اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خوندن ولتاژ منفی با adc ؟

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : خوندن ولتاژ منفی با adc ؟

    نوشته اصلی توسط ehsanqsm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برا ی این که بتونم ولتاژ مثبت منفی ۱۰۰ با adc اندازه بگیرم و همزمان امپدانس ورودی ۲۰مگا اهم هم داشته باشم تراشه ای یا سخت افزاری مد نظرتون هست؟ چالش بزرگی شده برام
    ESP Application Notes - AN012 - Peak, RMS and averaging circuits
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

    دیدگاه


      #17
      پاسخ : خوندن ولتاژ منفی با adc ؟

      ولتاژ dc هستش و این که چون بزرگه باید اول با تقسیم مقاومتی تضعیفش کنم که باعث میشه امپدانس ورودی شکسته بشه

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : خوندن ولتاژ منفی با adc ؟

        نوشته اصلی توسط ehsanqsm نمایش پست ها
        ولتاژ dc هستش و این که چون بزرگه باید اول با تقسیم مقاومتی تضعیفش کنم که باعث میشه امپدانس ورودی شکسته بشه
        تمام ابزارهای سنجش ولتاژ ( رایج ترین هاش اسکوپ و *****مولتی متره ) در ورودی مقسم مقاومتی رو مجبورن استفاده کنن .

        یک مساله در بخش آنالوگ داریم که تعادل برقرار کردن بین امپدانس ورودی و نویز ایجاد شده ترموکوپل ( نویز تامپسون نایکوئست ) هست ، یعنی هر چقدر امپدانس رو بالاتر ببری قطعات شروع میکنن به ایجاد ولتاژ که وابسته به دماست .

        به همین دلیل هم در تجهیزات ابزار دقیق و مدارات رادیویی که lna دارن امپدانسها در اوردرهای چند ده تا نهایتا چند صد اهمه ( از فانکشن ژنراتور و ترانسدیوسرهای پل و RTD رو شامل میشه تا آنتن و ال ان بی و کابل کوآکسیال و غیره )

        در هر صورت adc های امروزی complete analoge front end هستن .
        یعنی کل مدارات آنالوگ مورد نیاز شامل بافر ، pga ، انواع فیلتر و سیگنال کاندیشنر و مدارات چک ورودی ها روی خود آی سی adc هست ( غیر از این باشه با مدار گسسته معمولا این بخشها قابل اجرا توسط خیلیها نیست یا هزینه و پیش نیازهاش سر به فلک میزنه ) .

        این نوع adc ها ورودی هاشون بلااستثنا دیفرانسیلیه ، حین خوندن پارامتر میشه تعیین کرد ورودی رو بی پلار ( یعنی دو قطبی مثبت و منفی ) در نظر بگیره یا تک قطبی نسبت به گرند مرجع .

        مقسم مقاومتی ( که مدار پیچیده ای هم نیست نمونه اش رو در پراب اسکوپها میتونید ببینید ... برای پرابهای اینسترومنتیشن همون مدارات فوق روی ورودی پراب نصب میشه ، اسکوپ هم تغذیه مجزا برای inamp این نوع پرابها تامین میکنه ) سطح ولتاژ رو در محدوده قابل قبول تضعیف میکنه و منظور از تضعیف ولتاژهای رنج زیر ۱ تا کمی بیشتر از ۳ ولته ) ورودی آنالوگ adc اپ امپ های ابزاری دیفرانسیل ، بافر ، گین قابل تنظیم ، چند طبقه فیلتر مختلف و غیره رو داره ، نمونه بعد از سیگنال کاندیشنینگ به بخش sample and hold داده میشه و adc بسته به نوع و تنظیماتش تبدیلش به عدد ۲۴ تا ۳۲ بیتی ( با علامت یا بدون علامت ) میکنه .
        این نوع adc ها بخشهای کالیبراسیون داخلی و رجیسترهای مرتبط با کالیبراسیون آفست و فول اسکیل و جبران دریفت گرمایی و رفرنس داخلی پهن باند امپدانس پایین و خیلی چیزای دیگه که برای این کار لازمه رو یکجا دارن .
        برای آشنایی اولیه با این نوع adc ها یک نمونه کلاسیک و نسبتا قدیمی ad7798/99 هست ( ۱۶ و ۲۴ بیت ) که به نسبت ساده است و کلیات این نوع adc ها رو میتونید در دیتاشیت ببینید .
        رنج نویز تولیدی این آی سی در اوردر زیر ۳۰ نانو ولته ... جزو محصولات خارج از رده است و تولیدش متوقف شده ولی هنوز توی بازار با قیمت پایین موجوده .
        نمونه های جدیدتر با امکانات بیشتر و مشخصات بهتر موجودن
        جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۵:۵۷ ۱۴۰۱/۰۴/۱۳.

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X