اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ارتباط بین AVR و RTL8019

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد ارتباط بین AVR و RTL8019

سلام رضا جان.
    لینک دانلود کتاب خرابه!!!!؟
    خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
    حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

دوستان من مدار رو با آی سی RTL8019as ساختم و حالا دنبال اطلاعات مربوط به کنترل کردن اون از طریق اینترنت هستم. میدونم که این مبحث یک مبحث مشخص در دروس بچه های کامپیوتری هست. من با چند تا از دوستان کامپیوتری صحبت کردم ولی اونا فقط یه چند تا چیز کلی میدونستن.
      اگه کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره خواهشا به من هم بگه. البته یکی از راهها داشتن یک IP معتبر در اینترنت هست که این راه خیلی هزینه برداره. من دنبال راه استفاده از یک سرور برای کنترل چند تا مدار در نقاط مختلف هستم که به اینترنت متصلن. ولی جزئیاتش رو نمیدونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siamak_active
        دوستان من مدار رو با آی سی RTL8019as ساختم و حالا دنبال اطلاعات مربوط به کنترل کردن اون از طریق اینترنت هستم. میدونم که این مبحث یک مبحث مشخص در دروس بچه های کامپیوتری هست. من با چند تا از دوستان کامپیوتری صحبت کردم ولی اونا فقط یه چند تا چیز کلی میدونستن.
        اگه کسی از دوستان اطلاعاتی در این زمینه داره خواهشا به من هم بگه. البته یکی از راهها داشتن یک IP معتبر در اینترنت هست که این راه خیلی هزینه برداره. من دنبال راه استفاده از یک سرور برای کنترل چند تا مدار در نقاط مختلف هستم که به اینترنت متصلن. ولی جزئیاتش رو نمیدونم
        میشه لطف کنین شماتیک و سورس رو در اختیار ما هم قرار بدین؟
        منم خیلی مطالعه کردم به نتیجه نرسیدم ... :sad:
        Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

آقا جان شما اگه راش انداختید ابتدا ip و پورتی که برا rtl ست کردید رو داس ping کنید تا از سلامتش خیالتون راحت شه بعد telnet رو رو پورت مورد نظر اجرا کنید تا داده های رسیده رو ببینید یا داده ارسال کنید

دیدگاه

یعنی این پروتکل انقدر سنگینه چرا هیچکس اونو راه ننداخته یا اونایی که راه انداختن چیزی به بقیه نمیگن :cry2: :cry2:
            A-Hosseini

دیدگاه

دوستان کسی پایان نامه آماده ای برای rtl8019 داره که بتونه برام بفرسته یا پ کنه؟
              واقعا ضروریه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X