اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک میکرو و چند خط سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک میکرو و چند خط سریال

نوشته اصلی توسط shankimout
    در پست قبل هم گفتم که icmp برای ردوبدل اطلاعات نیست .
    گذشته از این بحث، همه می دونند که ICMP برای انتقال دیتا نیست، اما من یک روش ابتکاری (شاید برای اولین بار در دنیا!) دارم که با این پروتکل میشه، دیتا ارسال کرد؟ می دونید چطوری؟

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

دوستان فکر کنم منظورم را بد رساندم من می خواهم یک میکرو را به چند RX و TXمتصل کنم نه چند میکرو را به یک RX و TX.

نوشته اصلی توسط amir_moayeri
      با سلام

جناب سعادت گرامی

شما پاسخ مربوط به نوشته جناب آقای روباه رو به بنده عنایت فرمودید !!!!

بنده هنوز پاسخ خود را دریافت ننموده ام .>>>> عرض شد : ( بله ، میتوانید از پورتهای 74244 ، 74245 ، 74541 و یا هر بافر TTL استفاده کنید و با استفاده از این سویچها ، تعداد زیادی پورت سریال با چیپهای MAX232 داشته باشید ، ولی این شیوه طراحی ، مرسوم نیست ، یا حد اقل ، بنده تا حالا ندیدم !! اگه ممکنه ، دلیل استفاده از این مدل طراحی رو ذکر بفرمایید . با تشکر.)
      من گفتم که چرا نمی خواهم از رله استفاده کنم چرا که اغلب برای کارهای شبیه به این از رله استفاده می کنند. به همین دلیل سراغ موارد کم نویز مانند کلید های دو طرفه رفته ام.

نوشته اصلی توسط shockley
      گذشته از این بحث، همه می دونند که ICMP برای انتقال دیتا نیست، اما من یک روش ابتکاری (شاید برای اولین بار در دنیا!) دارم که با این پروتکل میشه، دیتا ارسال کرد؟ می دونید چطوری؟
      خیلی مشتاقم بدانم که راه شما نیست. اگه لطف بفرمایید راه حل خود را بفرمایید خیلی ممنون می شوم.
      :bye
      محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
      آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

با سلام

یه نظری به این آدرس بندازید .

4to1 rs232 multiplexer interface

http://www.vimms.org/multiplex/docu.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...