سلام، ببینید شما باید اطلاعات پایه ای در مورد Embedded Ethernet داشته باشید و گرنه مشکل پیدا می کنید. اگر خواستید من یک کتاب در این زمینه دارم، براتون پلود کنم.
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
سلا م
اقای شاکلی کم کم داشتیم از کمک شما نا امید میشدیم
از جوابی که دادید تشکر میکنم.
در مورد کتابی که گفته بودید حتما اپلود کنید.
صمیمانه از همکاریتون تشکر میکنم.
از جمله ی رفتگان این راه دراز
باز آمده ای کو که به ما گوید راز
هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
چیزی نگذاری که نمی آیی باز
سلام
ما با استفاده از avrlib یه برنامه نوشتیم که دائما حرف 'a' رو به تابع nicsend میفرسته .
حالا میخام پورت lan رو مانیتور کنم بینم حرف 'a'رو میخونه یا نه ؟
با چه برنامه ای میتونم این کار رو بکنم؟
با هایپر ترمینال امتحان کردم ولیportnumber میخواست که من نمیدونم چی باید بدم . آیا این کار با هایپر شدنیه؟ :question:
این لینک برنامست. http://www.4shared.com/file/33212637/85f865e9/win.html
لطفا اگر در برنامه اشکالی هست بگویید.
با تشکر
از جمله ی رفتگان این راه دراز
باز آمده ای کو که به ما گوید راز
هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
چیزی نگذاری که نمی آیی باز
شما چقدر از اون کتابی رو که خدمتتون معرفی کردم، مطالعه کردید؟ الان به نظرتون چقدر با Embedded Ethernet و چیپ RTL8019 اشنایی دارید؟
خاطرتون باشه، دو تا بحث تو الکترونیک دیجیتال هست که برای اینکه کوچکترین جوابی ازش ازش بگیرید باید صدها ساعت مطالعه ی تئوری داشته باشید، یکی Ethernet و دیگری USB.
توانایی راه اندازی وسائل مبتنی بر این دو استاندارد مثل راه اندازی تریلره!! حتی اگر بخواهید یک چوب کبریت (1 بایت) رو منتقل کنید باید بتونید تریلر رو راه اندازی کنید.
اینا رو نگفتم که نا امیدتون کنم، فقط خواستم یادآوری کنم که اگر فرصت پیش مطالعه ندارید بهتره راه دیگه ای رو برای این هدفتون انتخاب کنید. :smile:
جناب آقای سپاس یار
دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1- شما تا چه حد با ethernet کار کردین و کتابی که معرفی نمودین برای انجام یه پروژه کافیه؟
2- از بین rtl8019 و enc28j60 کدوم رو مناسبتر میدونید و چرا؟
جناب آقای سپاس یار
دو تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1- شما تا چه حد با ethernet کار کردین و کتابی که معرفی نمودین برای انجام یه پروژه کافیه؟
2- از بین rtl8019 و enc28j60 کدوم رو مناسبتر میدونید و چرا؟
سلام
1. من یکی از پروژه هایی که در این زمینه انجام دادم یک وب هاست با میکروکنترلر AVR است، یعنی میکروکنترلر از طریق Ethernet به وب متصل میشه (بدون PC) و میتونه اطلاعات تعدادی صفحه ی داینامیک رو ذخیره کنه و در صورت نیاز سرویس بده. کتابی که معرفی کردم اصول رو بهتون معرفی میکنه و برای انجام پروژه باید به ابزار پیاده سازی اش (کنترلر اترنت و میکروکنتر) مسلط باشید.
2. الان ENC28J60: چون Footprint اش کوچک تره، اقتصادی تره، توان مصرفی اش کمتره، I/O های کمتری رو اشغال میکنه و از همه مهمتر چون تولید میکروچیپه به سرعت مستندات اش در حال افزایشه و درایورهای زیادی هم در همین مدت کم براش نوشته شده.
دیدگاه