اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسپید کنترلر موتور براشلس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اسپید کنترلر موتور براشلس

سلام دوستان بنده قصد دارم موتور براشلس مدل emax bl2820 با اسپید کنترلر 30A راه بندازم این اسپید کنترلر سه تا سیم داره که به موتور وصل میشه دوتا سیم به تغذیه و سه تا سیم دیگه که تو دیتاشیت ها نوشته رسیور
    از دوستان اگه کسی کار کرده لطفا کمک کنه که این رسیور چیه وچطوری میشه به میکرو وصل کرد
    ممنون

پاسخ : اسپید کنترلر موتور براشلس

کسی نیست کمک کنه :cry2: :cry2:

دیدگاه

ممنون از کمکتون خودم جوابمو پیدا کردم اونقدر ور رفتم باهاش که فهمیدم :wow: :wow:
      این سه تا سیم داره که به رسیور وصل میشه یکی 5 ولت میده یکی زمین و دیگری سیگنال رو میگیره که این سیگنال یک موج مربعی با فرکانس 400 هرتزه که با تغیر دیوتی سایکلش میتونیم کنترلش کنیم اما بطور خاص اگه کمک خواستین بگین در خدمتم :bye :bye

دیدگاه

آقا سلام. مقدوره من رو راهنمایی کنید؟ مشکل راه اندازی دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط staham
          آقا سلام. مقدوره من رو راهنمایی کنید؟ مشکل راه اندازی دارم
          سلام
          دوستمون اطلاعات رو داده دیگه
          شما دقیقا توی چی مشکل داری؟
          AYRIC

دیدگاه

راستش من مهندس قدرتم و اطلاعات الکترونیکیم ضعیفه ولی طی این چند روز مجبور شدم که یک موتور براشلس رو راه اندازی بکنم. باتری و موتور و کنترل سرعتش در اختیارم هستش ولی در مورد راه اندازیش هیچ اطلاعاتی ندارم. می خوام راحت ترین راه و ساده ترین راه رو بدونم. در مجموع منظورم اینه که اطلاعات از بیس می خوام! چکار کنم چی بگیرم چه مداری ببندم و...

دیدگاه

اگر لینک مفیدی هم داشتید بدید ممنون می شم. جسارتا توضیح در مورد ساختمان موتور و طرز کار و این چیزا نمیخواما! فقط شیوه و نحوه استارت و تغییر دور موتور. ممنون

دیدگاه

پس با این مسایل اوین عجله فکر نمیکنم قصد داشته باشید خودتون بسازید این درایور رو
                چقدر زمان دارید؟
                چون اگر خودتون بخواید بسازید حتی اگه نقشه رو هم با برنامه میکرو بدن ممکنه چند هفته فقط بگیره تا فقط راه اندازس کنی. حالا با کیفیتی که میخوای هم نه

شما توی یه تاپیک دیگه هم پست گذاشتید
                توی همون تاپیک نقشه هایی موجوده اما مورد استفاده شما رو نمیدونم تا بگم بدرد میخوره یا نه
                چون کمبود هایی به غیر از نوع ماسفت و اینجور چیزها هم در سخت افزار هم در برنامه دارند که برای کار حرفه ای مناسب نیست

یک راه هم اینه که از همون اسپیدهای آماده استفاده کنید
                که در این حالت باید یه pwm با فرکانس 50 هرتز بسازید و با تغییر پریود سرعت رو کنترل کنید
                چون این اسپید ها برای ارتباط با رادیو ساخته شدند ارتباط با میکرو باید به این شکل صورت بگیره که به نظر من کار درستی نیست کار دیگه ای هم نمیشه کرد
                AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                  پس با این مسایل اوین عجله فکر نمیکنم قصد داشته باشید خودتون بسازید این درایور رو
                  چقدر زمان دارید؟
                  چون اگر خودتون بخواید بسازید حتی اگه نقشه رو هم با برنامه میکرو بدن ممکنه چند هفته فقط بگیره تا فقط راه اندازس کنی. حالا با کیفیتی که میخوای هم نه

شما توی یه تاپیک دیگه هم پست گذاشتید
                  توی همون تاپیک نقشه هایی موجوده اما مورد استفاده شما رو نمیدونم تا بگم بدرد میخوره یا نه
                  چون کمبود هایی به غیر از نوع ماسفت و اینجور چیزها هم در سخت افزار هم در برنامه دارند که برای کار حرفه ای مناسب نیست

یک راه هم اینه که از همون اسپیدهای آماده استفاده کنید
                  که در این حالت باید یه pwm با فرکانس 50 هرتز بسازید و با تغییر پریود سرعت رو کنترل کنید
                  چون این اسپید ها برای ارتباط با رادیو ساخته شدند ارتباط با میکرو باید به این شکل صورت بگیره که به نظر من کار درستی نیست کار دیگه ای هم نمیشه کرد
                  سپاسگزارم. بله جای دیگه هم مشکلم رو مطرح کردم. من تا جمعه فرصت دارم! هدف در مرحله ی اول فقط راه اندازیه! کیفیت و... ملاک نیست. فقط ران کردن موتور. اصراری هم سر ساخت درایور و باقی مدارات مورد نیاز ندارم. اگر آماده برای فروش باشه که خب چه بهتر. راهنمایی کنید چی باید تهیه کنم تا تهیه کنم. اگر هم باید حتما توسط خودم ساخته شه که خب چاره ای نی، نیاز باشه میسازم اگر بدونم نقشه و قطعات مورد نیاز چیه. به هر حال تاکید میکنم که هدف فقط راه اندازیه. نه هیچ چیز دیگه. لطفتون رو ازم دریغ نکنید. مرسی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط staham
                    سپاسگزارم. بله جای دیگه هم مشکلم رو مطرح کردم. من تا جمعه فرصت دارم! هدف در مرحله ی اول فقط راه اندازیه! کیفیت و... ملاک نیست. فقط ران کردن موتور. اصراری هم سر ساخت درایور و باقی مدارات مورد نیاز ندارم. اگر آماده برای فروش باشه که خب چه بهتر. راهنمایی کنید چی باید تهیه کنم تا تهیه کنم. اگر هم باید حتما توسط خودم ساخته شه که خب چاره ای نی، نیاز باشه میسازم اگر بدونم نقشه و قطعات مورد نیاز چیه. به هر حال تاکید میکنم که هدف فقط راه اندازیه. نه هیچ چیز دیگه. لطفتون رو ازم دریغ نکنید. مرسی :smile:
                    نه دوست عزیز لازم نیست چیزی رو خودت بسازی!
                    فقط یه درایور واسش بخر. ببین موتورت تا چند آمپر میکشه، 12؟ 18؟ 30؟
                    بنا به اون یه درایور 12 یا 18 یا 30 یا 160(!!) آمپری براش تهیه کن.
                    ساختش واقعا عذابه.
                    به قول دوستمون با اون دقت و ظرافت هم درنمیاد. خیلیم واست گرون تموم میشه، پس یکی آماده تهیه کن. roboeq.ir چند مدل گذاشته. بعد از اونم به یک pwm controller نیاز داری، واسش آی سی های مختلفی هست، با میکرو هم که دیگه مثل آب خوردن!
                    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578
                      نه دوست عزیز لازم نیست چیزی رو خودت بسازی!
                      فقط یه درایور واسش بخر. ببین موتورت تا چند آمپر میکشه، 12؟ 18؟ 30؟
                      بنا به اون یه درایور 12 یا 18 یا 30 یا 160(!!) آمپری براش تهیه کن.
                      ساختش واقعا عذابه.
                      به قول دوستمون با اون دقت و ظرافت هم درنمیاد. خیلیم واست گرون تموم میشه، پس یکی آماده تهیه کن. roboeq.ir چند مدل گذاشته. بعد از اونم به یک pwm controller نیاز داری، واسش آی سی های مختلفی هست، با میکرو هم که دیگه مثل آب خوردن!
                      منظور از درایور همون ESC هستش؟ اون رو که دارم. پس با این اوصاف مشکل من فقط پالس هستش. میکرو مگا32 هم دارم، پروگرامر stk500آ‌هم دارم! فقط میمونه برنامه ی مورد نیاز و نحوه اتصال میکرو به موتور که اگر در این زمینه هم بهم لطف کنید منو بسیار شرمنده می کنید :smile: اگر لینک مناسبی هم بود بدید ایراد نداره. فقط مداری باشه که مورد تایید خودتونه به جواب گرفتن ازش مطمئنید. خیلی لطف می کنید دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط staham
                        منظور از درایور همون ESC هستش؟ اون رو که دارم. پس با این اوصاف مشکل من فقط پالس هستش. میکرو مگا32 هم دارم، پروگرامر stk500آ‌هم دارم! فقط میمونه برنامه ی مورد نیاز و نحوه اتصال میکرو به موتور که اگر در این زمینه هم بهم لطف کنید منو بسیار شرمنده می کنید :smile: اگر لینک مناسبی هم بود بدید ایراد نداره. فقط مداری باشه که مورد تایید خودتونه به جواب گرفتن ازش مطمئنید. خیلی لطف می کنید دوستان
                        اختیار داری رفیق دشمنت شرمنده، ما اینجا جمع شدیم تا بهم بدون هیچ چشمداشتی کمک کنیم، و این وظیفه است. روی پالسش بحثای زیادی شده، بهتره همونارو بخونی، اشکالی بود بپرسی. اینم لینک:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52169.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61879.0
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78002.0
                        کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

عرض سلام مجدد خدمت همه ی دوستای گلم. مهندسین حال و آینده چند روش ساخت pwm با میکرو و غیر میکرو رو از گوشه و کنار گیر آوردم. اگر کسی از دوستان هم مدار تست شده و مورد تاییدی داره در اختیارم قرار بده ممنون میشم. با میکرو باشه و زبان بیسیک بهتره. و همینطور همراه با نقشه نحوه اتصالات پایه ها و... (چقد کم توقعم :icon_razz آخه همونطور که گفتم اطلاعات الکترونیکیم ضعیفه متاسفانه. فقط فردا رو فرصت دارم برای خرید قطعات مورد نیاز و همینطور راه اندازی موتور براشلس :cry: و دوباره عرض کنم که اگر لینک مناسبی هم بود بدید ایراد نداره. سپاس از همه :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X