیان.
                              موضوعی که من مطرح کردم این نبود که فقط و فقط از این به بعد با C کار بشه.این یک جرقه برای یک حرکت واحد بود.
                              به پست های این تاپیک که نگاه میکنم فقط دوستانی که با بیسیک کار میکنن گله کردن.اما بحث من از رو دلسوزی بود نه برخورد با دوستانی که با بیسیک کار میکنن.این فقط یک پیشنهاد برای اینه که همه با هم صدا بشیم.اونم نه به سرعت آروم آروم.

همیشه بسنده کردن به یک روش انسان رو از حرکت های بزرگ دور نگه میداره.

بازهم به این نکته اشاره میکنم من هدفم از ایجاد این تاپیک تولید یک حرکت واحد بود و هیچ جسارتی به زبانهای دیگه و دوستانم که با این زبانها کار میکنن نمی کنم.

اگر این تاپیک باعث ناراحتی بعضی دوستان شده من از همه عزر میخوام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X