اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل سه سروو با سنسور شتاب سنج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل سه سروو با سنسور شتاب سنج

با سلام
    یه پروژه دارم که می خواستم با ای وی ار انجام بدم اما چون پیچیده شد اینجا مطرح میکنم
    برای یه هلی کوپتر کنترلی میخام یه پایه دوربین بسازم که با استفاده از سه سروو در سه محور و یک سنسور شتاب سنج
    بتونه حرکات و تکان های بدنه رو حذف کنه
    اما مشکل اینجاست که هم باید سروو ها رو با میکرو کنترل کرد هم توسط رادیو کنترل به اونها جهت داد
    نمونه بدنه هم تو عکس هست
    بنظر دوستان از چه سنسوری استفاده کنم که بتونه سریع عکس العمل نشون بده و تاخیر نداشته باشه
    و اینکه کسی میتونه توی برنامه نویسی کمک کنه؟

پاسخ : کنترل سه سروو با سنسور شتاب سنج

کسی با سنسور شتاب سنج کار نکرده؟

دیدگاه

از سنسورهای شرکت analog device می تونی استفاده کنی
      adxl202 تو بازار فکر کنم بشه گیر اورد ولی تو امجد که چندنفری داشتن مشکل داشت یه فروشگاه (فکر کنم کویر بود بقیق یادم نیست) حتی خودش گفت که بدون ضمانت میدم (خراب بود)
      البته adxl202 دیگه تولید نمیشه سخت گیر میاد نمونه پیشرفته ترش ADXL212 هست که نوع پیشرفته قبلی هست و مثل اون خروجی دیجیتال داره
      اگه سنسوری می خوای که خروجی انالوگ داشته باشه از ADXL203 استفاده کن
      (اگه گیر نیاوردی ادرس یه فروشگاه رو می دم اونجا سفارش بدی برات وارد می کنه حتی 1 عدد )

خیلی دوست داشتم تو انجامش کمکت کنم ولی شنبه دارم میرم سربازی :redface:
      تو این چند روز سوالی بود در خدمتم...
      موفق باشی...

دیدگاه

ممنون از جوابتون
        خدمته مگه کجا میری زودی بر می گردی
        من خودم چنتا سنسور پیدا کردم که تک محوره بودن ویا دو محوره البته سنسور زاویه سنج بودن فکر کنم برای کار من هم این سنسور نیازه
        که خروجی هاشون همه انالوگ بودن
        فعلا الگوریتمی که لازم دارم به این صورته که سروو به میکرو وصل میشه و سنسورها و گیرنده رادیو کنترل هم به میکرو
        در زمانی که میکرو روشن میشه وضعیت فعلی سنسور ها رو نقطه صفر میگیره و سروو ها رو نقطه وسط قرار میده
        در صورت هر گونه جابجایی توی خروجی سنسور میکرو باید متناسب با زاویه ,سروو رو حرکت بده و همچنین این مقدار رو به ورودی سیگنال رادیو اضافه کنه که هر زمان از سمت کنترلر رادیویی جوی استیک ها حرکتی داده شد اونو به مقدار سنسور ها اضافه کنه تا بشه موقعیت دوربین رو عوض کرد و همچنین تغیراتی که از بدنه میاد رو حذف کنه
        فعلا باید بتونم سیگنال pwm گیرنده رادیو رو که به میکرو میدم رو دیجیتال کنم و از اونور بتونم پالس دامنه متغر واس سروو درست کنم اما نمیدونم با میکرو مگا8 میتونم جواب بگیرم یا کم میاره

دیدگاه

سلام
          مهمترین سنسور برای کار شما جایروسکپ هست نه شتاب سنج، به عبارت دیگه با جایروی تنها میشه این کار رو کرد ولی با شتاب سنج تنها نمیشه. البته جایرو و شتابسنج با هم باشه از جایرو خالی بهتره.
          یه سنسور جایروی 3 محوره لازم دارید، مهم نیست خروجیش آنالوگ یا دیجیتال باشه ولی ترجیحا دیجیتال بهتره. تقریبا تمام سنسورهای جایروی mems کارایی نزدیک به هم دارند، شرکت سازنده هم خیلی اهمیتی نداره ولی من شخصا از invensense استفاده می کنم.
          شتاب سنج هم قضیه انتخابش مثل جایرو هست، من شخصا از Analogue Device استفاده می کنم.
          اگر (و فقط اگر!) ساکن تهران باشید و یک سازه درست حسابی داشته باشید، تو بخش نرم افزار و الکترونیک می تونم کمکتون کنم.
          * من به این فروم زیاد سر نمی زنم، بیشتر ایران میکرو هستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X