سلام دوستان من یه atmega 8a SMD دارم که می خوام از طریق IDC روی برد واسه پروگرم کردنش مدار طراحی کنم اما پایه های SCK MISO MOSI از میکرو خروجی گرفته شده میده به رله. خواستم بدونم چجوری باید طراحیش کنم یعنی اگه کلی مدار به میکرو وصل باشه مشکل پیش نمیاد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی در مورد پروگرم کردن SPI
Collapse
X
-
پاسخ : راهنمایی در مورد پروگرم کردن SPI
خیر ، شما نیمتونید اونها رو به صورت مجزا استفاده کنید.
در ضمن ، پیشنهاد نمیشه از پایه های SPI برای طراحیتون استفاده کنید ، مگر اینکه مجبور باشید.
الان هم که به رله وصله ، اگر پروگرم کنید میبینید که علاوه بر اینکه اجازه پروگرم شدن رو نمیده بلکه رله شما با سرعت وحشتناکی قطع و وصل میشه و خراب میشه. ترجیحا به عنوان ورودی استفاده شود.
دیدگاه
-
پاسخ : راهنمایی در مورد پروگرم کردن SPI
نوشته اصلی توسط امیر . مخیر ، شما نیمتونید اونها رو به صورت مجزا استفاده کنید.
در ضمن ، پیشنهاد نمیشه از پایه های SPI برای طراحیتون استفاده کنید ، مگر اینکه مجبور باشید.
الان هم که به رله وصله ، اگر پروگرم کنید میبینید که علاوه بر اینکه اجازه پروگرم شدن رو نمیده بلکه رله شما با سرعت وحشتناکی قطع و وصل میشه و خراب میشه. ترجیحا به عنوان ورودی استفاده شود.
من سر راه میکرو به رله بافر گذاشتم که بافر تغذیش همون تغذیه vcc میکرو هست ازین جهت تصمیم گرفتم موقع پروگرم کردن از یه vcc و gnd دیگه استفاده کنم وتغذیه اصلی میکرو و بافر رو قطع کنم تا موقع پروگرم کردن بافر روشن نشه. فکر کنم واسه همینه که تو avr سری smd یه vcc و gnd بیشتر داره.این طور نیست؟
دیدگاه
دیدگاه